inzerce, prodej, prodám, bazar

Oakley Frogskins - Prizm Violet

Kategorie: Ostatní

Originální Oakley Frogskins - OO9013-H7 UNISEX - Prizm Violet. Barva rámu: Průhledné, Barva čočky: Fialová. Zakoupené 09/2022, TOP stav cca 98%, nošené 2 týdny. Kontaktujte mě prosím pouze na mail.
Oakley Frogskins - Prizm Violet
Podobné inzeráty
Oakley Snb Brýle PRIZM
Brýle snb , lehce odřené
Oakley Radar EV XS Path
Zdravím, prodávám půl sezóny jeté brýle Oakley Radar EV XS Path Matt Black w/Prizm Road. Je to verze pro menší obvod hlavy, vhodná tedy zejména pro dámy/děti. Pár mini vlásečnic zvenku, při nošení neznatelné, dobrý stav. Preferuji osobní odběr v Praze na Rajské Zahradě, případně po domluvě některé dny v Praze Holešovicích. Po platbě předem možné taktéž poslat před Zásilkovnu apod. V případě dotazů neváhejte napsat.
Sestry
Curtis Sittenfeldová; Kdyby se vás někdo zeptal, jaká je vaše sestra, co byste odpověděli? Je hodná, nebo zlá? Úplně jiná než vy? Podobně protikladné jsou i hrdinky románu Sestry od americké autorky Curtis Sittenfeldové. Jedna racionální, druhá iracionální, jedna tuctově konvenční, druhá odvážně volnomyšlenkářská, jedna úzkostlivě opatrná, druhá nezodpovědně ztřeštěná, to jsou sestry Kate a Violet, a přestože jsou to jednovaječná dvojčata, jsou jako den a noc. Kdysi měly něco společného, schopnost předvídat budoucnost, jejich okolí je však za to nemilosrdně odsoudilo k životu na okraji. To jejich cesty na začátku dospělosti rozdělilo. Kate vede běžný život matky dvou malých dětí, ale každou chvíli v něm probleskují temné ozvěny minulosti, zato její sestra Violet věří, že má „vyšší poslání“. téměř nová