inzerce, prodej, prodám, bazar

Obraz Boulevard Cafe 50X70 cm nový

Kategorie: Umělecké předměty

Obraz Boulevard Cafe by Brent Heighton 50X70 cm

NOVÝ! (ještě v celofánu zabalený)

Uskladněn u Zásmuk. Po domluvě lze předat tam nebo na Praze 9.
Obraz Boulevard Cafe  50X70 cm nový
Podobné inzeráty
Obraz orig. autorská malba 50x70
“candyclick_002” by mrslavaslava plátno, akryl, lak velikost 50x70 vizuálně má výrazný 3D efekt cena je k jednání, pokud se vám to líbí Telegram: @mr_slava Whatsapp: +380682112 Napište text v libovolném jazyce, Mluvím pouze anglicky, ukrajinsky
Obraz na plátně akrylové barvy
Nabízím k prodeji vlastní autorský obraz malovaný akrylovými barvami v teplých hnědých odstínech a s 3D strukturou ve světlých částech obrazu. Struktura nepatrně vystupuje a dělá obraz plastickým. Velikost obrazu je 50x70 cm. Obraz není agresivní a nemá rušivou energii,naopak,měl by působit uklidňujícím dojmem.
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
Obraz na plátně Frazier vs. Ali
Prodám obraz boxerů na plátně Joe Frazier vs. Muhammad Ali. Obraz je originálně zabalen, bez poškození včetně šroubků a uchycení na zeď. Rozměr: 50x70 cm Důvod prodeje je nevhodný dar.
Štefan Gerstner       Pastušek Fr. -Kytice
Prodám obraz Autor:Štefan Gerstner (1939-) Název:Cestou ve vesnici Technika: tempera kartonu Rozměr:40,5x72,5 cm /60,5x92 cm s rámem Značení: vlevo dole a vzadu štítek z výstavy 2.Prodám Obraz Autor:Pastušek Fr. -Kytice šeříků Technika: olej na lepence Rozměr: 50x70 cm Značení: vpravo dole. Cena: 3.Prodám Obraz autor Petters Otto (1882-1952)-Žena s amforou Technika: olej na plátně Rozměr:46,5x63 cm/59,5x75,5 cm s rámem Značení: vlevo dole
obraz 50x70 kočka phynx
obraz na zakázku, na plátně, jediný kus