inzerce, prodej, prodám, bazar

Objevy z ptačí perspektivy

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Z edice Kolumbus, kniha zachovalá.
Objevy z ptačí perspektivy
Podobné inzeráty
Drony – Fotografování z ptačí perspektivy, Juračka a kol.
Nabízím knihu Drony – Fotografování z ptačí perspektivy: Co všechno potřebujete vědět o dronech a jejich využití pro leteckou fotografii a video. Autor Petr Jan Juračka a kolektiv. Kniha je ve výborném stavu. Osobní předání Praha 5 - Motol nebo zásilkovna.
Křižovatky medicíny,objevy,společnost,pacienti
Nabízím knihu Křižovatky medicíny,objevy,společnost,pacienti Autor Vratislav Scheiber,Ivo Budil zakoupeno v knihovně
Starověký Egypt kronika velkých objevů (Reeves)
Prodám jako novou knihu. Příběh o tom, jak byl starověký Egypt odhalen světu – velkolepý sled skvělých objevů a oslnivých pokladů. Bohatě ilustrovaná kronika vyzdvihuje vše významné a fascinující, co se od roku 1799, kdy byla Napoleonovou expedicí objevena Rosettská deska, do dnešních časů – dnů vykopávek Záhího Hawásse v Údolí zlatých mumií – v egyptské archeologii odehrálo a představuje tak vynikající všeobecný přehled o jedné výjimečné civilizaci. Všechny tyto objevy jsou oživeny výňatky ze zápisníků a deníků výkopců. Tato líčení z první ruky odhalují skutečný příběh v pozadí objevů. Nicholas Reeves odhaluje překvapivé detaily a také umožňuje nahlédnout do nitra osobností a do politického zákulisí oněch časů. Nevynechává ani nejvýznamnější objevy českých archeologů. Osobní odběr Frýdlant nad Ostravicí nebo zásilkovna 79,- Kč, Česká pošta 120,- Kč.
Zdeněk Váňa: "Objevy ve světě dávných Slovanů"
Starší kniha "Objevy ve světě dávných Slovanů", uvnitř s černobílými fotografiemi. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Podívejte se i na mé další aukce, prodávám ještě další knihy!
3x KNIHA O PŘÍRODĚ - PTÁCI, HMYZ, RYBY, BYLINKY...
- Velká obrázková knížka o zvířatech - Encyklopedie pro nejmenší přibližuje zvířata výstižnými obrázky a textem, postihujícím projevy, znaky a vzájemné vztahy (pro děti od 4 let) - 75 kč - O ptácích pro děti od 6 let. Dětská obrázková encyklopedie ornitologie. - 50 kč - Sýkorky milují meduňku - jak do zahrady přilákat hmyz, ptáky a další zvířata. Více než 70 podrobných popisů rostlin a živočichů, návody na výrobu ptačí budky, budky pro ježky či netopýry a vytváření hnízdních příležitostí pro další druhy zvířat. Nová, sešly se nám dvě. Cena v knihkupectví 270 korun, prodám za 195 kč. Při koupi všech tří knih je cena 299 kč + doprava. Možno zaslat Poštou, Balíkovnou i Zásilkovnou. Osobní vyzvednutí v Jihlavě. Bližší info a foto zašlu. Koukněte i na další mojí nabídku.
ABC přírody - svět v otázkách a odpovědích
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - ABC přírody - svět v otázkách a odpovědích Rok vydania - 1997 Jazyk - český Vydavateľstvo - Reader´s Digest Výber Veľký formát, tvrdá väzba, 330 strán Stav - výborný, ako nová Cena 415 Kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email alebo sms Ďakujem Popis - Veľká encyklopédia príťažlivým spôsobom pre mládež i pre dospelých opisuje pozoruhodné a tajuplné javy sveta okolo nás, od postavenia našej planéty vo vesmíre po mnohotvárnosť života na jej povrchu. Formou otázok a odpovedí jasne vysvetľuje rôzne témy týkajúce sa Zeme a prírody.... veľký formát, tvrdá väzba, v češtine, farebná a ilustrovaná príloha Obsah: 1. Planeta Země 2. Svět rostlin 3. Svět živočichů 4. Mnoho světů pro život Svět v otázkách a odpovědích: Jak velká je Mléčná dráha? Proč se střídají roční období? Co je příčinou zatmění Slunce? Proč se mění velikost Měsíce? Odkud přilétají komety? Co jsou to padající hvězdy? Kolik váží vzduch? Čím se liší rostliny od živočichů? Jsou všechny rostliny zelené? Jsou řasy jedlé? Čím se živí houby? Jak se pozná, zda je houba jedovatá? Co jsou to vlastně lišejníky? Jak se rozmnožují mechy? Kteří živočichové se dělí o potravu? Jak se pohybují živočichové bez nohou? Co jsou to létající draci? Podle čeho se orientují tažní ptáci? Proč ptáci zpívají? Jak si hlubinné ryby vyrábějí světlo? Spí ryby vůbec? Jak dokážou savci přežít zimu? Škodí zvířatům mýcení lesa? K čemu slouží bažiny a močály?...