inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový redukční ventil (manometr, budík) na acetylen

Kategorie: Vybavení dílen

Dobrý den, mám na prodej noví redukční ventil na acetylen na autogen . Můžu poslat nebo osobní předání Třinec.
Nový redukční ventil (manometr, budík)  na acetylen
Podobné inzeráty
Redukční ventil CO2 nebo Argon mini provedení
Redukční ventil CO2 nebo Argon závit W21,8průměr závitu na lahvi asi 22mm nebo G3/4"27mm se dvěma manometry za 599 Kč . Mini redukční ventil ARGON/CO2 LAND & WELDER Lahvový redukční ventil pro ARGON/CO2. Ventil je vybaven vstupním manometrem (tlak v lahvi) a výstupním manometrem (průtok plynu v l/min), vhodný pro svářecí techniku. Vhodný pro svařovací metody MIG/MAG, TIG. Vhodný i pro akvaristy -hnojení rostlin pomocí CO2. Jmenovitý vstupní tlak: 200bar výstupní tlak: 0,5-10bar průtok: max 20l/min závit matice na výstupu: G 1/4" trn na hadici: 6,3mm Osobní odběr Brno nebo zašlu na dobírku poštou nebo Zásilkovnu. Napište který vstupní závit potřebujete (změřte na láhvi průměr přes závity) 22mm-W21,8 , 27mm G3/4.
Autogen
Prodám autogen.Acetylen +Kyslík (tlak viz foto) Hadice cca15 metrů,držák hořáku. Redukční ventil kyslík 2x Redukční ventil acetylen 2x Hořák 20-30(2x) 14-20(2x) 9-14,4-6,1-2 Řezák 3x a jeden velký viz foto. Přípojky,převlečná matice na hořák, náhradní kolečka na hořák,svářečské brýle, zapalovač,těsnění. Vše plně funkční.Možno prodat i jednotlivě. Pouze osobní odběr
Nový redukční ventil (manometr, budík) CO2 /argon
Prodám kvalitní nový nepoužitý redukční ventil CO2 určený ke sváření v ochranné atmosféře, čepování nápojů (PIVO LIMO) pro použití v akvaristice, nebo pro modeláře (lakování) atd. Vstupní závit je W 21,8 x 1/14"), výstup: trn na hadičku 6 mm. Vstupní tlak do 200 bar, výstupní: 0 až 10 bar (průtok max 20 L / min). Ventil má dva manometry. Jeden ukazuje tlak v lahvi a druhý výstupní tlak. Předem Vás tak upozorní na nutnost návštěvy plnírny.Osobni odběr Třinec nebo klidně můžu poslat, v případě zájmu o zaslání poštou nebo přes zasilkovnu hradí dopravu kupující.
Redukční ventily acetylen/hořáky na autogen nové
Prodám nový a plně funkční bez poškození redukční ventil na svářecí soupravu na acetylén. Dále prodám sadu hořáků 13 kusů Některé jsou nové některé použité ale funkční Cena za všechny je 1000Kč.
Redukční ventil na acetylén a kyslík
Prodám redukční ventily na acetylén a na kyslík pro autogen viz foto.
Redukční ventil (manometr, budík) CO2 /argon
Prodám použitý ale plně funkční redukční ventil. Možno poslat dobírkou. Ostrava