inzerce, prodej, prodám, bazar

Odtahy vozidel po celé Evropě

Kategorie: Ostatní

ceny odtahu od 10kč možnost až 3 auta.nosnost pro Evropu 2200 + 2610 kg.nebo 2200 + 2100 kg.
Odtahy vozidel po celé Evropě
Podobné inzeráty
Přeprava vozidel, odtahová služba, dovoz vozidel CELÁ EU
Přeprava vozidel, odtahová služba, dovoz vozidel CELÁ EU Pro kalkulací přepravy volejte +420 – NON-STOP. -vše za férové ceny se zárukou individuálního přístupu. -rychlé výjezdy -možnost dlouhodobé spolupráce cena za jeden km je 13-, -Převezeme osobní auta, velké dlouhé dodávky, bagry, stroje a naklad do hmotnosti 2700 kg. -ložná plocha přepravníku 5080 cm x 2170 cm -Vámi vybrané vozidlo v zahraničí zkontrolujeme, dopravíme a zajistíme formality spojené s registraci v ČR. Sídlo a místo výjezdu Zábřeh na Moravě autodoprava, autopřeprava, dovoz aut ze zahraničí, odtahovka, odtahový speciál, servis, čištění vozidel, ODTAHOVÁ SLUŽBA, nejlevnější, svoz automobilů pro hledání: odtahovka převoz přeprava atypických nákladů odtahy prevoz odvoz odtahovka odtahovy special prives vlek hanger platak levny odtah odtahovy special autovlek prepravnik transporter, autodoprava desta, unc, podkop, nakladace, odtah veterána, speciální odtah, speciální přeprava, speciální přepravní služby, atypická přeprava, dodavka, odtah veterána, odtahovka, nejlevnější odtah, odtah dodávky, přeprava dodávky, odtah pro pickup, přeprava pickup, odtah pick-up, přeprava pick-up, přeprava obytného auta, odtah obytného auta, nejlevnější odtah, nejlevnější odtahová služba, rychlý odtah, cena odtahu, odtažení přeprava traktoru, odtah 24h denně.
Odtahy dodávek po EU
Odtahy dodávek CZ a EU.
Pronájem, logistický a skladovací areál Lašek, České Budějov
Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada., Vám zprostředkuje pronájem služeb logistického centra, které se nachází ve městě České Budějovice v areálu Lašek logistics s.r.o., ul. U Sirkárny. Nabízí veškeré logistické služby v podobě skladného na paletách, v regálech, s možností rezervace od 1 až 1100 palet s pokrytím veškeré skladové manipulace a zajištění evidence skladovaného materiálu v Excelu na bázi přijatých / vydaných palet. Dvousměnný provoz po-pá od 6:00 do 20:00 hod.. Manipulace probíhá vysokozdvižnými vozíky, ručními paletovými vozíky a též retraky, které jsou řízeny poloautomatickým indukčním systémem. Aktuálně dokážeme odbavovat jeden kamion za hodinu, ale v případě zákaznické potřeby lze dohodnout prakticky cokoliv - např. vy/nakládat tři kamiony najednou. Samozřejmostí je zajištění tuzemské i mezinárodní dopravy po celé Evropě. Skladovací prostory jsou elektronicky zabezpečeny, areál střeží nonstop hlídací služba a vnitřní skladovací prostory jsou komplet vybaveny kamerovým systémem. Zajišťování tuzemské i mezinárodní dopravy po celé Evropě. Logistické centrum dlouhodobě spolupracuje s mnoha výrobními závody - např. s firmou Bosch na poli automotivního průmyslu. Samozřejmě disponuje veškerou potřebnou ISO certifikací pro spolupráci s automotivními partnery. Za pozornost jistě stojí také to, že pro Bosch provádí skladovou manipulaci v taktu 1paleta/á minuta. Mezi další dlouhodobé partnery patří firmy Kern Liebers, Propesko, MekTec. Více informací Vám poskytne realitní makléř Pavel Čada. Ev. číslo: 641084. Energetický štítek: G
mechanik, autoelektrikář, opravář Ostroměř, Hořice, Nová Pak
Rodinná firma s dlouholetou tradicí hledá do dílny v Ostroměři mechaniky, autoelektrikáře a opraváře kolejových vozidel kontakt: p. Ošťádal email: info@ MECHANIK, opravář kolejových vozidel plat 40 000,- - 50 000,- Pracovní náplň: opravy kolejových vozidel a údržba techniky, opravy železničních postřikovačů, obsluha postřikovacího zařízení na kolejovém vozidle, služební cesty (2 měsíce v roce), Podmínky: Výuční list v technickém oboru: elektro, strojní, železniční, dopravní. Časová flexibilita. Výhodou: Uživatelská znalost práce na PC, řidičský průkaz B, Anglický jazyk, maturita - předpoklad karierního růstu, papíry na VZV. Nabízíme: Stabilita zaměstnání a ojedinělost oboru v ČR, pátý týden dovolené, služební telefon, rozmanitá práce, příspěvek na životní pojištění, možnost karierního postupu. Možnost rekvalifikace na pozici strojvedoucí. AUTOELEKTRIKÁŘ, mechanik plat 45 000,- - 55 000,- Pracovní náplň: Opravy a instalace elektronických obvodů kolejových vozidel a technologie selektivní aplikace pro agrochemii. Údržba techniky, opravy elektrických obvodů, železničních postřikovačů, obsluha postřikovacího zařízení na kolejovém vozidle, služební cesty (2 měsíce v roce), Podmínky: Vzdělání v oboru elektro, časová flexibilita, řidičský průkaz B Výhodou: Uživatelská znalost práce na PC, řidičský průkaz B+E, Anglický jazyk, maturita - předpoklad karierního růstu, papíry na VZV. Nabízíme: Stabilita zaměstnání a ojedinělost oboru v ČR, pátý týden dovolené, služební telefon, rozmanitá práce, příspěvek na životní pojištění, možnost karierního postupu. Možnost rekvalifikace na pozici strojvedoucí.
Odtah vozidel-Autodoprava
Nabízíme odtah a dovoz vozidel v rámci celé Evropské unie, služby odtahového vozu, to znamená odtah osobních vozidel, dodávek, obytných automobilů, strojů, čtyřkolek, vleků, menších zemědělských strojů, přeprava stavebního materiálu různých rozměrů, dřeva nebo jiných břemen dle Vaší aktuální potřeby. Samozřejmostí je možnost naložení nepojízdného či bouraného vozu, které bez problému natáhnu výkoným elektrickým navijákem.Jsem schopen zároveň přepravit kromě řidiče i dalších 5 osob. Individuální přístup, dohoda a maximální přizpůsobení se Vašim potřebám a možnostem, funguji defakto 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, nemám problém s přepravou v rámci jakéhokoliv státu EU, velké vzdálenosti pro mě nejsou překážka, velice slušná znalost anglického jazyka, základy němčiny také ovládám, takže není problém se domluvit.
Vyklízení objektů,domů,bytů,chalup,chat,garáží,stodol,sklepů
veškeré informace na telefonu, výkopové práce, terénní úpravy, demolice, bourací práce, odtahy vozidel, strojů, karavanů, manipulační techniky, zemědělských strojů atd, autodoprava, převoz materiálů, elektrospotřebičů, doprava stavebních a sypkých materiálů- štěrky, kamenivo, písky, betony, malty atd, též dodáváme stavební materiál, čištění kanalizace