inzerce, prodej, prodám, bazar

Ochranná kombinéza PRO SAFE 2 XXL

Kategorie: Ostatní

Kombinéza UNISEX XL, volný střih, Vlastnosti produktu:

• výjimečný komfort použití díky použití prodyšného a lehkého materiálu

• Poskytuje omezenou ochranu proti částicím a mlze

• ideální pro dlouhodobou práci při vysokých teplotách

• Neobsahuje silikonové látky ani látky snižující smáčení

• optimální ochrana proti prachu

• antistatické vlastnosti

• vynikající řízení vlhkosti

• optimální přilnavost díky elastickému pasu

• Rozkroková vložka poskytuje větší volnost pohybu

• třídílná kapuce umožňuje dokonalé uchycení a neomezenou viditelnost

• bezpečné a pohodlné zapínání díky elastickým páskům na kapotě, rukávech a

kalhotové nohy

aplikace

• práce s chemickými látkami ve formě prachu a prachu

• pracovat s azbestem

• výroba a zpracování skelných, keramických a syntetických pryskyřic

• zpracování dřeva a kovů

• konstrukce

• Automobilový průmysl

• broušení a leštění

• cementárny

• těžba a dobývání

• renovační a modernizační práce

• farmaceutický průmysl

• opravy

Normy EN 13034 TYP 6, EN 1149-5, EN 1073-2, ISO 13982-1
Platba bankovním převodem nebo během doručení
Dodávka zdarma v blízkosti Opavy min.10 kusu.
Platba bankovním převodem nebo během doručení
Dodání také do celé České republiky nebo Slovenska, poštovné dobírka
Upřímně doporučuji,



