inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový tiny house,s klimatizací a plnou výbavou

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Náš nejnovější tiny house, který je ideální na umístění do hor či na dovolenou. Nechte se unést komfortem a bohatým prostorem a vybavením. Nabízí dvě patra na spaní, koupelnu s masážní sprchou, kuchyňskou linku a dostatek úložného prostoru. Jedná se o nový zakázkový typ, který prostě zaujme. Má přípravu na umístění klimatizace, přípravu na topení tuhými palivy. Tento typ je také vhodný pro dokončení dle vašich představ (podlahová krytina, či jiné úpravy dle dohody. Krátká video prohlídka pro lepší inspiraci. Jsme tu kdykoliv pro Vás.

Tiny House, Maringotka, Mobilheim, MobilHouse, Jurta, Gastro, Chata, Domek, Chalupa, Alternativní bydlení
Nový tiny house,s klimatizací a plnou výbavou
Podobné inzeráty
Výrobá a prodej mobilních dřevostaveb- Tiny House Maringotka
Zabýváme se výrobou dřevěných chat/domků/maringotek a Tiny House. Máme dlouholetou praxi ve výrobě a rekonstrukci maringotek a ve výrobě Tiny House. Máme za sebou desítky zakázkových exkluzivních výrobků. Dbáme na precizní provedení, od podvozku, až k finálním pracím. Naše práce nás baví a tak se zákazníky rádi ladíme kompletní stavbu tak, aby byla co nejblíže vašim představám a zároveň originální a jedinečná. Děláme sezónní i celoroční provedení. Celoroční provedení díky naší prověřené a vypilované technologii, v zimě drží teplo a v létě chlad. Dbáme i na bezpečí zákazníků. Rozvody el. pouze protipožárním vodičem, certifikovaný průchod komínu ( možnost revize ), protipožární folie, možnost i revize elektro instalace. Hydroizolace koupelnových prostorů samozřejmostí. Ochrana konstrukce před defektem vodo instalace ( voda se do konstrukce nedostane ). Po dohodě možné vyrobit i kolaudovatelný domek/chatu k celoročnímu bydlení. Po dohodě je možná fotodokumentace z průběhu výroby. Maximální možný rozměr š4,2m x d12m. Výroba probíhá v zastřešené hale. Díky tomu jsou vždy naše výrobky vyrobeny za těch nejlepších podmínek. K výrobě používáme vysušené kvalitní konstrukční řezivo. Obklady provádíme z řeziva v pohledové kvalitě a ošetřujeme prémiovými nátěry. Máme zkušenosti s různými typy dřevěných obkladů a povrchových úprav, i díky tomu je každý náš výrobek jiný a exkluzivní. Praxi máme i s různými typy podlah, jako například: plovoucí podlaha, vinylová podlaha, nebo i zakázková dřevěná masivní podlaha podle vašich představ. Více informací telefonicky, nebo nejlépe osobně u nás, kde můžete nahlédnout na průběh výroby. Podívejte se na všechny naše inzeráty.
Výroba Tiny House / Maringotka / dřevostavba / chata
Vyrábíme celodřevěné domky na kolech k celoročnímu používání. Používáme materiály a postupy totožné jak u moderní dřevostavby. Zakládáme si na jedinečnosti, preciznosti, kvalitě a spokojenosti zákazníka. Výroba probíhá v zastřešené a vytápěné hale ,aby bylo možno vyrábět za těch nejlepších podmínek. Revize elektroinstalace, certifikovaný prostup komínu, podlahové vytápění, zabudované led osvětlení, rozvod vody plastohliníkem, příprava na klimatizací, příprava na solární panely, masivní podvozek na mírů stavby, maximální rozměr 12x4m, masivní dřevěná podlaha, možnost nahlédnout do výroby apod. Prohlídky možné každý den i o víkendu. Více info na tel. Podívejte se na ostatní moje inzeráty.
Výroba Tiny House
Nabízím k výrobě mobilní dům s možnosti podvozku o velikosti dle požadavků. Domek je kompletně zařízený jak nábytkem tak kompletními rozvody (voda, odpad, elektrika). V domečku se topí za pomocí Klimatizace, velkou výhodou je že lze chlazení nebo topení zapnout na dálku a tudíž si připravit ideální teplotu dopředu. Další velkou výhodou je malý odběr elektrického proudu a tím pádem nízké náklady. Stavbu lze posadit prakticky na jakýkoliv základ a nebo také lze ho osadit na podvozek a mít jednoduchou volbu přesunu kdykoliv se vám bude chtít. Domky jsou systémově řešeny úplně stejně jako dřevostavby velké tudíž celoroční využívání není žádný problém. Kompletní vnitřní zařízení je z masivního dřeva (žádné dřevotřisky) a tím opravdu krásně vybavená luxusní stavba. Tento domeček je již prodán ale jelikož domečky vymýšlíme a vyrábíme tak není problém vyrobit úplně stejný nebo naopak úplně odlišný přesně podle vašich představ a to bez jakýchkoliv limitů. Lze vyrobit jakýkoliv rozměr, tvar nebo design. Pokud si přejete domek přejete realizovat přímo u vás tak není problém žádný rozměr ale pokud by jste se rozhodli o stavbu na podvozku nebo určenému k odvozu tak budeme muset dodržet rozměry aby byla reálná přeprava. Možnost zelené střechy.! Možnost solárních panelů a kompletní nezávislosti na okolí.! K dispozici máme partnera který je jednou z největších firem v ČR v odvětví přepravní logistiky a přepravu lze zařídit po celé Evropě. Pokud by vás zajímalo více informací nebo možnosti neváhejte mě kontaktovat telefonicky…
Levně - Montáž a prodej klimatizací
Dovoluji si nabídnout naše služby v oboru klimatizací a tepelných čerpadel. Na klíč navrhneme, dodáme a namontujeme KLIMATIZACE, TEPELNÉ ČERPADLA. Náš tým má bohaté zkušenosti v tomto oboru, platné certifikáty a školení od výrobců. Dokážeme vše navrhnout, zajistit klimatizace dle potřeb a odborně namontovat. Spolupracujeme se značky: - LG, Toshiba, Daikin, AUX, Panasonic, Mitsubishi. V případě jakýchkoliv dotazů se obracejte na tepra-klima@ Konzultace, cenové nabídky provádíme ZDARMA!
