inzerce, prodej, prodám, bazar

Obraz moře po bouři

Kategorie: Ostatní

Prodám obraz moře po bouři o rozměrech 90x65 cm,olejomalba na plátně ,autor ak.malíř Franta Malý,originál signovaný autorem na zadní straně popis autora k obrazu.
Obraz moře po bouři
Podobné inzeráty
Margaret Mitchell - Jih proti severu, 1943
Jih proti severu - V Bouři, 1943 Jih proti severu - Po Bouři, 1943 Osobní předání Praha. V případě zájmu pište přes odpovědní formulář, nevolejte na uvedené tel.číslo (prac.důvody).
Osení v bouři , Herbert Brunnegger
- pozor !!! kniha je bez přebalu !!! - kniha v super stavu , viz foto - desky běžné opotřebení  - uvnitř jako nová - možné poslat na dobírku Osení v bouři Herbert Brunnegger Již v roce 1938 se Herbert Brunnegger ubytoval v kasárnách SS a ve svých 15 letech se stal nejmladším vojákem Třetí říše. Jako příslušník krizové divize Waffen-SS-Divizion Totenkopf se účastnil bojů na nejpalčivějších bojištích - od Francie po kotel u Demjanska, v zimních bouřích u Charkova i při německé ofenzívě u Kursku v roce 1943. Po několika zraněních je nasazen v Itálii a nakonec prožívá rozpad německé armády již v Brandenburgu. Autor líčí idealismus i kamarádství panující v jednotce, které pomáhá překonat těžké bojové podmínky, ale zejména podává autentická svědectví z bojišť, jimiž prošel. Žánr: Literatura světová, Válečné, Biografie a memoáry Vydáno: 2008, Baronet Originální název: Saat in der Sturm, 2006 Překlad: Tomáš Kurka Počet stran: 294 Jazyk vydání: český Edice: Military Autor obálky: Martin Vančát ISBN: 978-80-7384-102-7
J. FOGLAR - RYCHLÉ ŠÍPY  - Záhada hlavolamu a Stínadla se bo
Stínadla se bouří, Záhada hlavolamu / Jaroslav Foglar, 1970 - komiks, dva sešity, vazba: měkká, stav: odpovídá četnosti čtení...Stínadla se bouří - zachovalé, stran 96, ilustrace Marko Čermák, náklad 50000 Záhada hlavolamu - oddělené desky, kompletní, stran 96, ilustrace Marko Čermák, náklad 70000Na obálce jsou použité kresby Jana Fišera. Prodej je možný pouze jako komplet dvou sešitů.
CESTA BOUŘÍ
Nabízím.. knihu Cesta bouři Oldřich Kvapil nakladatelství Brána cena 50 kč
Světelný obraz - maják
Prodám světelný obraz - maják u moře, 3 možnosti - bez podsvícení, podsvícení, pohybující se moře.
Ubytování u moře
Nabízím ubytování u moře-2 dospělí 1až2 děti.K dispozici samostatný pokoj 3 postele.manž.ložnice. a obyvák s rozk.gaučem. kuchyn.koupelna.500euro za týden v červenci.v srpnu 600 euro. Byt blízko u moře 5 minut.Město Lido degli Estensi. Nedaleko města Ravenna.Benátky.Ferrara.