inzerce, prodej, prodám, bazar

obraz malíř Blažek

Kategorie: Umělecké předměty

obraz malíř Blažek
obraz na desce
velikost 46x29
obraz malíř Blažek
Podobné inzeráty
obraz - DÍVČÍ AKT, sign. akad. malíř Karel Skála
obraz - DÍVČÍ AKT, kombinovaná technika, sign. mistr aktů akademický malíř Karel Skála 1942, rozměr 28x38cm pod sklem v původním rámu velikosti 48x63cm, na původní zadní krycí desce originální autorské razítko + další signatura! ... výborná investice!!!... odlesky ve skle při focení... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. Karel Skála (1908 Praha – 2001 Praha) český akademický malíř, studoval AVU u prof. Nechleby. Později zde sám pedagogicky působil. Studijní stipendium získal do Paříže na Académie des Beaux-Arts. Maloval zejména podobizny (portréty předních domácích představitelů kultury a politiky, miniatury přátel), figurální kompozice, akty, ale i krajiny.
Obraz Gustav Macoun 18.12.1892 +7.10.1934 Praha
!!! POZOR !!! Doplněna lokalita malby. Malíř v Praze a Poličce. Významný a hodnocený svoji tvorbou, malíř. Pod signací je ještě nějaký přípis, který nepřečtu. Možná je to lokalita, kde je obraz namalován. DOPLNĚNO :POHLED na horu KUMBERK v těsné blízkosti malé obce Kumberk nedaleko obce Čeminy. V těsné blízkosti se též nacházejí pozůstatky hradu Komberk založeného před rokem 1313. Byl pobořen husity r. 1420 a obnoven Vilémem z Nečtin. Zřejmě za Gutštejnů r.1478 pří domácí válce vypálen a opuštěn. Roku 1558 se uvádí jako pustý. Poté byl rozebírán na stavbu nedalekého stejnojmenného dvora. Původní rám obrazu byl napaden červotočem a proto byl vyměněn. Obraz je zasklen, takže jsou tam při focení různé odlesky. Rozměr obrazu s rámem 53/48 cm. Obraz nabízím v nižší průměrné cenové nabídce oproti jiným obrazům tohoto malíře. Cena 38.900 kč. Za tuto cenu se mi to jeví i jako dobrá investice. Všiml jsem si, že ceny hlavně hodnotných obrazů každým rokem dosti rychle stoupají. Podívejte se- klikněte na /Všechny inzeráty a hodnocení uživatele/
obraz - MLADÁ DÍVKA, akt, Jakub Obrovský 1942
obraz - MLADÁ DÍVKA, akt, nádherná velká originální grafika, sign. tužkou mistr Jakub Obrovský 1942, nově rámováno, pasparta, sklo, ve výřezu 21x31cm, celý obraz 38x48cm, výborný stav, skvělá investice... (zdání bílé čáry na obrazu a jiné odlesky jsou jen odrazy ve skle - neschopnost autora fotografií...)... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. Jakub Obrovský Narodil se 23. 12. 1882 v Bystrci u Brna a zemřel 31. 3. 1949 v Praze. Malíř figuralista, grafik, sochař, spisovatel. V letech 1897 – 1901 byl žákem umělecko-průmyslové školy v Praze u E. K. Lišky, St. Suchardy. V letech 1901 – 1905 studoval na akademii výtvarných umění u Maxe Pirnera. Zde se roku 1919 stal profesorem a ve druhé polovině 30. let rektorem. Jako malíř tvořil v akademicko-symbolistním směru, zaměřoval se na dekorativní nástěnnou malbu, ženské figurální motivy. Sochařství se začal intenzivně věnovat až později. Tvořil ženské sochy, sochy sportovců, ale i sochy s antickými motivy. Je spoluautorem prvních československých poštovních známek.
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
Zima na Vysočině - ak. malíř  Frant. Škrabánek
Nádherný a čitelný /nejen signaturou, ale i způsobem malby/zimní František Škrabánek. Malíř se narodil 7.8.1901 v Humpolci,zem.3.6.1974 v Herálci okr. Havlíčkův Brod. Malíř byl žákem Engelmullerovy krajinářské školy. Též žákem Aloise Kalvody. Věnoval se především malbě krajinářské všech ročních období. Vystavoval se Sdružením výtvarných umělců Marold, jehož byl i členem. Vystavoval v Rubešově galerii v Praze, v Humpolci 1925 a 1935, v Havl. Brodě, Jihlavě a jinde. Toto jeho dílo-malba na kartonu je i velkých rozměrů: 80 x 63 cm. Nabídněte adekvátní cenu vzhledem ke kvalitě malby i námětu obrazu. Minimální nabídku přijímám od 6.900 kč.
Obrazy Malíř Wladyslav Kubieň
Obrazy Malíř Wladyslav Kubieň - učitel, malíř, ilustrátor a scénograf z Českého Těšína. Obrazy abstrakce, olej o rozměrech š-45cm v-62cm. Cena 3900 Kč/ks.