inzerce, prodej, prodám, bazar

Odkládací schránka Škoda

Kategorie: Příslušenství

Odkládací schránka pod roletku zavazadlového prostoru, určeno pro vozidla s karoserií combi, provedení černá. Vhodné pro Octavia 3 kombi.
5E9 867 708

Předání Praha - Pankrác
Odkládací schránka Škoda
Podobné inzeráty
ORIGO SKODA VW AUDI RS PEDALE Manuál
Sportovní kryty pedálů pro vozidla Škoda VW AUDI SEAT čísla dílu: Plyn: 5Q1647A Brzda: 5Q0131A Spojka:5Q0601A Originální Díl Škoda Auto pro sportovnější pocit při ovládání vozu vyrobeno z nerezové oceli protiskluzová úprava díky gumovým plochám pasuje na vozidla Škoda s manuální převodovkou cena je za všechny TŘI kusy standardně ve vozech Škoda Octavia RS, VW GOLF GTD PASSAT Alltrack, Kodiaq, Karoq SPORTLINE montáž se provádí nasazením na místo původních obyčejných pryžových krytů pedálů Určeno pro vozidla Škoda: Škoda Fabia III Škoda Octavia III Škoda Octavia IV Škoda Superb III Škoda Rapid Škoda Rapid Spaceback Škoda KodiaQ Škoda Karoq Škoda Scala Škoda Kamiq VW: POLO 2014+, Golf 7,8, Passat B8+ facelift, Transporter, Touran, Tiguan,Arteon SEAT: LEON 3,4 FR, Ateca, Arona, Tarraco, Ibiza AUDI: RS3 8V, A4 RS4 Pedale su nove, nepouživané, Origo díl, cena zahrnuje i postovny...MAM I NA AUTOMAT CENA 900Kč
Doplňky Škoda Fabia I
Odkládací schránka pod palubní desku cena: 300Kč, kapsy na zadní dveře cena: 500Kč/pár, ochranné prahové lišty cena: 400Kč/sada
Příslušenství Fabia 3
Prodam doplňky co mi zůstaly po prodeji auta, vana do kufru, nové stěrače přední plus zadní (zadní na verzi hatchback) pružná odkládací schránka do kufru plus síťový program (pasuje na hatchback). Vše originál Škoda. Ceny jsou uvedeny na fotografiích, v případě zájmu o všechno cena 1400kč. Pouze osobní odběr Opava nebo Rychnov nad kněžnou a okolí, popřípadě někde po cestě.
Box – schránka na baterie s krytem
Box – schránka na baterie s krytem a upínacím popruhem, vhodný pro uložení běžných trakčních i gelových baterií. Součástí jsou popruhy na uchycení baterie. materiál: plast;vnitřní rozměry (Š x V x H): 40,5 x 20 x 19,5; vnější rozměry (Š x V x H): 46,5 x 25,4 x 22,5 cm; Nové, nepoužité. Os. odběr Šestajovice u Prahy nebo po dohodě možno zaslat poštou PPL čí přes zásilkovnu.
1din schránka
Otevřená schránka místo 1din rádia, např. na brýle. Pošlu do zásilkovny...
Multifunkcni odkladaci prihradka Skoda Octavia Combi
Prodam originalni multifunkcni odkladaci prihradku do kufru. Top Stav, malo pouzivana. Osobni predani Praha ci Vysocina.