inzerce, prodej, prodám, bazar

Ochranná plachta na auto velikosti M, L, XL

Kategorie: Příslušenství

Možnost osobního předání Praha 4 jinak odesíláme zásilkovnou nebo pplkou

Detailní popis produktu
Ochranná plachta poskytuje vynikající ochranu proti prachu, dešti, slunci, vlhkosti, sněhu, námraze po celý rok. Vyrobeno z extrémně odolné, nepromokavé, pevné tkaniny z PEVA. PEVA je speciální materiál určený pro nejvyšší odolnost vůči vodě - kombinace polyethylenu a vinylových polymerů. Plachta má na každé straně silné stahovací gumy.

Obsah balení:

1ks ochranné plachty
Specifikace produktu:

Vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů
Nepoškrábe lak
UV odolný
Silné stahovací gumy
Odolné vůči poškození
Navrženo pro venkovní a vnitřní použití
Perfektně chrání před povětrnostními podmínkami
Materiál: PEVA
Barva: stříbrná šedá
Rozměry:

M - 430x175x119 mm
L - 482x175x119 cm
XL - 533x175x119 mm
Ochranná plachta na auto velikosti M, L, XL
Podobné inzeráty
OCHRANNÁ PLACHTA NA AUTO ŠKODA SUPERB II. 2008-2015 (COMBI)
Prodam prakticky novou plachtu na auto. Jen vyzkoušená. Zakoupeno 12/2022 za 1640Kč. Koupeno: Ochranná plachta chrání vaše auto před nečistotami a nepříznivými povětrnostními podmínkami po celý rok. Díky třívrstvému složení s paropropustnou membránou poskytuje plachta během deště až 100% ochranu proti vodě a během vyšších teplot dovoluje odvádět vlhkost, která se kondenzuje pod plachtou.
Ochranná deka/plachta za zadní sedadlo
Ochranná deka/plachta za zadní sedadlo. Prodám novou nepoužitou ochrannou deku (plachtu) na zadní sedadlo. Zavěšení na stahovací přesky kolem hlavové opěrky nebo na gumu. Ochranná plachta je nepromokavá z pevného materiálu, univerzální snad do každého auta. S otvorem na zip v dece pro prostrčení popruhu na psa pro připoutání. Cena 200 Kč. Mohu předat osobně v Olomouci či po dohodě ve Šternberku, případně pošta, zásilkovna apod. (náklady na dopravu hradí kupující-zásilkovna 79 Kč). Mrkněte i na mé ostatní inzeráty po kliknutí na jméno, prodávám další věci, poskytnu množstevní slevu v případě koupi více věcí.
KEGEL Mobilní garáž Sedan XXL
Původní cena: 1.700,- kč Plachta na auto - rozměr 532 × 148 × 136 cm (D׊×V), velikost XXL, voděodolná, paropropustná membrána odovzdorná Plachta Kegel představuje mobilní garáž Sedan XXL, která je vhodná pro ochranu vašeho automobilu. Tato plachta umí odvádět nežádoucí vlhkost z pod plachty. Snadné je i její nasazení a sundání. Speciální třívrstvá nepromokavá konstrukce plachty je zároveň paropropustná a při dešti je téměř 100% nepropustná.
Compass ochranná plachta full m 431x165x119cm nylon
Nová prodyšná plachta proti přímému slunečnímu záření. Cena 400 Kč
Ochranná lišta hrany kufru-Škoda Octavia II Combi r.v. 04-12
Ochranná lišta hrany kufru - Škoda Octavia II Combi r.v. 2004-12. Avisa, 2/35252, nová, zabalená. Ochranná lišta na zadní nárazník vozu Škoda Octavia je vyrobená z nerezové oceli. Lišta je odolná proti veškerým povětrnostním vlivům i vlhkosti. Spolehlivě chrání nárazník před odřením při nakládání i vykládání věcí ze zavazadlového prostoru. Cena bez poštovného. Osobní předání možné.
ULTIMATE SPEED Ochranná plachta na auto vel. L
Prodám novou plachtu na auto velikost L: cca 480 x 175 x 120 cm (D x Š x V). Nikdy nerozbalená, nevhodný dárek. Chrání před sněhem a ledem, nečistotou, pylem nebo pryskyřicí. Optimálně se přizpůsobí tvaru auta díky lemu s gumou. Bezpečné upevnění se 2 pásy k přední a zadní části. Snadné uchycení díky zacvakávacímu systému s funkcí stahování. Odolná povětrnostním vlivům a teplotám od -30 do +50 °C. Voděodolná. Včetně praktické tašky na uložení.