inzerce, prodej, prodám, bazar

Odběrová sada k odběru moči u koček

Kategorie: Kočky

Odběrová sada k odběru moči u koček
Podobné inzeráty
Toaleta pro kočky Savic Nestor XXL
Savic toaleta pro kočky Nestor Jumbo s rozměry XXL poskytne spoustu místa i zástupcům velkých plemen koček. Pro rychlé a snadné čištění toalety je možno vyklopit kryt s průhlednými dvířky. Tak dosáhnete pohodlného přístupu do zadního prostoru toalety. Díky promyšleným detailům jsou toalety pro kočky Nestor XXL maximálně hygienické a pro vašeho miláčka nanejvýš pohodlné. Přední část včetně lítacích dvířek je možno odklopit a tak si ulehčit čištění toalety. Navíc je možno kryt toalety, která je k vaničce připevněna pomocí čtyř úchytů, kompletně odejmout a pak rychle a snadno vyměnit stelivo. Díky vyměnitelnému uhlíkovému filtru, který je intergrován v krytu, se nedostanou ven nepříjemné pachy. Filtr pravidelně vyměňujte, aby byla kvalitní ochrana před nepříjemnými pachy neustále zajištěna. Toaleta pro kočky Nestor Jumbo se výborně hodí pro navykání bojácných koček či koťat na toalety s krytem. Ponechte kryt zprvu vyklopený, aby si kočka mohla pomalu zvykat. Savic toaleta pro kočky Nestor XXL v přehledu: Vhodné pro obzvláště velká plemena koček S velkými odnímatelnými lítacími dvířky Prostorný interiér Odnímatelná dvířka Odnímatelný horní kryt Integrovaná rukojeť Rozměry: Celková délka: cca 66,5 x šířka 48,5 x výška 46,5 cm Dveřní otvor s lítacími dveřmi: cca š 25 cm x v 26,5 cm Výška spodní vaničky: vpředu cca 14 cm, vzadu cca 27 cm. Výška vstupu: přibližně 16 cm
Velice hodná, klidná kočička hledá domov nebo
finanční pomoc na nutnou dietu Lucka (naroz. asi 2010) je jedna z permanentních obyvatelek našeho útulku a věříme, že je tu spokojená. Už je u nás rok a půl od té doby, co byla odchycena v lokalitě divokých koček původně jen na léčení. Léčení nebylo jednoduché. Lucka byla špinavá, hubená, navíc nikdy v životě nebyla uvnitř, takže na sebe nenechala ani sáhnout. Strávila několik dní na kapačkách, s léky to byl boj, ale dali jsme jí do pořádku. Nebyla ani kastrovaná, kastrace jí samozřejmě také čekala. Lucka ale rozhodně nebyla ve stavu, ve kterém by se mohla vrátit ven a už nikdy nebude. Vzhledem k jejímu věku už nemá ideální ledvinové hodnoty, navíc má astma. Venku by nevydržela déle než půl roku. Původně jsme jí měli mezi dospělými kočkami, ale ukázalo se, že nezvládá konkurenci velkých koček a hlavně kocourů. Tím se z ní stala babička pro naše koťátka. Nyní přebývá v naší kotěcí sekci, kam dáváme zdravá a očkovaná koťátka, případně jejich matky. Lucka nemá zájem s nimi nějak interagovat, ale umí si pro sebe ujednat klid, s dalšími mamkami se jakž takž snáší. Dvakrát denně dostává léky na podporu ledvin, dokonce už se v nestřežené chvíli dokáže i pomazlit. Víme, že pro Lucku není reálné, že by si našla běžný domov. Dali bychom jí do adopce jen vážně vynikajícím zkušeným kočkařům, jinak jí rozhodně nebudeme zbytečně stresovat. Lucka si u nás žije v pohodě, pořád spinká, občas se proběhne, má nás docela ráda, nic jí nechybí. Je to prostě jeda z našich stálých "útulkovek". Jenže je tu problém, Lucky ledvinová strava a doplňky potravy nejsou zrovna nejlevnější. Chtěli bychom proto požádat ty vás, kteří by chtěli téhle statečné kočičí babičce něco přispět jak do mističky tak na ledviny. Ačkoliv to prostě není roztomilé koťátko, také si zaslouží prvotřídní péči, kterou jí prostě bez vás poskytnout nemůžeme. Lucince příspěvky posílat můžete buď na náš účet nebo pomocí QR kódu zde v příspěvku, do poznámky uveďte "Lucka". My i Lucina všem moc děkujeme!
