inzerce, prodej, prodám, bazar

Obraz - Investiční - Emoce Pavla Horvátha

Kategorie: Ostatní

Prodám investiční obraz
Malíř Josef Rataj
Cena na vyžádání
Jeden originál
Obraz je včetně certifikátu, je vlastnoručně podepsán fotbalistou Pavlem Horváthem.
Obraz  - Investiční - Emoce Pavla Horvátha
Podobné inzeráty
Emoce
V obrazu Emoce si najde každý ten svůj kousek sám sebe. Z obrazu vyzařuje hravost, vášeň, dravost ale zároveň harmonie a vnitřní vyrovnanost. Obraz se hodí k zútulnení, jak vašeho domova(obývací pokoj, kuchyně, chodba, předsíň, pracovna...) tak i ke kreativnímu dotvoření prostředí vaší kanceláře. Obraz je dělen do magické trojce. Velikost dílčích obrazů: (v,š,h) 50,5x16,5x2 50x16,5x2 33,5x16,5x2 Celková výška obrazu je 62cm Poštovné a balné je zahrnuto v ceně obrazu.
Máj - K. H. Mácha
Film na motivy básně Karla Hynka Máchy. Jsou díla, která inspirují k dalším výkladům. Jsou pocity, které vytvářejí nové emoce a jsou slova, která lze měnit v obrazy. V básni Máj toto vše určitě je. Slyšíte verš a vidíte obraz, přečtete stránku a složíte část příběhu. Dočtete knihu a vrátíte na začátek, aby jste si znovu užili ten neopakovatelný pocit prožitku. A ten prožitek je nádherné zachovat. Zachovat ho třeba v obrazech filmu, v emocích hrdinů a v dálkách krajin. Máj má svůj otisk již zachován. Zachován ve film, kde všechny umělecké složky vytvořily celek té nejsilnější emoce - lásky. A nyní se můžeme kdykoliv vrátit a zažít znovu Máj, který se jen slovy možná popsat nedá...
Radka Loja - Emoce pod kontrolou
Prodám knihu od Radky Loja - Emoce pod kontrolou! Kniha je nová, jednou čtená, bez známek poškození. Žánr: Literatura naučná, Osobní rozvoj a styl, Psychologie a pedagogika Vazba knihy: měkká / brožovaná Ideální osobní předání: Praha, Zlín, Vsetín. Možnost i zaslání, dopravu hradí kupující.
Realitní kuchařka, Pavla Temrová
Realitní kuchařka, Pavla Temrová Balíkovna při platbě předem 70Kč
Pavla Jazairiová - Jiná Afrika
Prodám Pavla Jazairiová - Jiná Afrika. Výborný stav. Cena 100 Kč. Osobní předání možné v Praze nebo v Jihlavě. Zásilkovna +79 Kč.
obraz panny Marie s Ježíškem
Prodám obraz panny Marie s Ježíškem. Obraz je velmi pěkný, zachovalý( obraz z 60 let). Obraz má rozměry 127cm x 62cm. Viz foto