inzerce, prodej, prodám, bazar

O válce - Carl von Clausewitz pěkný stav

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Můžeme se dohodnout na ceně.
SLAVNÁ KOMPLEXNÍ INSPIRACE VOJÁKŮ, POLITIKŮ, INTELEKTUÁLŮ, MANAŽERŮ A ORGANIZÁTORŮ Clausewitzovo vrcholné dílo O válce je navzdory roku prvního vydání (1832) stále považováno nejen za největší, ale dokonce za jedinou skutečně velkou knihu, jaká kdy byla na dané téma napsána. Autor – filozof vojenství – v ní předkládá obecnou teorii jednotlivých aspektů války, její strategie a taktiky. Bystrá pozorování jsou následována pronikavými analyzujícími úvahami a pregnantně formulovanými závěry. Kniha zaujme jasností úsudku, ostrou ironií a nezapomenutelnými formulacemi. Právě odtud pochází slavné rčení, že „válka je pouze pokračování politiky jinými prostředky.“
O válce - Carl von Clausewitz pěkný stav
Podobné inzeráty
Ing.Eduard Bažant Burg Rosenberg Hrad Rožmberk/1939/
Originál vydaný v roce 1939 - rozšířené vydání z roku 1924, doplněné mj. o fotodokumentaci. Psáno v německém jazyce. Burg Rosenberg. Zusammengestellt von Ing. Eduard Bažant forstmeister und herrschaftsvorstand in Rosenberg. 1924 Dem Besitzer der Burg Herrn Karl Georg von Longueval Graf von Buquoy dem edlen Menschenfreunde und hochherzigen Wohltäter in Berehrung und Dankbarteit gewidmet.Cena 2250,-Kč pevná.Nabídka platná po dobu zobrazení.Ing.Eduard Bažant Burg Rosenberg Hrad Rožmberk/1939/ Originál vydaný v roce 1939 - rozšířené vydání z roku 1924, doplněné mj. o fotodokumentaci. Psáno v německém jazyce. Burg Rosenberg. Zusammengestellt von Ing. Eduard Bažant forstmeister und herrschaftsvorstand in Rosenberg. 1924 Dem Besitzer der Burg Herrn Karl Georg von Longueval Graf von Buquoy dem edlen Menschenfreunde und hochherzigen Wohltäter in Berehrung und Dankbarteit gewidmet.Cena 2250,-Kč pevná.Nabídka platná po dobu zobrazení.
O válce - Carl von Clausewitz pěkný stav(dohodou)
Můžeme se dohodnout na ceně. SLAVNÁ KOMPLEXNÍ INSPIRACE VOJÁKŮ, POLITIKŮ, INTELEKTUÁLŮ, MANAŽERŮ A ORGANIZÁTORŮ Clausewitzovo vrcholné dílo O válce je navzdory roku prvního vydání (1832) stále považováno nejen za největší, ale dokonce za jedinou skutečně velkou knihu, jaká kdy byla na dané téma napsána. Autor – filozof vojenství – v ní předkládá obecnou teorii jednotlivých aspektů války, její strategie a taktiky. Bystrá pozorování jsou následována pronikavými analyzujícími úvahami a pregnantně formulovanými závěry. Kniha zaujme jasností úsudku, ostrou ironií a nezapomenutelnými formulacemi. Právě odtud pochází slavné rčení, že „válka je pouze pokračování politiky jinými prostředky.“
Vaše znaménko krásy - Dita von Teese
Prodám knihu Dity von Teese “VAŠE ZNAMÉNKO KRÁSY”. Kniha je ve velmi dobrém stavu, jako nová. Vazba: pevná s přebalem Nakladatelství: Jota Rok vydání: 2016 (1. vydání) Dita von Teese - femme fatale, módní ikona a glamour girl. Jedna z nejstylovějších žen tohoto století. V této knize jsou… všechna její tajemství. Jak se z obyčejné dívky stane burleskní tanečnice a poté módní ikona, která se objevila na tisících fotografií, v prestižních magazínech i na přehlídkách slavných návrhářů? Vlastně jednoduše: musíte brát krásu jako umělecký obor. V knize “Vaše znaménko krásy” vás Dita provede každým krokem rituálů krásy. Dozvíte se, jak se stravuje, jak cvičí, jak pečuje o svou pleť a vlasy a jak vytváří své dokonalé stylové líčení. Můžete následovat krok za krokem její obrazové návody, nebo se jen volně inspirovat desítkami nádherných a dráždivých fotografií, které doprovázejí text. A co je nejzajímavější? Za její krásou nestojí tým stylistů a vizážistů – o ty perfektní rudé rty, svůdné oční linky, dramatické oblouky obočí a lesklé lokny se Dita stará zásadně sama! Osobní odběr, případně zásilkovna na pobočku za 79,-Kč (nebo k vám domů 109,-Kč)
K. von Graevenitz:„Podzemní univerzita“ PRAŽSKÝCH  BOHEMISTŮ
Nabízím „Podzemní univerzita“ PRAŽSKÝCH BOHEMISTŮ Ukázka paralelní kultury v „normalizovaném“ Československu Karoline von Graevenitz Vydal Ústav pro soudobé dějiny AV ČR, v.v.i. Praha 2009 ISBN 978-80-5-120-1 Počet číslovaných stran: 129 Měkká vazba. Rozměry cca 15 x 21cm Knížka je ve velice dobrém stavu. Přiložené fotografie jsou autentické. Na požádání lze vyfotografovat více fotografií i sdělit více detailů. Poštovné (doporučeně) činí 64,- Kč. V případě zakoupení více předmětů slučuji poštovné dle váhy. Preferuji platbu na účet.
Die Meistersinger von Nürnberg. PN.: 9807. Richard Wagner
Noty Die Meistersinger von Nürnberg. Für Klavier zu 2 Händen mit Hinzufügung des Textes. PN.: 9807. Cena 1500,-
Dějiny druhé světové války 1939-1945
Dějiny druhé světové války 1939-1945, Naše vojsko, 1982. Obsahuje rozsáhlé informace, ilustrace a přílohy v podobě map. Svazky obsahují tyto oblasti: Zrod války. V předvečer války- od přechodu fašismu k ozbrojené agresi až před střetnutím. Zásadní obrat ve válce- před historickým obratem, zahraniční politika a vnitropolitická situace Japonska. Dovršení zásadního obratu ve válce. Zahrnuje vojenské a politické události od dubna do prosince 1943, jimiž se dovršil zásadní obrat ve válce. Krach obranné strategie fašistického bloku. Objasňuje základní vojenskopolitické události, k nimž došlo od prosince 1943 do května 1944. Válka v Tichomoří a v Asii. Zachycuje válečné události k nimž došlo od června do prosince 1944. Dokončení porážky fašistického Německa. Porážka militaristického Japonska, závěr druhé světové války. Výsledky a zkušenosti druhé světové války. Svazky dle fotek, stav si můžete prohlédnout na fotkách. Nekompletní. K prodeji je určeno to, co vidíte na fotkách.