inzerce, prodej, prodám, bazar

obraz 50x40 matant jelen, leshen

Kategorie: Umělecké předměty

obraz na zakázku, na plátně, jediný kus
obraz 50x40 matant jelen, leshen
Podobné inzeráty
Abstraktní obraz 50x40 cm
Abstraktní obraz. Akryl na plátně na dřevěném blind rámu, rozměr 50x40 cm. Autorské dílo, autor Věra Nováková, signováno. Podivejte se na další mé nabídky, za jedno poštovné mohu zaslat až 5 obrazů.
Podzimní krajina - Olejomalba - 50x40
Prodám olejomalbu na plátně o velikosti 50x40. Autor: Milan Kundera V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Velkorozměrný obraz malba s asambláží
Svérázný obraz tvořen kombinovanou technikou. Velikost je cca 120 na 80 cm. Obraz je na plátně na dřevěném rámu, který je ruční domácí prací. Na plátně jsou přilepeny časopisové výstřižky a lidová malovaná dřevěná lžíce a malba uměleckým akrylem. Obraz je zalakovaný a má přidělaná dvě kovová oka, stačí jej už jen pověsit :). Obraz je velmi svérázný a skrývá podivný vtip, jsou na něm namalované krocany jak poskakují kolem ozářené "svaté" lžíce jak si každý povšimne když obraz zahlédne, ale za pestrobarevnou malbou se skrývá něco víc, když si jej přijde zblízka prohlédnout zjistí že krocani jsou tvořeni výstřižky z pornografických časopisů. Takže pozor obraz obsahuje explicitní erotické motivy :). Mladá autorka není známá ale má již za sebou několik výstav. Klidně pište nebo volejte pro další informace. Na plátně je malá prohlubeninka, která výrazu malby nijak nevadí, ale je tam tak dávám nižší cenu, jen 4 000 kč. Vzhledem k velikosti je možné pouze osobní předání a to v Brně nebo v Kyjově (okr. Hodonín).
Keramický jelen
Vhodná myslivecká dekorace. Jelen má přilepené parohy + poštovné 135,- Kč
Abstraktní obraz
Nabízím abstraktní obraz o rozměru 50x40 cm. Doprava je možná přes zásilkovnu jako nadrozměrná zásilka za 119 Kč nebo přes poštu za 209 Kč.
Ručně malovaný obraz
Nabízím abstraktní obraz o rozměru 50x40 cm. Doprava je možná přes zásilkovnu jako nadrozměrná zásilka za 119 Kč nebo přes poštu za 209 Kč.