inzerce, prodej, prodám, bazar

Odznak ČSAD Kontrola

Kategorie: Ostatní

Starý velký smaltovaný - číslovaný odznak - ČSAD - Kontrola - vzadu na klipsnu. Rozměry 6 cm - 5 cm. Odznak je v zachovalém, nálezovém a nečištěném stavu viz foto.
Odznak ČSAD Kontrola
Podobné inzeráty
CSAD zastávka
samolepka CSAD zastávka možnost i CSAD samostatně
Vesta řidiče ČSAD LIBEREC
Velikost L ČSAD Liberec
Zimní kabát ČSAD
Nabizím zimní kabát řidiče ČSAD,s odepínací vložkou,s odepínacím límcem.Znak bohužel odpáraný.Chybí pásek.Výrobce Otavan Třeboň.Velikost 57,výška 186.
Odznak AČR stříbřitý
Odznak stříbřitý velký AČR originál odznak z mosazného plechu na zadní straně 2 trny pro připnutí k výstroji odznaky jsou dlouhodobě skladované Rozměry: cca 4,5 x 4,5 cm Materiál: mosazný plech o tloušťce 0,6mm,mosazný plech o tloušťce 1,4mm,mosazný profilovaný drát o průměru 1,4mm Armádní originál
Odznak odbornosti Kuchař
Prodám knihu Odznak odbornosti Kuchař. Helena a Eduard Škodovim Jrmila Krejčířová, ilustrace Vojtěch Kubašta, vydalo nakladatelství Mladá fronta, 1982. Rady a návody k plnění získání odznaku odbornosti Kuchař. Pro táborníky, tábornice, pionýry a pionýrky :) Kniha má měkkou vazbu, hřbet je malinko pokrčený, ale jinak je kniha ve velmi dobrém stavu. V případě zájmu mě kontaktujte nejlépe emailem vera.kle@ , mohu zaslat i poštou přes balíkovnu (stejný princip doručení, vyzvednutí jako u zásilkovny), zásilkovnou nemám možnost zasílat - je potřeba aplikace a já nemám chytrý telefon .Děkuji za pochopení.
Odznak KSČ
Nabízím odznak z doby KSČ. MV ZLEPŠOVATEL