inzerce, prodej, prodám, bazar

ochranné přilby

Kategorie: Ostatní

prodám ochranné přilby 3 ks za 100 Kč
ochranné přilby
Podobné inzeráty
Středně kouřové plexi pro přilby HJC  - model HJ 20M
Prodám středně kouřové plexi pro přilby HJC IS-17, FG-17, C70. Nové zabalené, nikdy nepoužité, zbylo mi v garáži. Osobní odběr Milovice, Praha, Praha východ. Cena 800 kč.
BT handsfree do prilby
Prodam handsfree do prilby. Parametry v obrazcich. Pouzite 1 sezonu na motorce.
Handsfree do přilby
Dobrý den. Rád bych nabídl handsfree do přilby. Spárování s Telefonem přes Bluetooth. Lze poslouchat hudbu i přijímat hovory. Kupované na zkoušku z Číny. Cena 350 Kč. Jsem z Halenkova, po domluvě mohu přivézt směr Valmez Vsetín Karlovice Rožnov..
Ochranné pracovní oděvy, levně
Pracovní ochranné rukavice Pracovní boty Pracovní oděvy Další ochranné pracovní pomůcky (brýle, helmy, ochrana dýchacích cest a jiné)
Pracovni rukavice protirezné. Delta Plus Venicut 52
Ochranné protiřezné tepluodolné pracovní rukavice Delta Plus VENICUT52 se dodávají ve velikostech 9" a 10", tj. L a XL ve žlutočerné barvě. Splňované normy: ČSN EN 388 Ochranné rukavice proti mechanickým rizikům: oděr, prořez, roztržení, propíchnutí ČSN EN 407 Ochranné rukavice proti tepelným rizikům: vznícení, kontakt, vedení, sálání, malé potřísnění, velké potřísnění taveninou - odolnost proti kontaktnímu teplu do 200°C - x,2,x,x,x Cena za ks. V případě většího počtu je možná dohoda. Možnost zaslání Českou poštou.***** Běžná cena 180 kč za ks. Dobrý den, v případě zájmu nám napište SMS, e-mail nebo zavolejte a domluvíme se tel:+48505932930. Osobní odběr v Javorníku nebo Bílym Potoku u Javorníka - Jesenik.*****
Ochranné brýle Highlander, nemlživé - čiré
Prodám své ochranné brýle, které nebyly nikdy použité na žádné akci. Jen jsem je rozbalil z obalu a vyzkoušel, takže jsou prakticky nové. Zakoupeny na airso Kontakt: email nebo telefon