inzerce, prodej, prodám, bazar

Obraz reprodukce Rubens

Kategorie: Doplňky

Prodám obraz reprodukce Rubens, v starožitném rámu.
Obraz reprodukce Rubens
Podobné inzeráty
Obraz (reprodukce) koně ve vodě
Menší obraz koně ve vodě (reprodukce)v dřevěném rámu. Rozměr 46×36cm Velmi pěkný stav.
Velkoplošný obraz - reprodukce 135 x 135 cm.
Veliký obraz - rozkvetlý mák, je to tištěná reprodukce v hliníkovém rámu, podloženo pevnou plastovou deskou, kryté průhledným plexisklem. Možno použít i jako rám pro vlatní tvorbu. (V dalším inzerátě mám i velkoplošný originál - olej - Květ slunečnice) . Cena 800,- za kus (mám jich 5) , Nebo i vyměnit za něco na veterány (auto,moto), plechovky od oleje, smaltované reklamní cedule.... do r. 1950 i s případnými doplatky. Odběr Praha 9.
Obraz purpurové květy
Prodám obraz purpurové květy ručně malovaný obraz na plátně obraz s motivem fialových květů malba na plátno, blindrám nerámováno, obraz rovnou zavěsíte na zeď rozměr obrazu 100×100 cm dekorační obraz bez autorizace nový stál 2600.- nyní za 1800.-
Prodám obrázek pro děti - Píďalka jarní - reprodukce, obraz
Obrázek dětský dekorace do pokojíku s rámem - Píďalka jarní - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Prodám obraz reprodukce - Chobotnice - pro dítě, děti, A4
Obrázek pro děti na stěnu s rámem - Chobotnice břišní tanečnice - humorný, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
Prodám obraz dětský motiv s rámem - Autobus - reprodukce
Obrázek pro děti na stěnu s rámem - Autobus do školky - vtipný, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro děti, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.