inzerce, prodej, prodám, bazar

obraz - LUČNÍ KVÍTÍ VE VÁZE, olej, Červenka 1988

Kategorie: Umělecké předměty

obraz - LUČNÍ KVÍTÍ VE VÁZE, olej na sololitu, signováno Červenka 1988, krásná romantická práce, vel. 34x69cm v původním dřevěném rámu velikosti 42x77cm... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. český malíř p. Červenka (již nežijící) se věnoval zejména zátiší a přírodním sceneriím, maloval krajiny Jizerských hor, Krkonoš, Český ráj, okolí Šumavy a Moravsko-Slezsko.
obraz - LUČNÍ KVÍTÍ VE VÁZE, olej, Červenka 1988
Podobné inzeráty
obraz - VLČÍ MÁKY VE VÁZE, olej, Červenka 1999
obraz - VLČÍ MÁKY VE VÁZE, olej na sololitu, signováno Červenka 1999, krásné květinové zátiší, vel. 49x30cm v původním dřevěném zlaceném rámu velikosti 59x40cm, malba i rám ve skvělém stavu... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. český malíř p. Červenka (již nežijící) se věnoval zejména zátiší a přírodním sceneriím, maloval krajiny Jizerských hor, Krkonoš, Český ráj, okolí Šumavy a Moravsko-Slezsko.
obraz - PLACHETNICE NA MOŘI, olej, Červenka 2002
obraz - PLACHETNICE NA MOŘI, olej na sololitu, signováno Červenka 2002, krásný námořní motiv, vel. 50x33cm v původním dřevěném zlaceném rámu velikosti 56x39cm, malba ve skvělém stavu, rám má několik škrábanců... POKUD VÁM NEVYHOVUJE UVEDENÁ CENA, ZKUSTE NÁM NABÍDNOUT VLASTNÍ PŘEDSTAVU. český malíř p. Červenka (již nežijící) se věnoval zejména zátiší a přírodním sceneriím, maloval krajiny Jizerských hor, Krkonoš, Český ráj, okolí Šumavy a Moravsko-Slezsko.
Obraz, Kytice luční kvítí v malovaném džbánu, sign.
Krásná dekorativní kytice lučního a polního kvítí. Originál, olej na sololitu signovaný Trnečka Jar. Rozměry s rámem 84x63 cm, šířka rámu 8 cm. Zachovalý stav rámu i malby. * Cena v inzerátu je nabídková. Zvážím jakýkoli cenový protinávrh a odpovím. * Hledejte na internetu obchod U Lišáka retro, staňte se jeho příznivcem a získejte tak individuální slevu na veškerou nabídku. * Pro další informace volejte, pište. * Zájemce prosím o kontakt nejlépe SMS. * Zasílám poštou i zásilkovnou, dle rozměru. * Zboží možno po předchozí domluvě prohlédnout i vyzvednout v Brně.
Kytice luční kvítí  , Pavel Kadeřábek
Nabízím obraz zátiší kytice květů od Pavla Kadeřábka 28/64 cm. Původní cena v nabídce byla 4900kč. Obraz mám v nabídce již delší dobu, tedy zkuste cenu nabídnout. Určitě se domluvíme. Olejomalba na kartonu pod sklem, tudíž perfektní, nepoškozená.
Obraz - kytice konvalinek ve váze
Prodam obraz, kytice - konvalinky ve vaze v puvodnim ramu. Olej na platne. Rozmer 40x32 cm (obraz), 51x60 cm (i s ramem). Signatura spatne citelna. Ram ma par prasklin, ktere ovsem nemaji vliv na cely obraz.
Zasklený obrázek (nůše plná kvítí)18x16
Prodám zasklený obrázek s motivem nůše plná kvítí (18x16cm vxš)