inzerce, prodej, prodám, bazar

office kontejnery

Kategorie: Ostatní nábytek

Kancelářáské kontejnery pojízdné s vysunovací pracovní plochou pro PC.
Cena dohodou / nabídkou
office kontejnery
Podobné inzeráty
Prodám novou kartotéku OFFICE PRO
Prodám kovovou kartotéku OFFICE PRO. Uplne nová. Nikdy nepoužitá.
Designové velkoobjemové kontejnery
Prodáme designové velkoobjemové kancelářské kontejnery na recyklaci plastu a papíru, promyšlený systém otvírání, část na kolečkách snadná manipulace. Počet: 2 ks Cena: 1500 Kč/ks Při odběru obou sleva 10%. Kontakt: e-mail: studio@ tel.: 813752
Skříňky se zásuvkami na kolečkách kontejnery od 800 kč
Prodám jednotlivě více kusů tyto a jim podobné kancelářské kontejnery se zásuvkami na kolečkách, skříňky dřevěné se šuplíky. Některé skříňky jsou s korpusem, který je plechový, nebo některé mají zásuvky plechové. Ceny za kus 800 - 1000 kč. POZOR...fotografie jsou pouze ilustrační, nutno vybrat osobně na místě..POHOV Dále prodávám ještě použitý nábytek a spoustu dalších zajímavých věcí na Bazoši v dalších inzerátech - podívejte se.
Magnetická tabule
Prodám magnetickou tabuli značky Bi-Office s rozměry 250x120cm vč. odkládací lišty (viz foto). Známky používání, ale stačí jí umýt čističem. Nová stojí na Activě 8200 Kč. Důvod prodeje: stěhování. Pouze osobní odběr.
Podložka pod židli
Podložka pod židli na koberec. Nová, nepoužitá. RS OFFICE Ecoblue 90x120cm, tvar E. PC 1190,-
kancelářský stůl pracovní a zasedací se židlemi
Nabízím kvalitně zhotovený kancelářský stůl pracovní a dále stůl zasedací se židlemi. Pořizované od společnosti Office&Co. Vetší kancelářský stůl s rozměry šířka 180cm x hloubka 90cm x výška 76 cm a 
zasedací stůl čtvercový s rozměry šířka 120cm x úhlopříčka 140cm x výška 76 (těžká kovová noha). Stav je dobrý bez větších známek používání či poškození. Kombinace materiálů s kovem viz foto. Mám k tomu 4 luxusní čalouněné židle viz foto. Cena 3490 za pracovní stůl, 1990 za konferenční stůl a 690 za 1 židli Vzhledem k rozměrům a váze pouze osobní předání.