inzerce, prodej, prodám, bazar

OČNÍ MUŠLE

Kategorie: Ostatní

Nabízím oční mušly, ostatní viz foto. Pokud pošlete adresu, já pošlu číslo účtu a po odeslání odešlu. Pošta 70,- Kč. NEPOSÍLÁM DO ZAHRANIČÍ !!!
OČNÍ MUŠLE
Podobné inzeráty
MUŠLE NA MÝDLO
Dobrý den, nabízím plastové mušle na mýdlo, třeba i houbičku nebo jiné doplňky do koupelny, mušle je v šesti barevných provedení, je to designový moderní doplněk.cena v porovnání z velkoobchodem zanedbatelná, k dispozici cca 800 ks, cena za kus 29,- , při odběru celého množství cena 5
OČNÍ MUŠLE S OPTCKOU KOREKCÍ +
Nabízím oční mušly, ostatní viz foto. Dioptrie možno změnit, nebo vyjmout. Pokud pošlete adresu, já pošlu číslo účtu a po odeslání odešlu. Pošta 70,- Kč. NEPOSÍLÁM DO ZAHRANIČÍ !!!
Oční mušle pro Canon
nabízím novou oční mušli pro Canon. Pište nebo volejte, ne sms.
Oční ordinace, Poliklinika U Tří Lvů, České Budějovice
Sdílení vybavené oční ordinace. , Vám zprostředkuje sdílený pronájem zařízené oční ordinace, ve druhém patře zdravotnického zařízení - čtyřpatrové budovy s výtahem, Poliklinika U Tří Lvů, České Budějovice. Nabízené prostory tvoří celkem tři místnosti o cca 20 m² a 2x 10 m². K dispozici jsou toalety pro personál, balkon, výtah. Nájemné se stanoví na základě dohody, kolik dnů v týdnu, kromě úterý, by se ordinace užívala. Provize RK měsíční nájem+dph. Ev. číslo: 631229. Energetický štítek: G (323 kWh/m2/rok).
Nový Terapeutický oční masážní přístroj WEM-5800
Prodám úplně nový originál zabalený Terapeutický oční masážní přístroj WEM-5800. Wisdom Wem-5800 Eye Massager 3 druhy masážních funkcí dohromady. Poskytuje dokonalou masáž očí s tepelnou terapií, terapií negativními ionty, tlakovou vzduchovou masáží a vibrační terapií. Je ideální pro lidi se zrakovým postižením, jako je krátkozrakost, dalekozrakost, astigmatismus, studenty, kteří dlouhodobě studují, připravují se na zkoušky, designéry, administrátory, účetní nebo lidi, kteří trpí únavou očí z mnoha jiných důvodů. Nejen, že masíruje oko, ale také aktivuje oční svaly díky terapii negativními ionty, čímž zrychluje krevní oběh a zvyšuje buněčný metabolismus. Bylo testováno, že je účinný při zmírňování bolesti při migréně a čištění dutin. Na druhou stranu se doporučuje používat pro ty, kteří mají problémy se spánkem. Bude to jedno z nejlepších řešení vašeho problému.
Musle
Prodam musle