inzerce, prodej, prodám, bazar

Obraz Panna Maria

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám ikonu Panny Marie, jedná se o tištěný obrázek s ozdobným zdobením,dle starobylé tradice. Materiál rytinového zdobení je měď, která je postříbřená a pozlacená. Rám je ze dřeva. Moc krásná práce. Velikost je: 34 cm x 30,5 cm. Tloušťka je 8 cm.
Obraz Panna Maria
Podobné inzeráty
PANNA MARIA
PANNA MONTE-TORO "MENORCA" Svatý obrázek Panny Marie z Baleárských ostrovů z Menorky (Španělsko). Plastický odlitek (zřejmě z bronzu) na hliníkovém podkladu, který potěší každého sběratele náboženských relikvií. Rozměry: výška: 11 cm šířka: 6,2 cm Osobní odběr Otrokovice. Poštovné při platbě předem 79,- Kč. SUPER CENA: 190,- Kč. *NABÍDKA PLATÍ DO SMAZÁNÍ*
Starožitný přívěšek Panna Maria Mladoboleslavská
Starý přívěsek Palladium země české, panna Marie Bolelevslavská.Cena dohodou
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
Obraz Panna Maria a Svatá hora
Prodám obrázek Panny Marie + Svaté hory v kulatém dřevěném rámu, vel. 15 x 10 cm.
Obraz romantický.
Obraz na papíře suchou technikou.Eva Maria Stahlberg. Německá ak. malířka, obraz je z šedesátých let, min. storočia. Velikost 25 x18 cm.
Panna Maria plastika
Prodám plastiku Panny Marie, vel. 16 x 13 cm.