inzerce, prodej, prodám, bazar

Ochranná pracovní maska/maska 762

Kategorie: Ostatní

Nové nepoužité+filtry cena za kus
Ochranná pracovní maska/maska 762
Podobné inzeráty
Ochranná helma pro dřevorubce Oregon WAIPOUA
nove, pc:2400,- OCHRANNÁ HELMA SE SLUCHÁTKY A ŠTÍTEM VČETNĚ PRODLOUŽENÉ OCHRANY OBLIČEJE (SNÍMATELNÉ) Přilba z plastu ABS s vysokou odolností proti nárazu a poškrábání 20 ventilačních otvorů a korunový tvar pro optimální prodyšnost UV stabilní skořepina Dešťový žlábek Čtyřbodové pavučinové popruhy Vysoce savé, odnímatelné potítko s možností praní Neklouzavé potítko v oblasti čela Snadno použitelný a jemný nastavovací systém pro přesné uchycení přilby na hlavě - včetně aretace pomocí kolečka "EASYFIT CLICK" Odolná síťka z nerezového materiálu Funkce pevného zvednutí a sklopení Prodloužená ochranná část obličeje, brady a krku (snímatelná) Nízká hmotnost Kompletace za pár vteřin Snadné nastavování sluchátek nahoru a dolů Optimální ochrana sluchu - tlumení SNR: 27 dB Pohodlné vnitřní polstrování
Realitní poradce- celá ČR
Tuzemská realitní společnost a významný hráč na poli realit - HVB Real Estate s.r.o. přijme makléře pro prodej nemovitostí na oblast celého Jihočeského kraje. Požadujeme: - zodpovědnost a pracovitost - důslednost - komunikativní schopnosti Nabízíme: - nadstandardní finanční ohodnocení - žádné měsíční poplatky za inzerci, právní služby nebo kanceláře, školení apod. - tým zkušených spolupracovníků - příjemné pracovní prostředí - možnost získání a užívání služebního automobilu - pravidelné hodnotné odměny - vyškolení zdarma Rádi Vás přivítáme u šálku kávy, nebo čaje a detailně vše vysvětlíme. Životopisy prosím zasílejte na kariera@ 2.) Tuzemská realitní kancelář HVB Real Estate nabízí pracovní pozici "realitní makléř" na hlavní pracovní poměr pro lokalitu Praha a Stredočeský kraj. Máte chuť: • pracovat na hlavní pracovní poměr s fixním platem a odměnami z vlastních obchodů • být profesionálem v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí • aktivně vyhledávat a propojovat vlastníky nemovitostí s kupci • pracovat pod silnou značkou s velmi dobrým jménem na trhu realit U nás získáte: • zázemí silné obchodní značky • fixní příjem v kombinaci s příjmy dle provizního systému • kvalitní a propracovaný systému odborných školení pod vedením profesionálů • obchodní a marketingovou podporu Budeme si rozumět, pokud: • jste zkušeným nováčkem se zájmem poznat nový obor nebo obchodníkem s praxí • jste připraven/a řídit flexibilně svůj pracovní rozvrh a cestovat za klienty a nemovitostmi • máte minimálně středoškolské vzdělání s maturitou • máte dobré komunikační a vyjednávací schopnosti • jste spolehlivý/á a rád/a se učíte novým věcem • máte chuť pracovat v příjemném kolektivu Zájemce o zaměstnání zaškolíme bez ohledu na dosavadní pracovní zkušenosti. Máte-li zájem být součástí naší firmy, napište o svých schopnostech a zkušenostech na kariera@ a domluvte si osobní pohovor. Nečekejte však typický pohovor tak jak jste možná zvyklí z korporátní sféry. Nad šálkem dobré kávy, nebo čaje prodiskutujeme potenciál budoucího partnerství a vše, co bude ke spolupráci třeba. Budeme se těšit právě na Vás!
C9.01 48V / 50Hz stykač 3-pólový
PRVNÍ KONTAK POUZE EMAILEM. stykač je nový pouze vybalený. Údaje pro hlavní obvody: počet hl. kontaktů NO3 počet hl. kontaktů NC0 Jmenovité izolační napětí Ui [V]690 Jmenovitý tepelný proud [A] 32 Jmenovitý pracovní proud Ie [A] v AC-1 pro 380..400 V25 Jmenovitý pracovní proud Ie [A] v AC-3 pro 400 V9 Jmenovitý pracovní proud Ie [A] v AC-4 pro 380..400 V4,7 Jmenovitý pracovní proud Ie [A] v DC-1 pro 220 V25 Jmenovitý pracovní proud Ie [A] v DC-3 pro 220 V12 Jmenovitý pracovní proud Ie [A] v DC-5 pro 220 V8 Max. výkon spínaného motoru v AC-3 [kW] pro 220-230 V2,2Max. výkon spínaného motoru v AC-3 [kW] pro 380-400 V4 Max. výkon spínaného motoru v AC-3 [kW] pro 500 V5,5 Max. výkon spínaného motoru v AC-3 [kW] pro 660-690 V 5,5 Max. výkon spínaného motoru v AC-4 [kW] pro 400 V 2 Max. výkon spínaného motoru v AC-4 [kW] pro 500 V 2,5připojitelný vodič tuhý / slaněný [mm2]1-4 / 1-2,5 Údaje pro pomocné obvody počet pomocných. kontaktů NO0 počet pomocných. kontaktů NC1 Jmenovité izolační napětí Ui [V]690 připojitelný vodič tuhý / slaněný [mm2]1-4 Ovládáníovládací napětí [V]48 ovládací frevkence [Hz]50 Ostatní údaje přístroje Rozměry šířka45 Rozměry výška78,5 Rozměry hloubka73 Hmotnost [kg]0,31
Ochranná maska 3M 6900 L
Prodám jednou použitou masku bez známek používání. Maska je jako nová, dokonce i originálně zabalená. Maska je velikost L. K masce přidám jednou použité filtry v ceně. S cenou jsem šel už hodně dolu takže o ceně nesmlouvám.
Ochranná obličejová maska CM6 s filtrem P3R nová
Prodám nové, nerozbalené celoobličejové ochranné masky české výroby užívané hasiči a záchranáři , nové, nerozbalené, s filtrem proti prachu a spadu. Maska je vždy s filtrem, je vybavena picí hadičkou.Cena 4160,- Kč. Prodej Praha 10, Na Vinobraní 19, Záběhlice. Kontakt .Posledních 5 kusů.Pozor- maska je nová ,s novým filtrem a picím systémem a je okamžitě k dispozici, proto je dražší.
Ochranná pracovní helma / přilba - zelená
Nevyužitá, velmi málo používaná ochranná helma. Super stav. 55-66cm Možno osobní předání nebo zaslání přes Zásilkovnu, balíkovnu.