inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový nepoužitý zabalený projektor oblohy a hodin na zeď

Kategorie: Ostatní

Prodám nový nepoužitý zabalený projektor oblohy a hodin na zeď, může se to líbit dětem např. dětem. Promítá to všelijaké hvězdičky po pokojíčku apod.

Podívejte se na mé ostatní inzeráty, kdyby se Vám hodilo ještě něco, mohu předat/zabalit spolu.

Osobní odběr možný v Ústí nad Labem, cca. jednou měsíčně též na trase Ústí nad Labem Česká Lípa jinak Zásilkovnou/Českou poštou po platbě alespoň poštovného předem. již od 34 Kč.

Nerušte mě prosím zbytečně hovorem/SMS, preferuji kontaktní formulář. Děkuji za pochopení.
Nový nepoužitý zabalený projektor oblohy a hodin na zeď
Podobné inzeráty
Dětská lampička, LED projektor, otáčí se a mění barvy - nový
Prodám projektor pro děti s motivem noční oblohy. Jedná se o lampičku a projektor v jednom. Vaše děti si mohou s tímto projektorem užívat vesmírnou show. Projektor se otáčí o 360° a poskytne ve vaší místnosti krásnou přehlídku hvězdné oblohy. Jedná se o dekoraci a tak ji využijete v ložnici, dětském pokoji, ale i v obývacím pokoji. Pokud Vaše děti nerady usínají ve tmě, může jim projektor zpříjemnit usínání. Lze nastavit jako projektor, nebo lampičku. Nastavení je jednoduché – po sejmutí vrchního dílu se můžete kochat krásnou hvězdnou oblohou, kterou projektor vytváří na vašem stropě. Tlačítkem nastavíte otáčení, nebo kombinaci barev. Projektor střídá zelenou, červenou, modrou a žlutou barvu. Pokud budete chtít použít jako lampičku, vrchní díl projektoru nesnímejte. Technická specifikace: Výška projektoru cca 15 cm Průměr projektoru: 11,5 cm Materiál: plast Napájení: kabel nebo 3x AAA baterie (nejsou součástí balení) Zapínání: pomocí tlačítek Projektor se otáčí o 360° Projektor mění různé barvy: červená, zelená, modrá, světle žlutá Obsah balení: 1x projektor noční oblohy 1x kabel Kontaktovat spíše přes SMS nebo e-mail. Možnosti dopravy: zaslání českou poštou při platbě předem 80,-kč, na dobírku 170,-Kč.
Projektor noční oblohy s melodiemi - ježek Harry (zn. Zazu)
Prodám projektor noční oblohy s melodiemi od značky Zazu (ježek Harry) - detaily produktu viz foto. Projektor je plně funkční, v top stavu (jako nový). Možnost zaslání přes Zásilkovnu či Balíkovnu.
Noční projektor hvězdné oblohy
Prodám noční projektor hvězdné oblohy super stav můžu posilat před zasilkovna
Projektor noční oblohy, mlečná dráha a hvězdy na USB
Projektor noční oblohy, mlečná dráha a hvězdy, vše v pohybu, volitelné ovladačem na USB. Pořizovací cena 3580,-. Pouze SMS ozvu se zpet.
Prodam nepoužitý projektor Foyu
Dobrý deň prodam úplne nový ešte zabalený projektor značky Foyu Y-13. Je k nemu zaplatená okamžitá výmena pri poškodení. TECHNICKÉ CHARAKTERISTIKY: Operační systém: ANDROID Systém IMG: LCD Nativní rozlišení: 800 x 480 Maximální podpora rozlišení: 4096*2160 Luminosit à e Lumens: 80 lumenů ANSI Vzdálenost screeningu: 1.4 METRŮ NA 4.2 PŮL Velikost screeningu: 40 až 120 palců ". Obrazovka velikosti: 4:3/16:9 Barvy: 16.7 K INPUT: USB / SD Výstup: sluchátka 3.5 MM Jack Integrované případy: 8 th 2 w2 Příkon napájení _ 100 V-240 V AC 50/60 Hz CPU: RK 312 6 QUAD-CORE. GBP ROM: 16 GB OBSAH BALÍČKU: 1 x Chytrý projektor Android 1 x dálkové ovládání 1 x napájecí zdroj
Záruka Profesionálně repasovaný projektor Hitachi CP-X2520
OSOBNÍ PŘEVZETÍ NA VÝDEJNÍM MÍSTĚ V PRAZE, JINAK ZASÍLÁM KURÝREM PO PLATBĚ PŘEDEM. NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM!! Nabízím profesionálně repasovaný projektor Hitachi CP-X2520. Obsahuje novou lampu v balení, je originální dálkový ovladač, který umožňuje simulovat myš a některé klávesy klávesnice přes USB konektivitu projektoru, což je vhodné např. pro prezentace. Jedná se 3LCD projektor o rozlišení 1024×768 bodů s integrovaným 1W mono reproduktorem a vstupy 2× D-Sub, kompozitní, S-Video, sériový. Má trochu teplem pokřivené výdechy horého vzduchu a jedna rektifikační packa je zlomená. Záruka jeden rok, na lampu 6 měsíců!! Parametry: *3LCD projektor o rozlišení 1024×768 bodů *svítivost 2700 ANSI lm (1900 v ECO) *kontrast 500:1 *nová lampa *downscaling až z 1080p/60 Hz (1600×1200 data) *integrovaný 1W mono reproduktor *vstupy 2× D-Sub, kompozitní, S-Video, sériový *USB pro připojení jako myš/klávesnice, možno ovládat kurzor a vybrané klávesy dálkovým ovladačem *originální ovladač a základní kabeláž v balení *částečně přelomená nožka a mírně zdeformované výdechy vzduchu