inzerce, prodej, prodám, bazar

Ochlazovač vzduchu bílý

Kategorie: Ostatní

Prodám nový, plně funkční ochlazovač vzduchu s výkonem 45 W. S průtokem vzduchu 210 m³/h se hodí do středních až velkých místností. Oscilace 180° pro optimální provětrání prostoru. Má dálkový ovladač. Možnost nastavit tři úrovně rychlosti a tři provozní režimy (normální, noc a příroda). Lze nastavit časovač vypnutí po 30 minutových intervalech až do 7,5 hodiny. Kapacita nádrže na vodu je 6 litrů. Disponuje ionizátorem. Filtr se dá snadno vyjmout a vyčistit. Na vrchu ochlazovače je jednoduchý ovládací panel a displej.
V ceně je zařízení, chladící balíčky, dálkové ovládání a manuál.
Rozměry: 28x95 (ŠxV).
Hmotnost: 6 kg.
Osobní odběr možný v Čáslavi, nebo zaslání přes PPL na adresu. Cena s platbou předem je 159 Kč. Cena za dopravu s dobírkou 178 Kč.
Ochlazovač vzduchu bílý
Podobné inzeráty
Ochlazovač vzduchu OneConcept Coolster
Prodám ochlazovač vzduchu OneConcept Coolster, byl použitý asi 3×. Profesionál na osvěžení během teplých letních dnů a nocí: 4-v-1 klimatizační zařízení oneConcept Coolster nejen rozproudí čerstvý vzduch, ale i ochlazuje, zvlhčuje a odstraňuje z něj prach a pachy, pomáhá dobře se nadechnout alergikům. Výkonný ventilátor oneConcept Coolster rozhýbe ve třech stupních až do 320 m³ vzduchu za hodinu. Nastavitelné lamely vzduchu proudícího ven a přepínatelná oscilace zajišťují lepší rozložení proudu vzduchu v místnosti - ideální na rozhýbání stojícího vzduchu. Kromě normálního provozního režimu jsou k dispozici další dvě individuální možnosti osvěžení: Přírodní režim simuluje sílící a slábnoucí přirozený vítr, zatímco režim spánku v noci postupně mírně snižuje činnost ventilátoru. Přepínatelný chladič vzduchu zajišťuje chlazení vzduchu v kanceláři nebo v obývacím pokoji. Z jeho 4litrového zásobníku na vodu se odpařuje během hodin do proudu vzduchu chladná voda, čímž se nejen snižuje teplota v místnosti způsobem, který je šetrný k životnímu prostředí a hospodárný, ale také se současně zvyšuje vlhkost vzduchu pro uvolněné dýchání. Pokud je třeba doplnit vodu, stačí jednoduše vytáhnout nádrž. Dva přídavné chladiče mohou zvýšit chladicí výkon energeticky úsporným způsobem. Zhluboka se nadechněte - s filtrem a ionizátorem proti zápachu a prachu. O čistý vzduch se stará vestavěný prachový filtr a přepínatelný ionizátor, které neúnavně odstraňují ze vzduchu částice prachu a zápachu, aby bylo dýchání chladného vzduchu dvojnásobně osvobozující. Všechny funkce se pohodlně vybírají pomocí dotykového panelu na zařízení nebo pomocí dálkového ovládání. Stávající časovač vypnutí se dá naprogramovat v krocích po 1 hodině až do 9 hodin.
Ochlazovač vzduchu De'Longhi EV 250.BK
Nový, pouze odzkoušený Ochlazovač vzduchu přeměňuje vodu na vlhký vzduch. De'Longhi EV 250.BK funguje jako letní ventilátor, zvlhčovač vzduchu, ochlazovač vzduchu a také jako ionizátor, který zajistí čistý vzduch v místnosti. Proudění vzduchu sahá až do 3 metrů a v nepřetržitém provozu vydrží pracovat až 6 hodin. Nastavení se dá jednoduše měnit dálkovým ovladačem.
Ochlazovač vzduchu 3v1 Rohnson Breezer
Prodám velmi zachovaly, málo používaný, čistý a výkony ochlazovač vzduchu Rohnson. Ochlazovač ROHNSON R-870 Breezer je jedinečný přístroj 3 v 1 kombinující funkce ventilátoru, ochlazovače vzduchu s čističkou vzduchu. Ventilátor disponuje 3 provozními úrovněmi normal, natural - funkce "přírodního vánku" a úrovní sleep. Pokud chcete vzduch v místnosti ochladit stačí naplnit chladící box studenou vodou s ledem a spustit ventilaci. O čistotu vzduchu se stará jak speciálně navržený vodní filtr, tak i jednoduše omyvatelný prachový filtr. Zásobník na 6l vody. Pouze volat a osobní převzetí, děkuji
NOVÝ Ochlazovač, čistička a zvlhčovač vzduchu v jednom
Ochlazovač vzduchu Guzzanti GZ 54 v sobě kombinuje mobilní chladicí jednotkou, zvlhčovač a čističku vzduchu. Funkce 3-v-1: ochlazovaní, čistička vzduchu a zvlhčovač. Funkce záporné ionty Kapacita vodní nádrže 4 L + vypouštěcí ventil Objem průtoku vzduchu 250 m3/hod Funkce časovač 0 až 120 minut Ovladatelné vertikální a horizontální lamely o 120°. 3 rychlosti proudění vzduchu: silný, střední, nízký Omyvatelný vzduchový filtr Kolečka pro snadný přesun a madlo, nemusíte mít žádné vývody jako u klimatizace
Ventilátor
Prodám ventilátor Sencor. Popis: Ochlazovač vzduchu 3 funkce v jednom - letní ventilátor, zvlhčovač vzduchu, ochlazovač vzduchu, možnost vypnutí funkce zvlhčování vzduchu, 3 rychlosti,dálkové ovládání, časovač, LED displej, čelní mřížka s možností aktivace automatického otáčení pro rovnoměrnou distribuci vzduchu, omyvatelný prachový filtr, vyjímatelná nádržka na vodu o objemu 5,5 litru, ukazatel vodní hladiny, postranní madla a 4 pojezdová kolečka. 2 x chladicí náplň, příkon 110 W, hlučnost 66 dB, rozměry (šířka x hloubka x výška) 408 x 282 x 889 mm, hmotnost 7,2 kg.
Ochlazovač vzduchu ETA coolio, větrák
Prodám ochlazovač vzduchu, větrák ETA,používán cca jedno léto,nemáme pro to v bytě misto.Funkce ochlazování, zvlhčování a čištění vzduchu,dálkové ovládání.Puvodni cena 3000kc.