inzerce, prodej, prodám, bazar

Obraz s vlčími máky

Kategorie: Umělecké předměty

Nabízím obraz vlčích máků v hnědé váze 66cm x46cm. Signováno v pravém dolním rohu. Při osobním odběru platba v hotovosti, při zasílání platba předem převodem (cena + 200kč poštovné).
Obraz s vlčími máky
Podobné inzeráty
Zátiší s vlčími máky, chrpami a kopretinami Vl. Vondrák
Nabídka pěkného zátiší s vl. máky chrpami a kopretinami. Autorem je Vladislav Vondrák nar. 26.3.1901 v Praze. Malba je na kartonu, který je částečně zvlněn. Malíř ve Strakonicích. Studie u Prof. J. Pichla .První jeho výstavu olejů a akvarelů pořádal ve Strakonicích v r. 1943. Jeho díla se v nabídkách příliš neobjevují-pouze vzácně. Nejznámější je malba Strakonický dudák. Dle signatury bývá tento malíř v některých nabídkách zaměňován za "jakéhosi" / E. Kondraš/. Tato malba je navíc osazena v ručně řezaném dřevěném rámu.Rozměr obrazu včetně rámu jsou 87 x 67 cm.Cena je 2.600 kč.
Obraz s vlčími máky
Nabízím vyšívaný obraz s bohatě zdobeným rámem pod sklem ve velmi dobrém stavu. Rozmě je 80x64 cm.
Obraz Vlčí máky v doze, sig. Emil Menčl
Nabízím oválný obraz, malba na kartonu krásné bohaté vlčí máky ve váze. Tento obraz je již PRODÁN, další dva oválné obrazy jsou stále aktuální. Autorem je Emil Menčl. Rám obrazu je na opravu, různá poškození, otluky -jak jiní uvádějí. Rozměry obrazu124 x 66 cm. Cena 990 kč. Mám v nabídce další dva oválné obrazy, jeden na plátně, druhý je tisk, oba s křesťanským motivem. Podívejte se na: Všechny nabídky a hodnocení uživatele.
obraz - VLČÍ MÁKY VE VÁZE, olej, Červenka 1999
obraz - VLČÍ MÁKY VE VÁZE, olej na sololitu, signováno Červenka 1999, krásné květinové zátiší, vel. 49x30cm v původním dřevěném zlaceném rámu velikosti 59x40cm, malba i rám ve skvělém stavu... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. český malíř p. Červenka (již nežijící) se věnoval zejména zátiší a přírodním sceneriím, maloval krajiny Jizerských hor, Krkonoš, Český ráj, okolí Šumavy a Moravsko-Slezsko.
Obraz "Vlčí máky ve váze" - SLEVA
Prodám velký obraz "Vlčí máky ve váze" z roku 1941, signováno vpravo dole (viz. foto). Rozměr obrazu včetně rámu 60,5cm x 80cm, olej na plátně. Pouze osobní odběr, po dohodě event. možný dovoz v rámci Jihomoravského, Olomouckého, Zlínského, Moravskoslezského kraje a kraje Vysočina. Cena 5.500,- Kč, sleva na 4.400,-Kč.
Obraz A. Bláha - Vlčí máky
Prodám obraz A. Bláha - Vlčí máky, oválný rám, otluky rámu dle foto, namalováno 1932, olej,