inzerce, prodej, prodám, bazar

Nože, vidličky, lžíce a dezertní lžíce

Kategorie: Ostatní

38 krabic po 24 kusech. Ideální do restaurace. Vše nové v jednom prodeji

Prosím nevolat, ale poslat email!
Nože, vidličky, lžíce a dezertní lžíce
Podobné inzeráty
Talíře
Prodám talíře: souprava- zlacený okraj, dekor kytky smyté v myčce, 6x hluboký ( z toho 1x v jednom místě uštípnutý ), 5x mělký ( z toho 1x na dvou místech uštípnutý ), 3x dezertní- 120,- Kč bílý, 28 cm, na spodní straně uštípnutý- 10,- Kč proužek modro-zlatý 30 cm, zeleno-zlatý 25 cm, BOHEMIA Made in Czechoslovakia- 150,- Kč talířek dezertní šedá kytka, 1 ks/ 10,- Kč- 20,- Kč talířek dezertní bílý, 1 ks/ 10,- Kč- 20,- Kč talířek dezertní bílý s modrým dekorem- 10,- Kč Osobní odběr v Praze. Koukněte na další moje inzeráty. v.hazmukova@
Zwilling kuchyňské nože VIER STERNE, 8 kusů
Prodám úplně novou a nepoužitou sadu nožů Zwilling VIER STERNE. Obsah: nůž na krájení a zdobení (10 cm), užitkový nůž (13 cm), nůž na maso (16 cm), nůž šéfkuchaře (20 cm), nůž na chleba (20 cm), víceúčelové nůžky (20,5 cm), blok na nože (buk), brousící ocel (23) cm) Čepele tvrzené ledem: Správná tvrdost materiálu je důležitá. Z tohoto důvodu jsou nože čtyřhvězdičkové série vytvrzovány ledem pomocí procesu Friodur Speciální tavenina dvojčat se vyrábí výhradně pro dvojče. Ocel má optimální poměr uhlíku a chromu. Výsledkem je robustní a extrémně odolný nůž Kované nože: Nože jsou přesně kované z jednoho kusu čepele. To jim dává zvláštní tvrdost, zachování hran a flexibilitu Blok nože je vyroben z bukového dřeva a nabízí bezpečné a elegantní úložné možnosti pro vaše nože
nerezové lžíce a vidličky
Prodám nerezové lžíce a vidličky, kus 30,- Kč. Lze zaslat přes zásilkovnu. Přeloučsko.
Sada nerezových příborů - 72 ks
Složení: - 12x lžíce jídelní - 12x vidlička jídelní - 12x nůž jídelní - 12x lžíce na kávu - 12x vidlička na moučník - 2x vidlička na nářez - 1x naběračka na polévku - 1x naběračka na omáčku - 2x lžíce překládací - 1x lžíce na salát - 1x vidlička na salát - 1x lopatka na dort - 1x kleště na cukr - 1x lžíce na smetanu - 1x lžíce na cukr Osobní předání Praha 9 - Prosek nebo Dolany nad Vltavou. E-mail: kralovna.petruska@
Dezertní talířky, sklenky,, duritky..
Dezertní talíře s obroučkou 14 ks, dezertní talířky bílé, silnostěnné sklenky-duritky, skleničky, lihový ohřívač.. Ceny od 10,- Kč, při odběru většího množství cena dohodou. Předání Vysoké Mýto, Ústí nad Orlicí, Česká Třebová.
Brousek na nože 3v1, diamantový, wolframový, keramický kámen
Praktický ostřič nožů pro snadné a rychlé broušení nožů. Univerzální ostřič nožů má velmi jednoduchou obsluhu, díky které zvládne nabrousit nože každý. Nože budou velmi ostré a to již po pár tazích. Univerzální ostřič nožů má moderní design a hodí se do každé kuchyně. 3stupňový systém ostření nožů. Univerzální ostřič nožů - tři mechanismy ostření: diamantový - pro opravy poškozených nožů a rovnání jejich ostří, pro broušení keramických nožů wolframový - zostřuje nože a obnoví ostří nože do tvaru „V“ keramický - leští čepel a vyrovnává veškeré povrchové nerovnosti, které mohly být způsobeny při procesu ostření Specifikace : Rozměr : 205 x 73 x 47 mm Materiál : ABS plast Barva : černá/červená (nelze ovlivnit výběr barvy) Vhodný do myčky : NE (používejte pouze navlhčený hadřík) Ergonomické protiskluzové držadlo Návod k použití : 1. Brousek položte na pevný stůl a držte jej pevně za rukojeť. Přetahujte nůž přiměřeným a rovnoměrným tlakem několikrát každým otvorem. (například 5x) 2. Používejte ty brusné kameny, které odpovídají poškození vašeho nože. Diamantový kámen pro opravy poškozených čepelí a jejich rovnání před broušením, wolframový nerezový kotouč pro zostření čepele a obnovení ostří do optimálního tvaru "v". Poslední kámen je keramický a je určen pro leštění čepele a vyrovnání povrchových nerovností. 3. Postup pri broušení: a) Vždy ostřete pouze čisté a suché čepele. Umístěte nůž k prvnímu brusnému kameni a táhněte jemně nůž směrem k sobě. POZOR: Nepohybujte ostřím dopředu a dozadu. Vždy táhněte pouze jedním směrem. b) Tento postup doporučujeme opakovat alespoň 5x pro každý kámen a nebo vícekrát, v závislosti na stavu čepele. c) Po dokončení broušení očistěte nůž před dalším použitím nebo uskladněním.