inzerce, prodej, prodám, bazar

Odkoupím staré 16 mm, 8 mm a 35 mm filmy

Kategorie: Analogové fotoaparáty

Pro kreativní práci s dětmi v rámci filmové výchovy odkoupím filmové pásy s různým obsahem. Filmy mohou být už částečně poničené či rozstříhané.

Děkuji
Odkoupím staré 16 mm, 8 mm a 35 mm filmy
Podobné inzeráty
Predám Polaroid SX 70 Land Camera Alpha
Legenda Polaroidov, plné funkčný, zberateľský kus, Filmy stale dostupne -
Různé 35mm kinofilmy
Nabízím různé kinofilmy z metráží, všechny jsou nové, na 36 expozic: · 3ks - Barevný negativ Kodak Vision3 250D · 17ks - Černobílý negativ Fomapan 200 Barevné filmy 250 kč Černobílé 110 kč Poštovné 150 kč Při větším odběru možná dohoda === VYVOLÁVÁNÍ === V příp. zájmu vám filmy vyvolám i naskenuji. · 200 kč - ECN-2 barevné negativy (od 4ks) · 70kč - Fomadon EXCEL černobílé negativy (od 1ks) · 200 kč - Fomapan Reversal černobílé diapozitivy (negativy umím také vyvolat pozitivně) (od 4ks)
Fuji provia 100F
Prodám svitkové filmy fuji provia 100f (120mm) valí se mi v ledničce a bohužel je nevyužiji.. filmy jsou expirované z roku 2008, tudíž mají iso zhruba 50. Po celou dobu uchovávány v lednici. Bližší info v mailu.
Fotoaparát Olympus Trip AF 50. Používá filmy typu 35mm. Typ
Fotoaparát Olympus Trip AF 50. Používá filmy typu 35mm. Typ fotoaparátu: Kompakt s automatickým režimem. Rozsah zaostření: 1m – nekonečno. Typ filmu: 35mm kinofilm. Rok výroby: 90. léta. Napájení: 2xAA (tužkové).Další funkce: blesk, automatická expozice. Objektiv s ohniskem 28mm. Základní a extrémně jednoduchý kompakt, malé rozměry. Jednoduché ovládání, pár užitečných funkcí a dobrá optika. Zapomenutý dárek z roku 2001, (nepoužívaný ale vyzkoušený). Perfektni stav, vše funkční, včetně českého manuálu a originálního obalu. Vše viz. foto. Cena: 3.200,-Kč, nebo dohodou. Po platbě předem na účet mohu poslat Zásilkovnou. Tel:, E-mail: bedrichpech@
Stare ruske fotaky  sberatelske retro a hodinky
sberatelsky stav. cvakaji , vevnitr jsou jeste filmy a nevim jak se do nich leze , velke detailni fotky ze vsech stran zde - posilam pouze doporucene . nejvyssi nabidce . mozno i jednotlive , ale radsi oba naraz .
Svitkovy film Kodak a Fomapan
Nabizim dva nove svitkove filmy viz foto, barevny negativ Kodak ISO 160 a CB Fomapan ISO 200, oba jsou jiz po expirace, nicmene verim, ze budou stale funkcni.