inzerce, prodej, prodám, bazar

Ochranná helma pro dřevorubce Oregon WAIPOUA

Kategorie: Ostatní

nove, pc:2400,-

OCHRANNÁ HELMA SE SLUCHÁTKY A ŠTÍTEM VČETNĚ PRODLOUŽENÉ OCHRANY OBLIČEJE (SNÍMATELNÉ)
Přilba z plastu ABS s vysokou odolností proti nárazu a poškrábání
20 ventilačních otvorů a korunový tvar pro optimální prodyšnost
UV stabilní skořepina
Dešťový žlábek
Čtyřbodové pavučinové popruhy
Vysoce savé, odnímatelné potítko s možností praní
Neklouzavé potítko v oblasti čela
Snadno použitelný a jemný nastavovací systém pro přesné uchycení přilby na hlavě - včetně aretace pomocí kolečka "EASYFIT CLICK"
Odolná síťka z nerezového materiálu
Funkce pevného zvednutí a sklopení
Prodloužená ochranná část obličeje, brady a krku (snímatelná)
Nízká hmotnost
Kompletace za pár vteřin
Snadné nastavování sluchátek nahoru a dolů
Optimální ochrana sluchu - tlumení SNR: 27 dB
Pohodlné vnitřní polstrování
Ochranná helma pro dřevorubce Oregon WAIPOUA
Podobné inzeráty
Řetěz Oregon 18HX100R do Harvestorovej Pily
Predám reťaz do píly pre harvestorovú hlavu. Vyrobca: Oregon Typ: 18HX100R 404.080"/2.0mm 100' 30.5m Cena: 384 EUR Kontakt: +421 910 276 076 Pozri aj ďaľšie moje inzeráty Reťaz, řetěz, řetězová pila, reťazová píla, lišta, harvestor, John Deere, Timberjack, hlava, saw chain harvester head, Oregon, Stihl
Garmin Oregon 600
Prodám jako novou navigaci Garmin. Parametry: 3" multidotykový displej (duální orientace) Vysocecitlivý GPS/GLONASS čip Podrobná mapa ČR v měřítku 1 : 25 000 Elektromagnetický kompas Barometrický výškoměr Odolnost proti vodě Provoz na dvě tužkové baterie (AA) Podpora pro Geocaching Všestrané použití (turistika, cyklistika, rybolov, automobil) Ovládání - displej - odolnost rukaviceGarmin Oregon 600 využívá nově multidotykový 3" velký displej, který je výborně čitelný i na přímém slunci. Přístroj obsahuje polohové čidlo díky kterému dokáže automaticky otočit displej na výšku nebo na šířku. Díky zvýšené citlivosti nebudete mít problém navigaci ovládat i v rukavicích nebo v dešti. Ovládání je velmi intuitivní a fungují zde podobná gesta jako u současných mobilních telefonů či tabletů (přibližování/oddalování mapy pomocí dvou prstů). Z boku přístroje naleznete dvě programovatelná tlačítka, která usnadní přístup k často používaným funkcím.
Garmin Oregon 450
Prodám navigaci Oregon 450. Skvělá pro navigaci např. na dlouhé treky (kdy stačí rezervní AA tužkové baterie a neřešíte nabíjení telefonu, nebo hodinek). Navigace je plně funkční, bez poškození, známky používání 7/10. Dávám přednost osobnímu předání Plzeň, Praha. Na dobírku zasílám pouze po úhradě zásilkovného ve výši 100,-Kč předem na účet.
Ohebná hadice Oregon 30mm
Prodám novou nepoužitou ohebnou hadici Oregon o průměru 30mm a délce 25m.Hadice je s hladkým vnitřním povrchem z měkčeného PVC, spirála z tvrzeného pevnostního PVC. Je vhodná k odsávání a transport vzduchu, kouře prachu, neabrazivních částic jako jsou například piliny, hobliny, textilní vlákna, útržky papíru.
Ochranná pracovní helma / přilba - zelená
Nevyužitá, velmi málo používaná ochranná helma. Super stav. 55-66cm Možno osobní předání nebo zaslání přes Zásilkovnu, balíkovnu.
Ochranná helma
nová ochranná helma nepoužitá