inzerce, prodej, prodám, bazar

Obraz - Drozd Jiří - Veřovské hory

Kategorie: Umělecké předměty

akademický malíř, Praha,
olej na plátně,
27 x 86 cm,
s rámem 33 x 98 cm,
vzadu autorský štítek
Obraz - Drozd Jiří - Veřovské hory
Podobné inzeráty
Čestné uznání reálný socialismus Gottwald grafika Drozd Jiří
Prodám. Čestné uznání, celkový rozměr cca 54 x 38 cm. Praga - závody Klementa Gottwalda. 70. výročí založení podniku. Originál grafika Jiří Drozd 1977, číslováno 151/200. Rozměr samotné grafiky cca 30 x 26 cm. Reálný socialismus. Po obvodu místy drobné stopy krabatění. Mírně patrná ohnutí po srolování. Jinak v pořádku. Cedule, cedulka, tabule, tabulka. Cena 2.990,-Kč. Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět), Mail: marecek.kutnahora@ Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji). - osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové, nebo dle domluvy - při zasílání účtuji poštovné dle tarifů České pošty, platba předem
Stanislav Drozd - fotografie z cyklu Slezská krajina .
Predám bromostriebornú fotografiu od Stanislava Drozda 1938. Veľkosť fotografie 27,5 x 38cm. Autorská zväčšenina. Na zadnej strane prípis St. Drozd Z cyklu Slezská krajina ........4. V rohoch sú stopy po prilepení. Fotografia bola pravdepodobne vystavovaná.
Obraz "Slunce v horách". Olejomalba. Original.
"Slunce na horách" ... Chtěl jsem nakreslit hory, zimní slunce, mráz a ticho. Obraz je získán, pokud divák nevidí hory, ale cítí, co umělec od tohoto díla chtěl. Obraz "Hory". Original. 2021. 24x30 cm. Olej na platne. Signováno na přední a zadní straně. Certifikát pravosti je přiložen. Okraje obrazu jsou přemalovány tak, aby ladily s obrazem - lze pověsit na zeď bez rámu. Plátno je pokryto uměleckým lakem. Autor - Igor Makeev (Česká republika). Obrazy jsou v soukromých sbírkách v ČR, Chorvatsku, Izraeli, Rusku. Galerie umělce - (pro kupující z České republiky platí ceny uvedené na ) facebook - /makeevart instagram - Doručení po ČR - zasilkovna (2-3 dni)".
Obraz, Železné hory sig. Kadleček
Pohled na Železné hory. Přesněji od obce Lány ( u Chotěboře) na kopec Spálava 663 m nad m., což je druhý nejvyšší bod po Kopci Vestec (668 m) a údolí, kterým vede cesta lesem na Chlumek. Obraz je signován, Kadleček - třídní učitel v Chotěboři. Obraz byl namalován cca v r.1977, kdy byl již pan Kadleček v důchodu. Rozměry obrazu včetně stříbrného rámu jsou:112 x 72 cm.Nabízená cena za obraz 4.980 kč.Podívejte na ostatní nabí jakýkoliv dotaz volejte .
Obraz E.Drozd
Prodám obraz útesy..signatura v levém spodním rohu.. Technika...olej na plátně Rozměr bez rámu..44x66
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).