inzerce, prodej, prodám, bazar

NOVÝ multifunkční nákrčník/tunel/šála

Kategorie: Doplňky

Originální zimní šála AČR, kterou lze použít jako šálu, kuklu, pokrývku hlavy...
Materiál : 100% vlna
Rozměr : 19 x 100cm
Barva : oliv

NOVÝ multifunkční nákrčník/tunel/šála
Podobné inzeráty
Novy originální cerny nakrcnik - unisex
Novy velmi kvalitní originální cerny nakrcnik unisex vhodný na sport nebo jen tak ven. Kazdy kus je originální a nakrcnik je oboustranný.Vnitrni strana je 95% bavlna a 5% elastan a vnejsi teply fleece.
Novy originální khaki nakrcnik - unisex
Novy velmi kvalitní originální khaki nakrcnik vhodný na sport nebo jen tak ven. Kazdy kus je originální a nakrcnik je oboustranný.Vnitrni strana je 95% bavlna a 5%elastan a vnejsi teplý fleece.
Rukavice aj. doplňky
Patery palčáky-rukavice+jedny prstové rukavice, čtvery vlněné palčáky ručně pletené, trochu koušou, bílé palčáky jsou ze slabšího acrylicu a zrzavé prstové dírkované z akrylicu, nošené, bílé palčáky a barevné nošené minimálně, jedny zdarma k obj. nějakých zimních věcí nad 160kč z bazárku Zelené krátké polorukavice, pletené ručně, nenošené,měkký acrylic Žlutá šála s pruhy, syté barvy, silnější, hebká s malým zašitím, jinak bez vad Bílá kroucená šála,měkký a příjemný materiál v kombinaci s háčkováním, bez vad.Hnědozlatá hebká, smyčková, bez vad. Barevná fleecová pružná čelenka, měkký fleece, nošená, běžné známky nošení-zdarma k obj. nad 180kč. Červené návleky na zápěstí s výšivkou, pletené ručně, nošené, běžné známky nošení Polorukavice s umělým kožíškem uvnitř a okolo lemů, na boku šněrování, barva tmavá hnědočervená, mírně pružný velmi příjemný mater., vzaté jednou, jsou mi těsné Bílá, pletená čepice, nošená. Poslední velká šála, zn.H&M, nošená, běžné známky nošení, mater.měkký, středně silný, teploučký. Pošt.dle čp. Další neuvedené věci také nabízím. #bíládlouhášála#bílákroucenášála#hnědozlatášála#hnědákroucenášála#dlouhápletenášála#šálaboa#teplášála#boa#pletenérukavice#palčáky#flecováčelenka#návleky#pletenáčepice#zimníčepice#polorukavice Není-zelené dlouhé rukavice.
Novy originální dámský nakrcnik - handmade
Krásný novy oboustranny nakrcnik,z jedné strany minky material v barvě vinove a z druhe strany teplý fleece v barvě šedivé.
Dámský společenský nákrčník a rukavice za 149 Kč
Červenočerný nákrčník, hodně pružný a hebký, šíře 35 cm, nenošený, jako nový. Červené rukavice jsou kožené, velmi málo nošené, velikost S/M. Dle domluvy lze prodat i samostatně.
Antivirový nakrčník
Prodám nový nepoužitý antivirový nákrčník původní cena 849,- nyní 249,- + poštovné. Mohu zaslat přes Záslikovnu