inzerce, prodej, prodám, bazar

Obrazy malíře Hoška

Kategorie: Umělecké předměty

Nabízíme k prodeji obrazy malíře Hoška (Olomoucko)
Nabídněte...
Obrazy malíře Hoška
Podobné inzeráty
Koupím obrazy od malíře RASZKA
Koupím obrazy od malíře Pavla Raszky.
Prodám obrazy - olejomalba a linoryt.
Prodám obrazy - olejomalba a linoryt. Prodám starý obraz od Oldřicha Břežanského, regionálního malíře a výtvarníka ze severních Čech. Je to olejomalba na plátně. Nazváno "Zahradní kolonie", je z roku 1959, signováno vpravo nahoře, dřevěný rám. Celkový rozměr: 92 x 77 cm. Dále prodám linoryt od malíře a grafika Františka Bělohlávka z Olomouce. K Bělohlávkovým doménám patřila po celá desetiletí grafika, knižní grafika, plakátová tvorba, malba a tvorba pro architekturu. Obraz je v kovovém rámu zlaté barvy, zaskleno. Obraz Katedrála Sv. Václava v Olomouci, je z roku 1984, signováno vpravo dole, výtisk 109/200. Osobní převzetí Litvínov nebo dopravu hradí kupující. Cenu nabídněte. Inzerát platí do smazání.
Prodám obraz (plátno) ak. malíře Vojtěcha V. Nováka.
Nabízím k prodeji obraz (plátno) od ak. malíře Vojtěcha Václava Nováka. Dále prodám obraz (tempera na papíru) od ak. malíře Ferdinanda Hložníka. Foto přiloženo. Cenu nabídněte - rozumně - nepište mi dotazy typu kolik chcete ! Navrhněte pro Vás akceptovatelnou cenu, pokud bude zajímavá domluvíme se. Děkuji.
Prodám obraz ak. malíře Ferdinanda Hložníka.
Nabízím k prodeji obraz akademického malíře Ferdinanda Hložníka (tempera na papíru) s tématikou Slovenského národního povstání, vytvořená u příležitosti výročí SNP, přičemž se často předkládá tato část jeho tvorby jako typická. Jeho díla se objevují i na prodejních aukcích výtvarného umění, kde vždy zaujme svým jedinečným výtvarným názorem a propracovaným vizuálním ztvárněním. Dále nabízím plátno (obraz) od ak. malíře Vojtěcha Václava Nováka. Foto přiloženo. Cenu nabídněte - rozumně - nepište mi dotazy typu kolik chcete ! Navrhněte pro Vás akceptovatelnou cenu, pokud bude zajímavá domluvíme se. Děkuji.
Obraz
Prodám obrazy namalované pastelem, v surrealistickém a futuristickém stylu. Obrazy na plátně jsou vhodnou volbou, pokud chcete vkusně oživit Váš domov, nebo pracovní kancelář. Obrazy nejsou zrovna nejmenší, výška obrazů je 103 cm, šířka 73,5 cm. Obrazy jsou zakončené kvalitním širším rámem a uvnitř obrazu je matné sklo, aby se neporušilo plátno a malba. Cena za jeden obraz je 5500 Kč. Původní cena za jeden obraz je 12000 Kč, bez rámu a zasklení.
obrazy
Z duvodu stehovani nabizim k prodeji dva obrazy znazornujici zimni krajinu. Obrazy maji velmi hezke ramy. Rozmery obrazu jsou 30 x 40 cm a maji na zadni strane certifikat od italskeho autora Rosmini. Oba obrazy nabizim za 1000 kc.Osobni odber nutny.