inzerce, prodej, prodám, bazar

OBRAZ CHALOPKY NA VYSOČINĚ SIGNOVÁNO

Kategorie: Umělecké předměty

OBRAZ - CHALOUPKY NA VYSOČINĚ - OBRAZ JE SIGNOVÁN V PRAVÉM ROHU DOLE -AKVAREL RÁM 66 X 50 cm CENU NABÍDNĚTE
OBRAZ CHALOPKY NA VYSOČINĚ SIGNOVÁNO
Podobné inzeráty
Krásný obraz vesnice na Vysočině, Lukášek, olej na plátně
Prodám obraz vesnice na Vysočině od známého akademického malíře Aloise Lukáška, signováno PD Lukášek, olej na plátně, rozměry 80x40cm, krásně zdobený rám. Výhradně osobní převzetí v Praze. Český akademický malíř především krajinář, též přezdívaný malíř Českomoravské vrchoviny. Alois Lukášek se narodil jako syn řídicího učitele v Zlatkově. V roce 1933 dokončil studia na učitelském ústavu v Žatci. Postupně působil jako učitel v Ostrově nad Oslavou, Mirošově, Daňkovicích, Zvoli, Nedvědici a Bystřici nad Pernštejnem. V letech 1945-1950 dálkově studoval Akademii výtvarných umění v Praze u prof. Sychry a prof. Nejedlého. Od roku 1949 žil v Nedvědici, zde působil i jako ředitel školy. Od roku 1964 pracoval jako samostatný výtvarník. Maloval především Českomoravskou vysočinu a zátiší, vystavoval i v zahraničí.
Obraz "Domky na Vysočině", autorka Vlčková
Obraz "Domky na Vysočině", autorka Vlčková, rozměry 76 x 57 cm, poškozené plátno
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
Prodám obrazy - olejomalba a linoryt.
Prodám obrazy - olejomalba a linoryt. Prodám starý obraz od Oldřicha Břežanského, regionálního malíře a výtvarníka ze severních Čech. Je to olejomalba na plátně. Nazváno "Zahradní kolonie", je z roku 1959, signováno vpravo nahoře, dřevěný rám. Celkový rozměr: 92 x 77 cm. Dále prodám linoryt od malíře a grafika Františka Bělohlávka z Olomouce. K Bělohlávkovým doménám patřila po celá desetiletí grafika, knižní grafika, plakátová tvorba, malba a tvorba pro architekturu. Obraz je v kovovém rámu zlaté barvy, zaskleno. Obraz Katedrála Sv. Václava v Olomouci, je z roku 1984, signováno vpravo dole, výtisk 109/200. Osobní převzetí Litvínov nebo dopravu hradí kupující. Cenu nabídněte. Inzerát platí do smazání.
OBRAZ-  ZIMA NA VYSOČINĚ- SIGNOVÁNO
OBRAZ JE SIGNOVÁN V PRAVÉM ROHU - OLEJ NA KARTONU ROZMĚR 41 X 23 cm CENU NABÍDNĚTE
Prodám
obraz "Chalupy na Vysočině",. olej, karton, rozměry 44x54 cm (bez rámu) od Františka Sadovského. F. Sadovský (1909-1992) je kvalitní malíř, jehož obrazy se prodávají v galeriích i na aukcích v průměru za 3-5000 Kč. Působil jako malíř a pedagog ve Svratce a jeho krajinářská tvorba je věnována Vysočině. tel. 136 854.