inzerce, prodej, prodám, bazar

Nožní pumpa

Kategorie: Ostatní

Nožní pumpa na nafukování matrací, bazénu a pod.
Nožní pumpa
Podobné inzeráty
Nozni pumpa
Nozni pumpa s nastavky ventilku
DITTO LOOPER
Prodám DITTO LOOPER. Ditto Looper je kytarový efektový pedál značky TC Electronic, jehož funkce je patrná již z názvu – slouží k nahrání a opakování smyček toho, co hrajete. Jeho zásadní výhodou proti téměř všem ostatním looperům je jeho jednoduchost. Netřeba se trápit s dlouhým nastavováním, řadou tlačítek a kroutítek. Stačí zapojit kabely, stisknout nožní spínač a hrát...Elektronika tohoto pedálu, která je zapojena způsobem true-bypass, aby nikterak neovlivňovala signál, pokud není aktivní, je ukrytá v malém kovovém šasi. Na horní straně se nachází pouze jeden potenciometr a masivní nožní spínač, z boků jsou umístěny vstup a výstup a konektor pro připojení adaptéru. Nastavení probíhá pouze pomocí potenciometru, který určuje hlasitost nahrané smyčky. Všechny další příkazy, to jest spuštění nahrání, ukončení nahrání, krok zpět či dopředu a smazání smyčky, se provádí pomocí různých příkazů přes nožní spínač – krátkým stisknutím, dlouhým stisknutím či dvoujšlápnutím. Paměť Ditto dokáže zaznamenat až 5 minut smyček. Výhodou je, že ty zůstávají v paměti i po odpojení napájení a vypnutí. Samozřejmostí je možnost overdubu, tedy vrstvení smyček, a to kolikrát budete chtít. Ditto Looper je pedál s velmi intuitivním ovládáním, dobrou výbavou a skvělým zvukem. Pro práci se smyčkami je to ideální volbou, ať již začínáte nebo máte léta zkušeností.
Hydraulická nožní pumpa
Prodám tuto nevyužitou a nepoužitou, ještě v polystyrenu a krabici zabalenou hydraulickou nožní pumpu. Pneumaticko-hydraulický multiplikátor je určen pro pohon zařízení s hydraulickými písty, typicky dílenských lisů, hydraulických rozpínáků, hydraulických přízdvihů apod. Používá se místo ručního pumpování, kdy multiplikátor připojíte místo ruční hydraulické pumpy. Ke svému provozu potřebuje stlačený vzduch, jehož sílu převede na hydraulický tlak. Ovládání rukou, nebo nohou. Maximální výtlak hydraulického oleje max. 700 bar Objem olejové nádrže 1,6 litru Vstupní tlak vzduchu 2,8-10,3 bar Rozměry 130 x 190 x 258 mm Hydraulické připojení 3/8" NPTF Vzduchové připojení 1/4" NPTF V případě zájmu preferuji výhradně e-mailovou komunikaci, případně SMS, odpovím, děkuji. Osobní předání v Ostravě nebo mohu zaslat na dobírku přes DPD.
nožní pumpa
prodám párkrát použitou nožní pumpu...cena 100kč + poštovný...platba předem na účet
Nožní pumpa Intex
Prodám ještě zabalenou nožní pumpu Intex. Osobní odběr v Plzni, nebo při platbě předem zásilkovnou.
X-motos XB88
Prodám zánovní motorku X-motos XB88 Motocykl XMOTOS XZT250 - XB88 250cc 4t 21/18 Motor 250 cc, jednoválec, čtyřtaktní Výkon motoru 12 kW Maximální rychlost 95 km/h Chlazení Vzduchem Řazení Manuální, 5 rychlostí Zapalování Elektrické CDI Startování Nožní a elektrické Rám Trubkový, vysokopevnostní ocel Ráfky přední 21" Ráfky zadní 18" Pneu přední 80/100-21 Pneu zadní 110/100-18 Typ pneu off road Odpružení přední Olejové tlumiče upside-down Odpružení zadní Centrální odpružení (nastavitelná tuhost) Brzdy přední 1x kotoučová - hydraulická Brzdy zadní 1x kotoučová - hydraulická (nožní) Řetěz H 520 Objem nádrže 6,7 l Palivo Natural 95 Hmotnost 116 kg Doporučené dlouhodobé zatížení 130 kg Doporučené krátkodobé zatížení 150 kg Celková délka 200 cm Rozvor kol 135 cm Výška řidítek od země 117 cm Šířka řidítek 83 cm Výška sedla - od země 87 cm Výška sedla - od stupaček 54 cm Výška stupaček od země 33 cm Světlá výška 27 cm