inzerce, prodej, prodám, bazar

Ochranný potah na sušák Brabantia

Kategorie: Ostatní

Nabízím k prodeji originál ochranný potah na sušák Brabantia Wallfix, instalovaný na zeď. Osobní odběr Praha 10 nebo zásilkovna.
Ochranný potah na sušák Brabantia
Podobné inzeráty
Nástěnný sušák na prádlo AquaPur
Nástěnný sušák na prádlo AquaPur Prodám nástěnný sušák na prádlo. Obsahuje 5 plynule vytahovacích tyček na sušení. Celková délka tyček cca 3,5 m. Tyč na ručníky z kvalitní nerezové oceli. Sklápěcí pro úsporu místa. Včetně montážního materiálu. Sušák je nový, originál zabalený - nevyzvednutá zásilka. Možno zaslat i na dobírku.
prod.ochranný potah na velký slunečník.
Prodám ochranný potah na velký slunečník. Potah délky 1,9 m, vhodný na velké slunečníky o Ø 3 až 4 m nebo čtvercové 3x3 až 4x4 m, jak ke krátkodobému zakrytí, tak zejména pro posezónní uložení slunečníků na zimu. Potah je použitý, ale velice zachovalý, původem od slunečníků fi. Bahama, SRN, Materiál Nicotarp. Cena 250,- Kč (původní cena 2 000,- Kč) Dále použitý ochranný potah stejných rozměrů ušitý v ČR za 150,- Kč. Tel.
Odpadkový koš Brabantia
Prodám kovový odpadkový koš Brabantia 20litrů. Cena 800,-
Ochranný potah dětská postýlka
Bílý ochranný potah do dětské postýlky. Vrchní strana je bavlněná a zespodu je potah potažený plastem. Když se miminko „pročůrá" plenu, matrace zůstane suchá. Rozměr 70x100 cm. Nabízím kombinaci ochranný potah a používané bílé prostěradlo dohromady za 85 Kč – prostěradlo už není sněhobílé.
Stojanový sušák na prádlo AquaPur
Prodám stojanový sušák na prádlo určený k sušení většího množství prádla na malé ploše. Variabilní možnosti zavěšení díky 3 oboustranně sklopným úrovním. Tlustší závěsné šňůry pro optimální cirkulaci vzduchu – prádlo rychleji uschne. 2 otočné držáky na ramínka Stabilní ocelová konstrukce s dlouhou životností a kvalitní práškovou vrstvou. 4 kolečka pro snadnou přepravu. Celková délka šňůry cca 16 m. Rozměry po rozložení cca 74 x 160 x 57 cm. Sušák je nový, originál zabalený - nevyzvednutá zásilka. Možno zaslat i na dobírku.
Leifheit Pegasus 180 sušák na prádlo
Rozkládací sušák / 18m šňůry = 2 pračky prádla Složený sušák: 95 x 66 x 6cm Rozměr rozloženého sušáku s otevřenými bočnicemi: 157 x 66 x 105cm 2 x držák na malé prádlo Včetně taštičky na kolíčky Kov, plast, stabilní POUZE OSOBNÍ PŘEDÁNÍ!!! PC. 1250Kč