inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový plastový kelímek na kávu s víčkem

Kategorie: Ostatní

Prodám NOVÝ nepoužitý plastový kelímek na kávu s víčkem, vhodný jako dárek.
Cena 60 Kč.

Předání v Příbrami nebo poštou (+poštovné)!
Nový plastový kelímek na kávu s víčkem
Podobné inzeráty
75 ks. - Kelímek s víčkem 80ml bílý
75 ks. - Kelímek s víčkem 80ml bílý Osobní převzetí nebo poštovné (+ 100 Kč.) - po platbě předem. Na dobírku a do zahraničí - NEZASÍLÁM !!!... V případě pochybností ohledně platby předem můžu zaslat odkaz na stránky kde zboží také prodávám a kde uvidíte mou historii a kladné hodnocení již od r. 2015...
Eko kelímek CrossCafe 350 ml
Nový dvouplášťový plastový kelímek na více použití, spolehlivě udrží dlouho teplý nápoj. Při použití získáte 5 Kč slevu na každou kávu v kavárnách CrossCafe.
Plastový kelímek 300ml s vypouklým víčkem
Prodám 400ks nových plastových kelímků 300ml s vypouklým víčkem.
Plastový kelímek
Jednorázový plastový kelímek 0,04 l s atestem na alkohol. Pouze 0,25Kč/ks, celý karton 1200ks
Skládací plastový kelímek
Skládací plastový kelímek prodám, mám 2 kusy, cena za kus info e-mail d190@
NOVÉ VĚCI DO DOMÁCNOSTI - RŮZNÉ
Různé nové doplňky do domácnosti, něco je vhodné i na cestování. Pro dospělé nebo větší děti. 2x kulatá skleněná dóza - 1x na kávu a 1x na čaj, obě nové / 1x termohrnek kelímek bílo-růžový - UŽ NENÍ!!! 1x lahev s brčkem - fialová, plastová (tvarem trochu vypadá jako např. skleněná lahev Coca-cola), cena = 150 Kč 1x lahev - objem cca 1 litr, uvnitř zásobník na ovoce, lahev je průhledná plastová s červeným víčkem (vhodná pro děti i dospělé, na cestování, do školy, apod.), PC 540 Kč, cena = 300 Kč Hrnek / hrneček Garnier - střední velikost, dobrý tvar, cena = 150 Kč Ubrus - modrý-bílý s dekorem citronů, kvalitní a omyvatelný, nový, není na fotce - na dotaz Růžový porcelán - sada 3ks, nové, 900Kč Různé nové půllitry 0,5L Kozel, Pilsner Urquel, Budweiser Budvar a Kofola 0,3L Nový sekáček Orion na bylinky, ořechy, mandle apod. Severin - 2x nová lahev lahve, 500Kč Sada shaker + lis na citrusy ovoce, odštavňovač, 600Kč Tescoma - nová lišta + 6 háčků na nádobí 300Kč, nová vidlička vidlice 100Kč, nová podběračka naběračka 100Kč Nový hrnek hrneček hrníček se sovami sovičkami sovy z DM drogerie - mám 2ks, cena = dohodou - nabídněte Ostatní věci na dotaz - plechovka, dóza různé, keramický hrnek 2x, půllitr skleněný Pilsner Urquel 2x, dóza zásobník 3,5L na potraviny s lopatkou, hrnek Douwe Egberts. Nový velký hrnek Nescafé (skoro dvojnásobný oproti klasickým hrnkům) - 500Kč Nová sada 2 hrnečků Jacobs - 500Kč Nový hrneček Pickwick modrý - 190Kč PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!