inzerce, prodej, prodám, bazar

Odpočívadlo pro kočku - nové

Kategorie: Kočky

Prodám nové, nepoužívané odpočívadlo pro kočku. Výška 56 cm, základna průměr 42 cm, průměr odpočívadla je 39 cm.Cena 250 Kč.
Odpočívadlo pro kočku - nové
Podobné inzeráty
Škrabadlo a odpočívadlo pro kočku
Dobrý den, Prodám skrabadlo pro kočku domaci výroby. Používané
TV pro kočku
Prodám starou TV ze které se dá jednoduše udělat zajímavé odpočívadlo pro kočku
NOVÉ škrabadlo
Prodám úplně nové škrabadlo ještě zabalené. Původní cena 5299,- Velmi hezké a kvalitní odpočívadlo pro kočky Juana má kmeny ovinuté přírodním sisalem a poskytuje vaší kočce příležitost k obroušení drápků. Toto škrabadlo umožňuje vaší kočce přirozené škrábání a dovádění, aniž by touto vášní utrpěl váš nábytek a vaše koberce. Podrobnosti produktu: S plyšovým potahem Kmeny ovinuté přírodním sisalem Kukaň s 3 patry, se sisalovou škrabací plochou, kompletně potažená fleecem Místo na ležení s odnímatelným pelíškem hebký pelíšek s oboustranným polštářem: Praní v ruce do 30 °C s hračkou na šňůrce Barva: taupe / světle šedá Barva: taupe / světle šedá Výška: 134 cm rozměry: Základová plocha: 57 × 46 cm Kmen: ø 11 cm 1_pdf_icon_small Návod k montáži pro odpočívadlo pro kočky Juana ke stažení ve formátu PDF:
Prodám škrabadlo/odpočívadlo pro kočky
Prodám nové škrabadlo-odpočívadlo pro kočky. Původní cena 820. Olomouc a okolí přivezu.
Prodám škrabadlo/odpočívadlo pro kočky
Prodám nové, zabalené škrabadlo+odpočívadlo pro kočky Residence plus. Výška 151 cm. Původní cena 2690,-.
Prodám škrabadlo, odpočívadlo pro kočky
Prodám škrabadlo, odpočívadlo pro kočky s kukaní. Výška škrabadlo 178 cm. Škrabadlo je nové, zabalené. Původní cena 3940,-.