Orientální kočky
Z rodinnych důvodu prodám pár orientálních koček. Jsou tříleté, kocour je vykastrovany, pouze společně, Jsou na sobě závislé. Do domácnosti bez dalších koček, na pejsci jsou zvyklí. Více informací telefonický.
Neuvěřitelně hodná, přítulná mourinka hledá domov
Gilda stále nenašla domov i přes to, že je to obrovské zlatíčko. Gilda pochází ze skupiny koček, o které se náš útulek stará od loňského jara. Zbyli v nepořádku po paní, která hromadila věci a zaházela si jimi celý dům, zahradu i maringotku. V této hromadě bordelu žilo několik koček, které jsme postupně odchytali. Gilda byla zezačátku nepřátelská, vrčela a syčela hned, jak uslyšela, že se k ní někdo blíží. Postupně se v ní ale něco přeplo. Začalo to tak, že pořád vrčela a syčela, ale mazlila se při tom. Postupně ale přestala i se syčením a stal se z ní mazel. Gilda je jemná kočička. Nepotřebuje pozornost za každou cenu, potřebuje hodně klidu. Když si je jistá, že je klid, přijde se mazlit, dokonce do nás šťouchá pacičkou, když jí chvíli zrovna nehladíme. Je to takový miláček. Bohužel Gilda má ale smůlu, ačkoliv je to krásná koulička, je to prostě velká mourka. A v téhle době, kdy kočky na odběr prostě nejdou, je to pro Gildu velká smůla a zůstává u nás stále "na ocet". Nezbývá proto než doufat, že se pro ní nějaká rodinka najde. Ideálně by měla jít bydlet se svým nerozlučným kamarádem Ríšou - také moc hodný mourek, zhruba stejně starý jako Gilda. Gilda je kastrovaná, očkovaná a čipovaná. Kontakt: psoz@ nebo 193 712
kočka v útulku
>Berta je velmi milá kočička, která byla nalezena se zhnisanýimi ranami na zádech. Musela být hospitalizována, určitě si vytrpěla své, muselo ji to hodně bolet. Statečná Berta ale chce žít, chce se dát dohromády, chce najít rodinu, kde se bude moci někomu schoulit na klín. Pomozme Bertě, aby její záchrana nebyla zbytečná! Možná díky tomu, co si prožila, je z ná jedna z nejvíce kontaktních koček v útulku. Sama si chodí pro pomazlení, touží po domově jako nikdo jiný. Berta je čistotná, můžeme ji doporučit i k dětem. Ostatní kočky si rovná do latě, klidně by mohla být doma jako jedináček. Je drobná, váží 2.8kg a jsou ji zhruba 2 roky. Do adopce odejde kastrovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, testovaná na FIVa eFeLV. na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku na našich stránkách útulku AniDef Žim. Pokud si s tím nevíte rady, nebo máte ještě další dotazy, prosíme volejte na tel:
Nabízím domov koťátku.
Dobrý den ráda bych adoptovala popřípadě se ujmu kotěte. Doma mám jednu kastrovanou nalezenou cácorku a hledám ji kamarádku/kamaráda.Vim že v útulku je spousta koček ale chci kotě aby bylo seznamování snazší. Naši jsem našla a vypiplala od 3 týdnů jejího života a je na mě dost navyklá. Děkuji za nabídky. Takže pokud někdo má koťata k odběru tak prosím o kontaktování. Kotě se bude mít dobře klidně můžete dovést a podívat se. ☺️ Kotě bude kastrovano jakmile dosáhne věku který je potřeba.