inzerce, prodej, prodám, bazar

Oční stíny

Kategorie: Ostatní

Oční stíny
Oční stíny
Podobné inzeráty
Oční ordinace, Poliklinika U Tří Lvů, České Budějovice
Sdílení vybavené oční ordinace. , Vám zprostředkuje sdílený pronájem zařízené oční ordinace, ve druhém patře zdravotnického zařízení - čtyřpatrové budovy s výtahem, Poliklinika U Tří Lvů, České Budějovice. Nabízené prostory tvoří celkem tři místnosti o cca 20 m² a 2x 10 m². K dispozici jsou toalety pro personál, balkon, výtah. Nájemné se stanoví na základě dohody, kolik dnů v týdnu, kromě úterý, by se ordinace užívala. Provize RK měsíční nájem+dph. Ev. číslo: 631229. Energetický štítek: G (323 kWh/m2/rok).
Nový Terapeutický oční masážní přístroj WEM-5800
Prodám úplně nový originál zabalený Terapeutický oční masážní přístroj WEM-5800. Wisdom Wem-5800 Eye Massager 3 druhy masážních funkcí dohromady. Poskytuje dokonalou masáž očí s tepelnou terapií, terapií negativními ionty, tlakovou vzduchovou masáží a vibrační terapií. Je ideální pro lidi se zrakovým postižením, jako je krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus, studenty, kteří dlouhodobě studují, připravují se na zkoušky, designéry, administrátory, účetní nebo lidi, kteří trpí únavou očí z mnoha jiných důvodů. Nejen, že masíruje oko, ale také aktivuje oční svaly díky terapii negativními ionty, čímž zrychluje krevní oběh a zvyšuje buněčný metabolismus. Bylo testováno, že je účinný při zmírňování bolesti při migréně a čištění dutin. Na druhou stranu se doporučuje používat pro ty, kteří mají problémy se spánkem. Bude to jedno z nejlepších řešení vašeho problému.
Světla a stíny Islámu od Břetislav Tureček
Prodám knihu: Světla a stíny Islámu od Břetislav Tureček, drama Blízkého východu a sonda do duší jeho obyvatel, jako nová, cena- 249 Kč
Star Wars Omnibus - Stíny impéria
Prodám Star Wars Omnibus - Stíny impéria, stav pěkný, viz foto. Detailní fotky mohu poslat. Cena 2500,-. Osobní předání po dohodě Praha nebo zásilkovna.
Tři stíny
Komiks Tři stíny Jako nová, jednou čtená. Osobní odběr v Brně nebo za 80,- Zásilkovna po platbě předem. Kontakt mailem, telefon mívám vypnutý.
KNIHY leteckého odboje
Pro milovníky našeho leteckého odboje nabízím první vydání knih : František Fajtl – SESTŘLEN vydání z roku 1948 – s podpisem Svatopluk Janouch – SVĚTLA A STÍNY vydání z roku 1947 Dan Brennan – NIKDY NEBUDOU MLADÍ vydání z roku 1947 Václav Kubec – NABÁLI SA SMRTI vydání z roku 1948 Knihy jsou v zachovalém stavu, převázané, vazba pevná, žádné volné listy / SVĚTLA A STÍNY porušená vazba 83, 95, a uvolněný list 135-138 /, nabízím vážným zájemcům, případné dotazy na e-mail, Cena : nabídněte