inzerce, prodej, prodám, bazar

Odsávačka mléka Medela Swing

Kategorie: Ostatní

Elektrická odsávačka mateřského mléka Medela Swing, dvoufázová, plně funkční. Navíc nástavec pro menší prsa, přidám 4ks lahviček na mléko. Součástí je i savička Calma. Vše stačí pouze vyvařit, provoz možný i na baterie.
Odsávačka mléka Medela Swing
Podobné inzeráty
Dvoufázová odsávačka mateřského mléka Yoomi
Odsávačka mateřského mléka od anglické firmy Yoomi, s dvoufázovým systémem odsávání. Odsávačka je asi jako jediná na trhu ve verzi 3v1: ruční odsávání, el.odsávání na baterky, el.odsávání se zapojením do el.sítě. Používaná cca 9 týdnů, tudíž jako nová. U prvního dítěte jsem používala odsávačku Tommee Tippee, ta mi moc nevyhovovala, proto u druhého dítěte jsem pořídila, na základě doporučení a recenzí, tuto. Za mne to je top odsávačka. Původní cena přes 2,5tis Kč. Motto firmy Yoomi je "Inspirováno maminkou, designováno tatínkem, ověřeno vlastními dětmi". Funkce odsávačky: - jediná odsávačka, která umožňuje napájení ze sítě, pomocí baterií anebo manuálně - stimulace pro podporu toku mléka a následné jemné sání pro maximalizaci tvorby nového mléka - napodobuje přirozený rytmus dítěte při kojení - objímka z měkkého silikonu pro jemné uvolnění mléka - 9 rychlostí a úrovní sání - velmi tichý provoz pro diskrétní používání - jednoduché ovládání, veškeré funkce lze snadno ovládat jedním dotykem Nekuřácká domácnost, bez zvířat. Posílám Zásilkovnou.
Odsávačka Medela
Odsavačka Medela Prodám kompletní a plně funkční odsavačku Medela Swing Maxi. Je dvoufazová, s možností odsávání z jednoho, nebo obou prsů zároveň. Odsávání s ní je bezbolestné a pohodlné. Cena 1000 Kč. Můžu poslat Zásilkovnou.
Odsávačka Medela Swing Flex
Dvoufázová elektrická odsávačka Medela Swing Flex kupovaná 13. 10. 2022, i s dokladem o koupi. Minimálně používaná, desinfikovaná, vše plně funkční, jako nová.
Odsávačka MEDELA Swing Flex
Prodám elektrickou dvoufázovou odsávačku s možností nastavení intenzity odsávání Medela Swing Flex. Použita jen párkrát, stav jako nová.
Elektrická odsávačka Medela Swing
Prodám 2 měsíce používanou odsávačku Medela Swing. Zařízení i lahvička bez známek opotřebení. Možnost předání také v Ostravě
Dvoufázová elektrická odsávačka Medela Swing Flex
Prodám odsávačku Medela Swing Flex. Mírně poničená nádobka,viz foto. Na funkčnost nemá vliv, jde zašroubovat. Jinak v dobrém stavu.