Ochranná kombinéza PRO SAFE 2 XXL
Podobné inzeráty
Prodám zavírací nůž Cold Steel Double Safe Hunter
Prodám nový - ještě v blistru zabalený - zavírací nůž Cold Steel Double Safe Hunter. čepel z oceli 8Cr13MoV Stainless Materiál rukojeti Long GFNHandle Tloušťka čepele 3 mm Druh pojistky Double safe lock Délka čepele 92 mm Celková velikost 215 mm Délka rukojeti 123 mm ___________________ Double Safe Hunter navrhl nožíř Andrew Demko s ohledem na fakt, že pracovní nože jsou silně namáhané a často dochází i k jejich ztrátě. Takový nůž potřebujete často použít v agresivním prostředí, které může poškodit čepel. Ta proto musí být z houževnatějšího materiálu a musí se dobře brousit. Vzhledem k těmto argumentům se Cold Steel rozhodl vytvořit spolehlivý, ale cenově velmi dostupný pracovní zavírák. Tento lovecký nůž je vhodný pro práci jak s rybami, tak menšími zvířaty, jakým je například králík. Při testování nože však nebyl problém ani při bourání losa. Široká čepel nože je vyrobena z nerezové oceli 8Cr13MoV, která po tepelném zpracování vykazuje tvrdost 57-58 Rockwell. Díky tvaru břicha ostří nůž velmi dobře řeže. Rukojeť nože je vyrobena z nylonu se skelným vláknem s označením GFN. Je opatřena hlubokou texturou, aby nůž neklouzal ani v mokrých nebo zablácených rukou. Nůž je pro větší bezpečnost vybaven dvěma pojistkami zavírání. Ostří je zajištěno pojistkou linerlock proti samovolnému zavření a dále sekundárním bezpečnostním mechanismem, který je při zapnutí extrémně odolný vůči nárazům. _________________
LETNÍ černá policejní pracovní kombinéza
Letní černá pracovní policejní kombinéza, na postavu cca 182 cm, hrudník cca 96 cm, pas cca 90 cm. Jiná velikost na DOTAZ. Jedná se o klasickou zásahovou kombinézu, kterou používají hlídací agentury, policie a jiné složky, kombinéza je vhodná do lesa, na ryby, na práci venku, pro sběratele atd., dále jako zásahová kombinéza pro bezpečnostní služby a soukromé zásahové jednotky, kombinéza má pro velké pohodlí 2 zipy, od krku až k nohavici, což je velmi výhodné při rychlém oblékání a svlékání. V pase je po celém obvodu stahovací pásek, tudíž se kombinéza přizpůsobí Vaší postavě, v pase jsou našity odepínací průvlaky (poutka) na široký taktický opasek, 2 x náprsní kapsa, 2 x kapsa na nohavici, 2x kapsa u pasu, na levém rukávu je kapsička na tužky. Barva černá. - je možné dodat různé velikosti – ke zjištění velikosti je třeba uvést výšku postavy, obvod pasu, hrudníku, případně Vaši váhu. - je možné dodat i dvojdílnou pracovní kombinézu. Inzerát platí do smazání.
Letní černá policejní pracovní kombinéza
Letní černá pracovní policejní kombinéza, na postavu cca 170 cm, hrudník cca 96 cm, pas cca 90 cm. Jiná velikost na DOTAZ. Jedná se o klasickou zásahovou kombinézu, kterou používají hlídací agentury, policie a jiné složky, kombinéza je vhodná do lesa, na ryby, na práci venku, pro sběratele atd., dále jako zásahová kombinéza pro bezpečnostní služby a soukromé zásahové jednotky, kombinéza má pro velké pohodlí 2 zipy, od krku až k nohavici, což je velmi výhodné při rychlém oblékání a svlékání. V pase je po celém obvodu stahovací pásek, tudíž se kombinéza přizpůsobí Vaší postavě, v pase jsou našity odepínací průvlaky (poutka) na široký taktický opasek, 2 x náprsní kapsa, 2 x kapsa na nohavici, 2x kapsa u pasu, na levém rukávu je kapsička na tužky. Barva černá. - je možné dodat různé velikosti – ke zjištění velikosti je třeba uvést výšku postavy, obvod pasu, hrudníku, případně Vaši váhu. - je možné dodat i dvojdílnou pracovní kombinézu. - Cena dohodou, děkuji za nabídky. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ.
Ochranná kombinéza TYVEK TYCHEM C NOVÉ
NOVÁ NEROZBALENÁ Ochranná kombinéza TYVEK TYCHEM C. Kombinéza žluté barvy, s kapucí, kolem obličeje elastický otvor pro dokonalé přilehnutí k respiátoru, zesílené a kryté švy, dvojitá samolepící patka kryjící zip.. Zápěstí, kotník a oblast pasu z elastického materiálu, 100% nepropustnost proti částicím, odolnost vůči výstřikům kapalin pod tlakem až do hodnoty 2 bary, vynikající bariéra proti anorganickým chemickým látkám a biologickým rizikům.
ZIMNÍ černá policejní pracovní kombinéza
Zimní černá pracovní policejní kombinéza ve velikosti 62/IV, na postavu cca 188 cm, cca 125 cm hrudník, cca 120 cm pas. Možné i jinou velikost - NA DOTAZ. Je zcela totožná jako letní, jen je zateplená, určená do extrémních klimatických podmínek. Kombinéza má pro velké pohodlí 2 zipy, od krku až k nohavici, což je velmi výhodné při rychlém oblékání a svlékání, v pase je po celém obvodu stahovací pásek, tudíž se kombinéza přizpůsobí Vaší postavě, v pase jsou našity odepínací průvlaky (poutka) na široký taktický opasek, lemy nohavic a rukávů jsou elastické, na rukávech je možno manžety rozepnout cca 15 cm. 2 x náprsní kapsa, 2 x kapsa na nohavici, 2x kapsa u pasu, na levém rukávu je kapsička na tužky, na levé straně hrudníku a na zádech je VELCRO panel pro přilepení hodnosti, jmenovky, atd., pro ochranu krku má kombinéza stojatý límec se zapínáním na suchý zip. Ke zjištění velikosti je třeba uvést výšku postavy, obvod pasu, hrudníku. Cena dohodou, děkuji za nabídku. Inzerát platí do smazání
Ochranná  pracovní kombinéza
Ochranná kombinéza Velikost XL Barva: bílá Při odběru jedné je cena 86 Kč Při odběru pěti je cena 78 Kč za kus Při odběru 10 je cena 70Kč za kus. Provedení: s - částečně - modrými pruhy (lepené, přes švy). V pase nabírané na gumu na zádech.Zip vepředu: cca 73 cm (s fixačním, přilnavým krytem) Elastické manžety: na rukávech, nohavicích a kapuci Materiál: syntetické vlákno Délka: Od horní části kapuce po kapuci elastický pás. Hmotnost: cca 250 gramů na oblek Funkce: ochranný oděv Popis dle atestu: zdravotní ochranný oděv. Pro aplikaci jako jsou malířské práce, činnosti v chemických závodech, laboratořích, odstraňování azbestu nebo použití v domovech důchodců a pečovatelských služeb, nemocnicích a klinikách Stav: Nové zboží Při odbĕru 10 kusů cena 700. Prodávám z důvodů nevyužití. Podívejte se i na moje ostatní inzeráty stačí kliknout na moje jméno.