inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový SSD disk 2TB SATA 6Gb/s

Kategorie: Paměti

Prodám nový, nerozbalený SSD disk o kapacitě 2TB, formát 2,5“, rozhraní SATA 6 Gb/s, rychlost čtení/zápisu až 550/520 MB/s.
Cena za 1ks, možnost zaslat na dobírku zasilkovnou, nebo osobní předání v Liberci. Sám jej používám v PC. Mohu doporučit!
Nový SSD disk 2TB SATA 6Gb/s
Podobné inzeráty
NAS Synology RS411, 100% STAV + ZDARMA přidám 2x 1TB disk
Prodám Synology RS411 v plně funkčním stavu, z důvodu optimalizace síťových úložišť nepotřebný. Provozován v chlazeném racku, pravidelně čištěn, nové orig. ventilátory. * Marvel Armada 1,6GHz, RAM 256MB, 2x 1Gb ethernet full duplex * osazení až 4x3TB, až 6TB v režimu Raid 10 nebo SHR, 12TB v režimu Raid 0, lze použít 3,5" i 2,5", i SSD, rozhraní SATA III, vše hot swap * ZDARMA přidám 2 ks 1TB HDD do stanic, možno do začátku použít v módu zrcadlení, než si spočtete potřebu diskového prostoru na základě zkušenosti - při použití jako file server lze ukládat vše, vč. zrcadlení do cloudu. * lze připojit disky 3,5" SATA III i 2,5" SATA III; disk SSD, všechny jako Hot-Swap. * šifrování, firewall, Directory Server (i spolupráce s AD), mailserver, kancelářské aplikace a mnoho dalších aplikací * vzdálený přístup odkudkoli, vč. aplikací pro mobil * vhodné i pro rodinné použití - zálohování vašeho elektronického života - souborů fotek, filmů, hudby, kamerových záznamů apod. * slu6ba BitTorrent, eMule Bit Torrent * možnost automatického zálohování * celý systém kompletně v češtině
Apple zálohový disk 2TB
Prodám Apple zálohový disk s kapacitou 2TB vč. Originál krabice a manuálu viz. foto.
USB-OTG flash 2v1 32GB s micro konektorem NOVÝ modrý
Bezkonkurenční cena. Prodám úplně nový, nepoužitý, jen odzkoušený- 32GB USB-OTG Flash Drive s microUSB konektorem, skládací s otočnou dvojitou zástrčkou usb flash disk u-disk USB paměť disk pro chytrý telefon, PC počítač, Notebook atd. Hlavní vlastnosti: Plug and play: Když připojíte U-disk k smartphonu, můžete přenášet data, přehrávat hudbu a video. Není třeba instalovat žádný software. Pracujte jako běžný disk flash: Uživatelé mohou toto zařízení používat, když je připojují k počítači, tabletu, telefonu a notebooku. Popř. dohodou Cena je za 1 kus. Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
USB-OTG 2v1 64GB s micro konektorem otočný NOVÝ
Bezkonkurenční cena. Prodám úplně nový-černá barva, nepoužitý, jen odzkoušený- 64GB USB-OTG Flash Drive s microUSB konektorem, skládací s otočnou dvojitou zástrčkou usb flash disk u-disk USB paměť disk pro chytrý telefon, PC počítač, Notebook atd. Hlavní vlastnosti: Plug and play: Když připojíte U-disk k smartphonu, můžete přenášet data, přehrávat hudbu a video, . Není třeba instalovat žádný software. Pracujte jako běžný disk flash: Uživatelé mohou toto zařízení používat, když je připojují k počítači, tabletu, telefonu a notebooku. Osobní odběr v Klášterci nad Ohří nebo Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
2disky
Jeden sata disk 80GB a jeden sata disk 60GB vyměním za dobrou Čokoládu. Oba disky jsou funkční.
Mini PC Zotac ZBOX ID 18 -  2jadrovy cpu, 8GB ram, HDMI, SSD
Platí do smazání inzerátu. Prodám mini PC Zotac ZBOX ID 18. Malá počítačová sestava s dobrým výkonem a malou spotřebou, dvoujádrový procesor Intel Celeron 1007U (2M Cache, 1.5 GHz), integrovaná grafická karta Intel HD, 1x 2.5“ SATA SSD 120GB, operační paměti DDR3 8GB(je možno až 16GB), HDMI, DVI, GLAN, 6v1 čtečka karet, 2x USB 3.0 + 4x USB 2.0, konectry jack na mikrofon a slucházka, optický vstup pro zvuk, esata konektor, včetně napájecího adaptéru.¨ Zasílám přes zásilkovnu nebo ppl.