inzerce, prodej, prodám, bazar

Odvoz suti

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Přistaveni 3m3 od 2600,- a 9m3 od 3000,- kontejneru na odpady. Odvoz a likvidace odpadu: směsné stavební odpady, objemné odpady, sutě, betony, výkopová zemina, bioodpad. Doprava stavebních materiálů na stavbu. Bagrování se strojem BOBCAT E27 od 850,-. Naše firma má oprávnění ke sběru odpadu a je provozovatelem mobilního zařízení ke sběru pro Prahu a Středočeský kraj.
Ceny bez DPH.
Odvoz suti
Podobné inzeráty
Přeprava sypkých materiálů a odvoz suti
Dobrý den , nabízíme : dovoz písku , drtě , betonu , uhlí , dřeva přistavení kontejneru, odvoz suti a odpadů
Zemní práce , kontejnerová doprava
Nabízíme zemní a výkopové práce, terenní úpravy, čištění vodních toků a rybníků, demolice, dopravu materiálu ,odvoz a likvidaci odpadu,zeminy a suti, pronájem a dopravu kontejnerů. Dodáváme sypké stavební materiály (štěrky,písky,reckyláty s dovozem) . Dale štěpku, kompost a zeminy, substráty pro zakládání travniku. K dispozici mame traktorbagr, kracici bagr, vetsi a mensi kontejnerove auto , kontejnerovou vyvazecku s hydraulickou rukou. Moznost ulozeni hliny a suti, odvoz na skladku,likvidaci odpadu. Prijimame objednavky uz na rok 2023.
VYKLÍZENÍ - bytů, sklepů, odvoz odpadu KONTEJNERY, DOPRAVA
Provádíme VYKLÍZECÍ PRÁCE a ODVOZ ODPADU KONTEJNERY PRAHA, NÁKLADNÍ DOPRAVA - vyklízení pozůstalosti, vyklízení prostor - bytů, zahrad, sklepů, vyklízíme kanceláře sklady a prodejny, ale i odvezeme drobnosti či samotný spotřebič, demoliční a bourací práce (drobné), úklidy zahrad a prostor při rekonstrukci, ruční odklízení sněhu - ODVOZ ODPADU - SUTI, ZEMINY, KONTEJNERY kontejnery 3 až 12m3 , vlastní stěhováky - jsme tým 4 pracovníků, praxe 20let Provádíme STĚHOVÁNÍ - nábytku, věcí i drobností, celých bytů a pianin, klavírů aj. břemen, stěhování Praha, ČR, EU - vlastní pracovníci a vozový park vlastní AUTODOPRAVA - dovoz písků, štěrku, betonu a stavebních materiálů SKLÁPĚCÍM vozem nebo auto s čelem - kontejnery 3m3. Autodoprava Praha a okolí. - přeprava nákladů a zboží na paletách, auto s HYDRAULICKÝM čelem, po Praze a celé ČR do 3tun - expresní přeprava zásilek a nákladu po ČR a EU
ZEMNÍ, VÝKOPOVÉ,RUČNÍ PRÁCE & KONTEJNEROVÁ DOPRAVA
-Zemní práce: Nabízíme kompletní služby bagrem o váze 6 tun s Powertiltem (naklápěcí hlava) -Srovnání a úprava terénu -Výkopy pro vodoměrné šachty, jímky, bazény, jezírka, přípojky inženýrských sítí, vodovodních a kanalizačních přípojek a jiné -Demolice a bourací práce nejrůznějších objektů -Drenáže a izolace proti vlhkosti základů domů, odvodnění pozemků -Výkopy základů pro rodinné domy, pařezů -Kontejnerová doprava: -Nabízíme dovoz stavebních materiálů, odvoz sutě, zeminy, odpadů a převoz strojů a veškeré techniky do váhy 9 tun. -Váš stroj např. z půjčovny si naložíme a složíme i bez Vaší přítomnosti. -Odvoz stavební suti nejen z rekonstrukce či demolice, dřevních a ekologických odpadů, komunálního opadu. -Dovoz písku, štěrku, kačírků, betonu, dřeva a ostatních materiálů. -Nabízíme kompletní vyklízecí práce pozůstalostí, domů určených k demolici apod. -Disponujeme výkonným kontejnerovým vozem s pohonem všech kol 4×4 a tudíž není problém se pro nás dostat do hůře přístupných míst. -Ruční bourací, vyklízecí práce, zednické, pokladačské: -Mezi naše služby patří i ruční bourací práce, vyklízecí práce, zednické práce, pokladačské práce zámkových a venkovních dlažeb. Máme mnoho vybavení pro tyto práce, proto se na nás neváhejte obrátit i s takovými požadavky. -Zavolejte nám a nebo se ozvěte pomocí emailu, budeme se těšit na spolupráci s Vámi:-)
Kontejnery - odpady - doprava - zemní práce
Přistavení a odvoz kontejnerů: Přistavíme Vám kontejnery na stavební suť, zeminu a komunální odpady (papír, plasty, dřevo, směs ). Zajistíme odvoz, uložení na skládku a ekologickou likvidaci. Dovoz stavebního materiálu: Dovezeme Vám na stavbu písek, štěrk, beton, recyklát, zeminu a další stavební materialy. Zemní práce bagrem: výkopy pro základy, sklepy, jímky aj. skrývky ornice před zahájením staveb úklid ploch, likvidace suti a stavebního odpadu úpravy terénu nakládání a skládání materiálů (palet, řeziva apod.) výkopy pro vedení inženýrských sítí Více informací zde:
Nabízím zemní a výkopové práce + odvoz kontejnerovým autem
Nabízím zemní a výkopové práce pásovým bagrem BOBCAT ET50, odvoz hlíny, suti, odpadů kontejnerovým autem IVECO 12t, doprava písků, štěrku atd. Cena dohodou dle objemu zakázky.