inzerce, prodej, prodám, bazar

Obraz zavesny kovovy

Kategorie: Doplňky

Stary zavesny kovovy talir prumer 42cm
Obraz zavesny kovovy
Podobné inzeráty
ZÁVĚSNÝ KOVOVÝ ORNAMENT-BÍLÝ-OKNO NA 3 KVĚTINÁČE
- prodám tento nádherný stylový závěsný kovový držák-ornament-okno-klícku-ve VINTAGE-PROVANCE stylu na 3 květináče, bílé barvy, nádherně propracovaný design, velmi pěkný, vhodný k zavěšení jak do interiéru, tak i exteriéru, na balkón, terasu, pod pergolu, zeď domu, u vchodu domu apod. výška 55cm , délka 38cm. Poštovné dle ceníku ČP. Koukněte i na mé ostatní nabídky, třeba vás ještě něco zaujme.... KONTAKT: famfrla@
5 ks koupelnových doplňků a závěsný systém a kovový držák
Nabízím sadu 5 ks plastových koupelnových doplňků. Jeden modrý košíček malinko naprasklý, ale nemá vliv na funkci. Dohromady za 149 Kč. A dále nabízím závěsný košík na filtry, závěsnou poličku a kovový držák (20,5x6x16 cm). Kus za 30 Kč.
Obraz purpurové květy
Prodám obraz purpurové květy ručně malovaný obraz na plátně obraz s motivem fialových květů malba na plátno, blindrám nerámováno, obraz rovnou zavěsíte na zeď rozměr obrazu 100×100 cm dekorační obraz bez autorizace nový stál 2600.- nyní za 1800.-
Moderní abstraktní obraz 124x84 cm - olej na sololitu
Prodám velký obraz, abstraktní moderní motiv - olejomalba na sololitu (strukturou připomíná plátno viz detail na fotkách) v černém hladkém rámu. Obraz má orientaci tak jak je na fotkách, tj. na stojato (svisle/vertikálně). Jde o velký obraz. Na zadní straně obrazu na svislé části rámu jsou 3 ks ocelových pantů, které nejdou z čelního pohledu vidět a vyztužené rohy ocelovými úhelníky, které zpevňují rám, obraz sloužil k překrytí trezoru a na pantech se otevíral, má ale i 2 skryté háčky k běžnému zavěšení. Jelikož jde o abstraktní motiv, je možná i vodorovná orientace obrazu. Bez signatury. Vhodný k dekoraci, překrytí trezoru ve zdi apod. Rozměry obrazu (v/š): 124 x 84 cm Mohu i poslat na dobírku. Tel.:
3D kovový obraz
Prodám 3D kovový obraz Dívka na kole se psem Ručně vyrobené,malované ( olejomalba ) Rozměr 150x60 cm
Umělý mechový obraz 100x100
Dobrý den, tento umělý mechový obraz přináší přírodu přímo do vašeho domova. Je vyroben z kvalitních materiálů, které vypadají a cítí se jako skutečný mech, ale bez nutnosti péče a údržby. Obraz je ručně vyroben a každý kousek je jedinečný. Díky svému unikátnímu designu a realistickému vzhledu se skvěle hodí do jakéhokoli interiéru a okamžitě přidává do prostoru živost a přírodní atmosféru. Navíc nemusíte mít obavy z alergií nebo škodlivých chemikálií, které by mohly být v tradičních rostlinách. Tento umělý mechový obraz je nejen krásný, ale také praktický a snadno se udržuje. Rozměry 100x100 Možnosti zakoupení: Samotné mechové plátno 100x100 - 2999Kč Mech nalepený na překližce - 3289Kč Jsme schopni i přijet a nainstalovat mech u vás na stěně nebo na vámi zvoleném místě. Cena by byla na domluvě.