inzerce, prodej, prodám, bazar

Obří 100cm narozeninové číslice 6, 9, 0 - zlatá barva

Kategorie: Ostatní

Obří 100cm narozeninové číslice 6, 9, 0 ve zlaté lesklé barvě. Balonky byly již jednou nafouknuté. Uvedená cena je za kus.

Osobní předání Praha 6 - Břevnov nebo Hostivice, nebo pošlu Českou poštou (+55Kč), nebo Zásilkovnou (+69Kč) při platbě předem.
Obří 100cm narozeninové číslice 6, 9, 0 - zlatá barva
Podobné inzeráty
Desky na písmena a desky na číslice
Prodám desky na písmenka s motivem psa a desky na číslice s motivem koťátek (i s číslicemi)+náhradní komplet sada tiskú číslice i písmena pro prvňáčky.
HARLEY-DAVIDSON CYCLES nalepka Metal Edition
CHROMOVA AJ ZLATA AJ ine loga v ponuke. Nálepka je vyrobená z ultra-tenkého kovu, leskla ako zrkadlo. Vhodné na lepenie na povrch automobilu, mobilný telefón, okuliarov, počítače alebo iných výrobkov, s hladkým povrchom. Samolepka je ohybna, takze dobre drzi aj na roznych zahyboch. 4 rozne rozmery: 90 mm x 68 mm - LEN ZLATA 4€ 60 mm x 46 mm - CHROM AJ ZLATA 4€ 30 mm x 23 mm - CHROM AJ ZLATA 4€ ◾ Farba: strieborná A ZLATÁ Cena za kus 4€. Postovne 4,50€.
D Á R E K pro chlapce i dívku - Zlatý slitek z ryzího zlata
_________________________________________________________________________________________________________________ B E Z V A D Á R E K pro chlapce i dívku - Zlatý slitek z ryzího zlata - vhodný nejen k narození dítěte _________________________________________________________________________________________________________________ K prodeji zcela nová, zlatá cihlička 1 gram (švýcarská banka) z ryzího zlata (24 karátů) umístěná ve vodotěsném přívěsku. Senzační dárek pro malé i velké. SMYSLUPLNÝ DÁREK S TRVALOU A ROSTOUCÍ HODNOTOU ZLATA. Do přívěsku se dá uložit až pět 1 gramových zlatých cihliček. Pořídíte-Ii tento šperk jako dárek kupříkladu pro své děti, ženu, muže či vnoučata, můžete každý rok pravidelně jeho obsah doplnit dalším investičním slitkem, který si obdarovaný jednoduše přidá do tohoto miniaturního trezoru a smysluplně tím navýší jeho hodnotu. Přívěsky jsou buďto s 12 motivy znamení zvěrokruhu nebo je možné na zcela čistý přívěsek laserem vygravírovat jméno dítěte, jeho datum narození ap. Na požádání připravíme grafický návrh a vyhotovíme konečnou gravůru. _________________________________________________________________________________________________________________ POPIS PRODUKTU: « Ocelový přívěsek vyrobený z chirurgické oceli v provedení vysokého lesku » - Součástí je prémiový UNISEX ocelový řetízek - Délka řetízku (ona) - dospělá osoba cca 50 cm - Délka řetízku (on) - dospělá osoba cca 60 cm - Délka řetízku děti cca 40 cm - Průměr řetízku 2 mm, zapínání na bezpečnou karabinku - Materiál přívěsku: chirurgická ocel, nerez - Určeno pro: pro něj a pro ni - Unisex - Rozměry přívěsku: výška 29 mm x šířka 22 mm - Uvnitř přívěsku filcová výložka a průhledná fólie k ochraně zlatého slitku - Dárková krabička CENA Kč 3'990.-- včetně pojištěné doporučené zásilky _________________________________________________________________________________________________________________ « OBJEDNÁVKY LZE TAKÉ PROVÉST PŘÍMO V E-SHOPU, ZAŠLETE NÁM EMAIL PŘEPOŠLEME VÁM ODKAZ » _________________________________________________________________________________________________________________
DORTY NAROZENINOVÉ / SVATEBNÍ / DĚTSKÉ
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla DĚTSKÉ/ NAROZENINOVÉ/ SVATEBNÍ dorty na zakázku za lidové ceny. Všechny dorty jsou vláčné a nikdy nejsou přeslazené. Používám na výrobu dortů jen ty nejlepší suroviny. Na typu, velikosti a stylu dortu se určitě vždy domluvíme. U dětských dortů je možné zakomponovat do dortu také hračky(viz foto), takže dítě má kromě dortu i nějakou hračku na památku na narozeniny. DÁLE NABÍZÍM také SVATEBNÍ DORTY VČETNĚ SWEETBARU (sladkého rautu). Již jsem dělala několik svateb a vždy s maximální spokojeností CENA x KVALITA. V případě zájmu od dort nebo sladký raut k jakékoli příležitosti mi neváhejte volat na tel: 105894 nebo napište na e-mail: dortickyodnikol@ U dortů je možný pouze osobní odběr v Teplicích. DORTY NAROZENINY DORT CUKRÁRNA DORTÍKY SVATEBNÍ DORT RAUT SWEETBAR SLADKOSTI
Dorty narozeninové, svatební, sweetbar
Nabízíme dorty svatební,narozeninové,komplet sweetbar,minidezerty...ozvěte se,vše po domluvě
Lego limitovaná edice 40584 Narozeninové diorama
Prodám Lego limitovaná edice 40584 Narozeninové diorama. Stavebnice je nová, neotevřená, originální krabice Lego. Cena 1050 Kč. Osobní předání okolí Zlína nebo dle dohody. V případě zaslání platba předem. Prosím podívejte se na mé další Lego inzeráty pro zkombinování dopravy.