inzerce, prodej, prodám, bazar

Odpovědný zástupce (garant) - hostinská činnost

Kategorie: Ostatní

Pokud se chystáte otevřít restauraci, pohostinství, zmrzlinový stánek nebo bufet a chybí vám garant / odpovědný zástupce, pro provozování této živnosti, nabízím Vám její zajištění. Smlouva samozřejmostí. Rychlé jednání.
Odpovědný zástupce (garant) - hostinská činnost
Podobné inzeráty
Hostinská činnost - garant
Nabízím své služby garanta pro obor hostinská činnost (odpovědný vedoucí, odpovědný zástupce). Disponuji patřičným živnostenským oprávněním i koncesí. Pokud by byl z Vaší strany zájem, ozvete se mi a probereme podrobnosti. Připravil bych případně smlouvu, která by zaručovala určitou míru právní jistoty pro obě strany. Pohybuji se v Ústeckém kraji, Praze i Středočeském kraji. Do jiných koutů ČR mohu případně dojet.
Odpovědný zástupce Garant
Odpovědný zástupce Garand Nabízím odpovědného zástupce pro tyto živnosti —- hostinská činnost Cukrarstvi pekařství zednictví Automechanik Vodoinstalatérství Elektrikar Truhlarstvi Tesarstvi Odhadcovstvi Autodoprava Nakládání s nebezpečnými odpadpsdy. Chemic latky V případě zájmu mne prosím kontaktujte na telefonním čísle . Celá ČR
Odpovědný zástupce-hostinská činnost
Nabízím službu odpovědného zástupce hostinská činnost.(provozování restauraci, občerstvení)
Garant - Hostinská činnost
Odpovědný zástupce neboli Garant pro hostinskou činnost. k otevření: Restaurace, Bistra, Kavárny, Jídelny, Hospody, Baru, apod.. Poslední dvě místa! Cena: 7000Kč/rok
Odpovědný zástupce provádění staveb - GARANT
Spolehlivý odpovědný zástupce provádění staveb, změn a jejich odstraňování GARANT. Chcete si založit stavební firmu? Bohužel nemáte patřičné vzdělání či praxi? Pomůžu Vám to vyřešit! Nabízím, že budu pro Vás vykonávat funkci odpovědného zástupce (garanta) pro provádění staveb změn a jejich odstraňování. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na .
GARANT - Odpovědný zástupce - hostinská činnost
Chcete si otevřít restauraci, kavárnu či bistro a nemáte potřebné vzdělání pro získání živnostenského listu? Nabízím službu odpovědného zástupce pro gastronomii, živnostenské oprávnění na hostinskou činnost mám. Rychlé vyřízení do jednoho dne + smlouva. Pro více informací mě kontaktujte.