Dřevostavba, chata, modulové stavby
Dřevostavby, zahradní domky, chaty, chatky, modulové stavby Nabízíme výrobu dřevostaveb v různých variantách a velikostech, moderní, klasické palubkové, Rhombus ,srubové, či z desek OSB určených pro zateplení polystyrenem,minerální vatou, možnost výroby variant k trvalému či rekreačnímu bydlení(zateplení minerální vatou), či jako skladovací prostor na vaší zahradu nebo jako domek na hraní pro děti, přístavby k rodinným domům, dílny, garáže. Dodávky staveb vč. montáže, dopravy, klempířských a zemních prací. Vytápění možné kamny, klimatizací, zajišťujeme také podlahové topení moderní technologií uhlíkové topné fólie, vše založené na nejnovějších technologiích včetně možnosti ovládání před internet atd.. Stavby zajišťujeme od hromosvodů, přes komíny, odpadové a vsakovací jímky,atd. Zajišťujeme profesionální vizualizace staveb dle vašich požadavků ve spolupráci s naším projektantem, zařídime za vás stavební povolení a vše s úřady spojené k povolení stavby. Samozřejmostí je i příprava terénu a zemní práce s tím spojené. Výroba dřevostaveb,chat,chatek, modulových mobilních domů a zahradních domků za příznivé ceny. Více informací vám rádi poskytneme mailem nebo telefonicky. Vyrábíme celoročně. Montáž po celé ČR. Možnost přípravy na instalaci elektrických a vodo rozvodů, případně stavby na klíč. Foto jsou různé realizace pro vaší představu a vizualizace našich projektů. Konkrétně tyto foto jsou po přestavbě vs.vizualizace a na jedné foto je vidět původní stav. V případě dotazů nás kontaktujte kdykoliv, rádi vám poradíme.Dřevostavby, zahradní domky, chaty, chatky, mobilní domy, modulové stavby. Kvh, OSB, palubky, smrk, podlahové topení, klimatizace, koupelny, podlahy
Dřevostavba, zahradní domky, chaty, chatky, modulové stavby
Dřevostavby, zahradní domky, chaty, chatky, modulové stavby Nabízíme výrobu dřevostaveb v různých variantách a velikostech, moderní, klasické palubkové, Rhombus ,srubové, či z desek OSB určených pro zateplení polystyrenem,minerální vatou, možnost výroby variant k trvalému či rekreačnímu bydlení(zateplení minerální vatou), či jako skladovací prostor na vaší zahradu nebo jako domek na hraní pro děti, přístavby k rodinným domům, dílny, garáže. Dodávky staveb vč. montáže, dopravy, klempířských a zemních prací. Vytápění možné kamny, klimatizací, zajišťujeme také podlahové topení moderní technologií uhlíkové topné fólie, vše založené na nejnovějších technologiích včetně možnosti ovládání před internet atd.. Stavby zajišťujeme od hromosvodů, přes komíny, odpadové a vsakovací jímky,atd. Zajišťujeme profesionální vizualizace staveb dle vašich požadavků ve spolupráci s naším projektantem, zařídime za vás stavební povolení a vše s úřady spojené k povolení stavby. Zajišťujeme také financování. Samozřejmostí je i příprava terénu a zemní práce s tím spojené. Výroba dřevostaveb,chat,chatek, modulových mobilních domů a zahradních domků za příznivé ceny. Více informací vám rádi poskytneme mailem nebo telefonicky. Vyrábíme celoročně. Montáž po celé ČR. Možnost přípravy na instalaci elektrických a vodo rozvodů, případně stavby na klíč. Foto jsou různé realizace pro vaší představu a vizualizace našich projektů. Konkrétně tyto foto jsou po přestavbě vs.vizualizace a na jedné foto je vidět původní stav. V případě dotazů nás kontaktujte kdykoliv, rádi vám poradíme.Dřevostavby, zahradní domky, chaty, chatky, mobilní domy, modulové stavby.