inzerce, prodej, prodám, bazar

Odstraňovač řas Heissner F810 Aqua Bio Clean

Kategorie: Ostatní

Prodám nepoužitý přístroj na hubení řas. Heissner F810 Aqua Bio Clean flow skimmer bojuje proti vláknům a slizovým řasám. Bez záruky. Běžná cena 2000 - prodám za 699Kč.

Odstraňovač řas Heissner F810 Aqua Bio Clean
Podobné inzeráty
OXI CLEAN odstranovač skrvn
Bojuje s nejodolnějšími skvrnami a bezpečně ODSTRANÍ nečistoty silou kyslíku. **Mr. Wipes OXI CLEAN je univerzální odstraňovač skvrn, který je řešením pro boj se skvrnami. **Mr. Wipes OXI CLEAN je speciálně určen k boji proti zatvrzelým skvrnám, jako je ovocná šťáva, káva, tráva atd. ✅Je vhodný pro bílé i barevné prádlo ✅Odstraní odolné skvrny na jedno použití. ✅Zajišťuje hygienu i při nízkých teplotách. ✅Chrání vaši pračku před usazováním vodního kamene. ✅Nejen na prádlo, odstraní zašlou špínu a rez Obsah 1000g
Flexira xConnect Aqua nerezová vodovodní hadice různé typy
Prodám následující typy vodovodní celonerezové propojovací hadice Flexira xConnect Aqua: Vodovodní hadička toaletní- Flexira xConnect Aqua G3/8“- G3/8“ 60cm - 1 kus - cena 520 Kč Flexira xConnect Aqua G1/2“- G1/2“ 60cm - 1 kus - cena 520 Kč Flexira xConnect Aqua G1/2“- G1/2“ 40cm - 1 kus - cena 520 Kč Vodovodní hadička bateriová- Flexira xConnect Aqua G3/8"– M10×1 L 60cm - 3 kusy - cena 490 Kč/ks Cena za vše 2900 Kč a poštovné zdarma! Určeno pro pitnou i užitkovou vodu. Hadička je tvořena nerezovým vlnovcem, dvěma přivařenými nerezovými koncovkami a ochranou plastovou vrstvou. Poštovné 60 Kč balíkovna, popř. předání po dohodě. Při odběru všech kusů poštovné zdarma. Pište, volejte...
Pink stuff prostředky na praní prádla
Nabízím prostředky na praní prádla řady Pink stuff od Anglické firmy Stardrops. Prostředky jsou vysoce účinné. Cena za kus je 129,- kč. V nabídce jsou : 1) Prací gel 900ml / 30dávek - odstraňuje odolné skvrny, zanechá svěží ovocnou vůni. Okamžitě působí na skvrny i při krátkých pracích programech a nízkých teplotách. 2) OXI POWDER COLOR Odstraňovač skvrn 1000g - bio-čistič na odstraňování skvrn z barevného prádla. 3) OXI POWDER WHITE Odstraňovač skvrn 1000g - bio-čistič na odstraňování skvrn z bílého prádla.
Finská sauna Karibu Eupin s 3,6 kW bio kamna ext.ovl
Karibu energeticky úsporná sauna sauna kabina Eupin natural s 3,6 kW bio kamny ext. Snadné ovládání.Jedním z nejdůležitějších požadavků naší doby je rozumně využívat naše stávající zdroje. S energeticky úspornou saunou Eupin jsme pro vás našli inteligentní řešení, které vám umožní ušetřit ještě více energie při saunování.Díky zatepleným dveřím z masivního dřeva s izolačním sklem a dvojité zateplené stříšce s extra těsněním se teplo v kabině sauny drží po dlouhou dobu.S bio 3,6 kW nejen ušetříte na nákladných přestavbách na vysokonapěťovou přípojku, můžete ji navíc jednoduše sami připojit k domovní elektřině a ušetřit další náklady na elektrikáře.Úspora energie mezi saunovými topidly. Kamna se vyznačují nejjednodušší technologií, kvalitním materiálem a atraktivním designem. Trouba je dodávána připravená k zapojení a umožňuje tak snadnou montáž. Za tímto účelem je topidlo instalováno na příslušném místě v sauně a připojeno k řídící jednotce. Nyní stačí zapojit do zásuvky a saunování může začít. Externí ovládání Easy pro bio konvektomaty umožňuje snadné ovládání ve výšce očí. Dále lze řídicí jednotku v případě poškození vyměnit nezávisle na peci. Trouba je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a má teplotní rozsah 50 - 80 °C. Trouba Plug&Play o výkonu 3,6 kW je dodávána s 18 kg diabasových kamenů a potřebným kabelem. Velikost kabiny by neměla přesáhnout 6 m³, aby kamna dosáhla svého tepelného výkonu. Připojením do standardní 230voltové zásuvky. Zvláštní na bio konvektomatu je výparník s výkonem 1200 wattů. Tou je kromě klasické finské sauny možná i bylinná parní kúra, jemná parní lázeň která je vhodná i pro děti.Možnost zaměnit kamna za 9 kw(doplatek 4000 kč)
Kabel k osvětlení jezírka Heissner
Dva nové kabely k osvětlení jezírka od firmy Heissner. Jeden kabel má 15 metrů. 200kč kus. Pošlu zásilkovnou.
Heissner UV náhradní zářivka WZF 409
Prodám nové nepoužité Heissner UV náhradní zářivky WZF 409 - Vhodné do UV lamp jezírkových filtru a lapačů hmyzu. Parametry : výkon: 9 W, typ: T5, napětí: 230 V, konektor: 2x2, patice: G5, délka s paticí: cca 180 mm, max. životnost: 8 000 hodin. Běžná cena 300.- až 500.-,mám 8 ks. Osobní převzetí v Petřvaldu u KA.