inzerce, prodej, prodám, bazar

Obroučky brýlí

Kategorie: Ostatní

Dobrý den prodám 5x obroučky brýlí, světle modré brýle jsou dětské značky P&P šířka brýlí 12,5cm. Dále červeno/bíle dámské také 12,5cm. Bílo/černé 13cm. Černé s šedou 13cm. Červené 12,5. Brýle obsahují i dioptrická sklíčka ale nevíme už jejich sílu.
Cena za kus 200kč.
Obroučky brýlí
Podobné inzeráty
Brýlové obroučky - dětské brýle, dioptrické
Brýlové obroučky - dětské Nabízím k prodeji dětské brýlové obroučky. Obroučky byly používané a v současnosti jsou v nich dioptrická skla. Velikost dioptrií je různá a neznámá - nutno v případě zájmu změřit v optice. Brýlové obroučky jsou v dobrém stavu, nezničené, k užívání, kvalitní. Některé jsou titanové. Cenově vycházely vždy přes 5.000,- Protože se jedná o dětské obroučky, nebyly nošeny déle než do další oční prohlídky, tedy 1 rok. Po osazení správných skel, vyčištění a úpravě (řeší každý optik) budou dobře sloužit dál. Ostatní info na dotaz. cena jednotná obroučky: 190,-/ks cena krabička/ pouzdro na brýle: 50,-/ks poštovné: Balíkovna 65,- osobně Brno dobírka vyloučena Třetí - škrtnuté PRODÁNY
Profesionální sportovní sluneční brýle
Jedná se o nové sportovní sluneční brýle pro se profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odrážejí sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. Barva modrá nebo žlutá. Pouzdro pro sportovní brýle +100,- pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odráží sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odrážejí sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. Sportovní pouzdro + 100,- Zavolejte poradím : . Poštovné s dobírkou Českou poštou 150,- Kč . Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. . Svatoslav Cileček , tel. Zavolejte případně poradím.
Prodám obroučky k dětským brýlím
Prodám obroučky z dioptrických dětských brýlí pro dítě 10 až 12 let koupené ve značkové optice. Nošené jen minimálně, obroučky pěkně drží, jsou bytelné, vhodné pro malé dítě. Původní cena byla 1900 Kč, nyní 300 Kč.
Prodám Brýle ESS ICE 3LS NARO
ICE NARO™ jsou první balistické vojenské brýle určené speciálně pro menší obličeje. Brýle jsou nové a přibližně o 0,5“ / 1,3 cm užší (menší vzdálenost mezi bočnicemi) než větší verze ICE™, které mají vzdálenost mezi bočnicemi 14 cm, avšak poskytují stejnou úroveň balistické ochrany při nárazu a zachovávají si i všechny jejich ostatní vlastnosti a funkčnost. • Povrchová úprava s ochranou proti zamlžení odstraňuje efekt kondenzace vlhkosti při velkých teplotních rozdílech nebo u rámečků bez ventilace a umožňuje tak nositeli pracovat v optimálních podmínkách. • Povrchová úprava s ochranou proti poškrábání působí jako ochranný štít, který zvyšuje odolnost čoček a snižuje tvorbu škrábanců. Prodlužuje se tak životnost čoček, zvyšuje se uživatelský komfort a zabrání se škrábancům, které by narušovaly vidění. • Ochranné brýle s třemi výměnnými skly a přepravním obalem. • Brýle NARO je celkově menších rozměrů než ICE-3LS (12,7mm užší rozměr mezi stranicemi) • Nabízí ochranu očí pro každého vojáka, policistu, záchranáře nebo sportovce. • Dostatečně chráněny proti poškrábání rámečků a skel. • Kvalitní ochrana zraku použitelná v různých světelných podmínkách. • Neomezené pole viditelnosti. • Seřizovatelné nožičky s možností tvarování. • K brýlím lze zakoupit tzv. Rx Insert což je vložka s dioptrickými skly, které mohou být instaloványv běžné síti prodejen s optikou • Skla jsou opatřena odolným povlakem proti poškrábání(ToughZone) • Vzdálenost stranic brýlí mezi sebou je 14cm. • Skla brýlí ICE mají balistickou odolnost vyhovující armádním požadavkům NATO. • Balistická odolnost testována na ráži 0,15 podle normy MIL-PRF-31013, brýle odolají přímému zásahu z brokovnice ze vzdálenosti 10m. • Brýle ESS pohlcují pouze sluneční záření a z tohoto důvodu je dobrá viditelnost s tmavými skly ve stínu. • Testováno Českým úřadem pro zkoušení zbraní a střeliva v Praze.elná • Všechna použitá skla zajišťují 100 % ochranu před UVA/UVB zářením a zajišťují 100 % průhlednost bez deformace zrakového pole. • Nožičky brýlí lze natavit jak do délky, tak do stran. Parametry: • Nastavitelné nožičky brýlí. • Sada obsahuje černý, čirý a žlutý zorník. • Bezrámový design - nezmenšují zorný úhel. • 100% UVA/UVB ochrana. • Odolné proti poškrábání - úprava ESS ToughZone. • Normy balistické ochrany: U.S. MIL SPEC MIL-PRF-31013, ANSI Z87.1+,U.S. Federal OSHA, CE EN 166. • skla: čirá 1ks, kouřově šedá 1ks žlutá 1ks • Hadřík na čistění brýlí napuštěný speciální látkou omezující zamlžování skel. • Přenosný měkký nylonový obal se zipem.
Obroučky dětských brýlí
Nabízím k prodeji obroučky dětských brýlí, již pouze ty dvoje kulatější, cena 250 Kč/kus
KANGOL 247-2 dámské brýlové obroučky 53-10-130 MOC: 2500 Kč
doporučená maloobchodní cena (MOC): cca 2500 Kč VÝPRODEJ záruka / doklad / garance originality vrácením peněz stav: nové / outlet (ex-display - původně vystavené a zkoušené zákazníky v kamenné prodejně) brýle obsahují původní vzorová čirá skla bez dioptrií / tato skla Vám v optice vymění za požadovaná dioptrická skla Určeno pro: ŽENU (menší až střední velikost obličeje) Materiál: acetát / plast Barva: vínová červená - viz foto Velikost brýlí: 53-10-130 mm Rozměr 1 skla (očnice): šířka: 53 mm, výška: 35 mm Šířka nosníku: 10 mm Celková délka brýlí (délka stranice): 130 mm Celková šířka brýlí: 130 mm Způsob doručení: Česká pošta: doporučená zásilka: 59 Kč (platba předem převodem na účet) Balíkovna s dobírkou 89 Kč (platba při převzetí), případně osobní odběr v Táboře případně osobní odběr v Táboře v případě že by Vám brýle nesedly, je možné je vyměnit za náhradní model - nákupem tedy nic neriskujete / nákupem můžete výrazně ušetřit / podívejte se prosím také na ostatní nabídky