inzerce, prodej, prodám, bazar

OK Baby vanička pro děti

Kategorie: Ostatní

Prodám dětskou vaničku značky OK Baby.

Popis od výrobce:
Praktická vanička Onda zajistí vašemu dítěti úplné bezpečí a pohodlné koupání. Zamykatelný výpustný ventil zabrání nežádoucímu vypuštění vody z vaničky. Vhodná pro děti od 0–12 měsíců. Dvě polohy – od 0–6 měsíců miminko leží na lehátku, od 6–12 měsíců leži z opačné strany za lehátkem. Rozměry produktu (v x š x d): 26 × 53 × 93 cm

Osobní předání ve Zlíně nebo možné poslat přes zásilkovnu.
Koukněte i na další moje kousky;-)
OK Baby vanička pro děti
Podobné inzeráty
Babypoint koupácí kruh Baby Ring zelená
Prodám nový, 1x vyzkoušený Baby Ring. Info od výrobce: Dětský kruh Baby Ring je unikátní produkt pro koupání dětí od 0 do 24 měsíců a je možné jej použít jak pro koupání v domácím prostředí, tak i v bazénu, avšak maximálně pouze do hloubky 1 metru. Předností tohoto kruhu pro miminka je možnost jeho použití pro děti, které ještě nejsou schopné držet samostatně hlavičku. Nafukovací kruh Baby Ring pomáhá ulehčit koupání miminka a poskytuje i velké potěšení samotnému děťátku z pohybu ve vodě. S tímto kruhem se dítě ve vodě volně pohybuje, převrací se z bříška na záda, z boku na bok, prostě v něm má volnost, jakou potřebuje. Osobní předání Praha 9 + 10 Protože jsou zde tel. čísla zneužívána, prosím, pište mail. Děkuji!
Hnízdečko bílé kočky New Baby
New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - velmi pěkný stav New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko Je nám líto, ale prodej již skončilHnízdo pro miminko - na doma, vyrobeno z bavlny
Vanička Shnuggle Baby Bath - Nová
Prodám dětskou vaničku Shnuggle Baby Bath Taupe (béžové barvy). Vanička nebyla nikdy použitá, takže úplně nový stav. Hodně povedený produkt, nezabírá místo, praktická, koupání v ní je podstatně jednodušší než v klasické vaničce. Osobní odběr v Brně, případně ve Vyškově.
OK BABY Vanička/sedátko OPLA do sprchového koutu
OK BABY Vanička/sedátko OPLA do sprchového koutu Prodám sedátko, vaničku do sprchového koutu, vany či třeba na terasu k bazénu. Komfortní anatomicky tvarované sedátko. Včetně výpustního ventilu. Dítě sedí pohodlně v teplé vodě a vy ušetříte za vodu/energii. Zdravotně nezávadný plast. Vhodné od 15 do 36 měsíců (do tělesné hmotnosti 25kg) Rozměr: 63 × 41 × 61 cm Zánovní stav, jako nové Osobní odběr, nezasílám.
Dětská vanička Tega Baby a pěnová podložka
Dětská vanička Tega Baby 102 cm. Po jednom dítěti, používána cca 2 měsíce. Bez škrábanců - jako nová
Sprchová vanička Ravak
Čtvrtkruhová vanička z litého mramoru 90x90 cm. Nová, nepoužitá. Po dokončení rekonstrukce koupelny jsme dokoupili čtvercovou. Možnost předání Písek a okolí nebo Praha.