inzerce, prodej, prodám, bazar

Obrazy - motiv Egypt

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám 3 obrázky 25 x 25 cm, motiv Egypt
Obrazy - motiv Egypt
Podobné inzeráty
Obraz
Prodám obrazy namalované pastelem, v surrealistickém a futuristickém stylu. Obrazy na plátně jsou vhodnou volbou, pokud chcete vkusně oživit Váš domov, nebo pracovní kancelář. Obrazy nejsou zrovna nejmenší, výška obrazů je 103 cm, šířka 73,5 cm. Obrazy jsou zakončené kvalitním širším rámem a uvnitř obrazu je matné sklo, aby se neporušilo plátno a malba. Cena za jeden obraz je 5500 Kč. Původní cena za jeden obraz je 12000 Kč, bez rámu a zasklení.
obrazy
Z duvodu stehovani nabizim k prodeji dva obrazy znazornujici zimni krajinu. Obrazy maji velmi hezke ramy. Rozmery obrazu jsou 30 x 40 cm a maji na zadni strane certifikat od italskeho autora Rosmini. Oba obrazy nabizim za 1000 kc.Osobni odber nutny.
Obrazy na zakázku
Chcete si svůj dům vybavit opravdu moderně?Nabízím Ručně malované obrazy. Malují pouze na kvalitní platna, které jsou napnuté na dřevěném rámu o tloušťce 2 nebo 5cm. Obrazy do interiérů, které zcela změní váš prostor. Nabízím ručně malované kopie nežijících klasiků světové malby a starých mistrů. Na zakázku. Máte zájem o obraz na míru? Napište mi do sz rozměry, barevné provedení a styl. Můžete mi také poslat fotku místnosti, kde budete chtít mít tento odkaz. Zpracují jakýkoliv motiv a rozměry dle Vašeho přání.
Talíř plechový, motiv Egypt dvě postavy Afrika faraon sfinga
Prodám. Talíř plechový, k zavěšení, Egyptský motiv - dvě postavy.Průměr cca 19,7 cm. U pravé postavy pod květinou (vedle ruky) chybí laková barva cca 3 x 1,8 cm. Částečně tepané či ryté. Vzadu očko pro zavěšení na zeď. Cena 199,-Kč. Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět), Mail: marecek.kutnahora@ Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji). - osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové, nebo dle domluvy - při zasílání účtuji poštovné dle tarifů České pošty, platba předem
Talíř plechový, motiv Egypt, hlava, signováno, Afrika faraon
Prodám. Talíř plechový, k zavěšení, Egyptský motiv - hlava.Signováno vpravo u prsou. Průměr cca 24,7 cm. S největší pravděpodovností ruční práce, částečně tepané. Vzadu očko k zavěšení na zeď + původní visačky. Stav dle foto. Cena 499,-Kč. Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět), Mail: marecek.kutnahora@ Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji). - osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Liberec nebo dle domluvy - při zasílání účtuji poštovné dle tarifů České pošty, platba předem
Mandala Egypt
Prodám ručně malovaný obraz od J. Janouchové, mandala Egypt.Rozměr 60x60xcm