inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový domov

Kategorie: Králíci

Hledáme nový domov pro dvě holky. Nemůžeme si je nechat kvůli zdravotním důvodům.
Jsou vykastrované, očkované, rychle si zvyknou na nové prostředí, obě papírový s rodokmenem
Ke králíkům máme 3 klece, přepravky a misky (cena dohodou)
Králíkům je cca 1,5 roku.
Nový domov
Podobné inzeráty
Maya hledá domov
Maya Hledá domov Hledám nový domov pro samici beránka Mayu. Maya má aktuálně něco přes 2 roky, mám ji od srpna 2021, bohužel z její minulosti toho moc nevím, Mayu společně s dalšími kralicky někdo vyhodil do pole a následně se dostala ke mně do dočasné péče, avšak po nějaké době jsem si Mayu zamilovala a tak zůstala u nás. Teď jsem ale v situaci, kdy se mi Maya s ostatními zvířecími členy domácnosti nesnese, přes veškerou snahu, která trvala několik měsíců se u nás bohužel nic nezlepšilo a já nechci, aby se tu trápila. Proto pro Mayu hledám domov, ve které bude jediný mazlíček a bude mít veškerou pozornost, nesnese kolem sebe jiná zvířata. (Rybičky nevadí) Maya je teda samičky beránka, vážící kolem 2,5kg, stará 2 roky, kastrovaná, pravidelně očkovaná. Rada bych pro ni zodpovědného milujícího pánečka nebo rodinku, nejlépe bez děti nebo už se staršími dětmi. Do nového domova půjde s veškrými jejími věcmi. Více informací ráda poskytnu do zprávy nebo po telefonu. Maya se nachází v Olomouci.
Hledá domov
Hledáme nový, milující domov naší Arnie. Arnie je samička, dva roky stará, nekastrovaná, plně očkovaná. Do nového domova dostane vše potřebné. Hledám pro ní ten nejlepší domov kde by mohla na volno běhat celý den po bytě s jejím novým kámošem. Snese se s VYKASTROVANÝM králíkem. U nás žije s vykastrovaným samcem a nekastrovanou samicí, se samečkem je to nerozlučná dvojka, bohužel se samičkou ne a nemám jí v plánu v nejbližší době kastrovat. Arnie je obrovský mazel, nebrání se mazlení ani s dětmi ale spíše bych preferovala rodinu bez malých dětí. Pokud máte o tuto krásku zájem pište na e-mail, WhatsApp, SMS či volejte. Platí do smazání inzerátu. Spěchá !
Nový domov
Hledáme nový domov pro dvě holky. Nemůžeme si je nechat kvůli zdravotním důvodům. Jsou vykastrované, očkované, rychle si zvyknou na nové prostředí, obě papírový s rodokmenem Ke králíkům máme 3 klece, přepravky a misky (cena dohodou) Králíkům je cca 1,5 roku.
chlapec a dívka králíci hledají zahradu k pronájmu
dobrý den, nemluvím dobře česky. mám kluka a dívku králíka, který jsem zachránil, kteří hledají navždy domov spolu nebo někoho s nějakým venkovním prostorem, Který si můžu pronajmout Theu může Pomoci postarat o nu za mě. bohužel Žiju v bytě a oba kralíci hrnčíci více venkovního prostoru a zesměšňový cestuji. chci Je Zařídit, Ale Jestli Nákdo Má ideální domov, Zvámím. budou očkovány až do dně dneštího dne chlapec byl Kastrovaný. jsou 3 roky. email je nejlepší boy and girl rabbit looking for a forever home together or a garden where I can rent for them to use and be kept at safely. both rabbits are 3 and the boy is castrated. email is best.
Zakrslý králíček beránek MINILOP/NHD samička
Hledáme domov krásné kastrované samičce Auri. Auri je 8mi měsíční holčička atraktivního zbarvení a malé váhy - 1400g. Naočkovaná. Je ideální pro někoho, kdo si přeje králíčka s nízkou váhou a bojí se rizika spojeného s pubertou a kastrací samičky - tu už má totiž zdárně za sebou - falešná březost ani miminka u ní tudíž už nehrozí. Představuji si pro Auri domov, kde by její parťačka/parťák byla/byl starší slečna nebo klučina (ne úplně malé děti) - je to sice hodná samička, ale přeci jen budování důvěry bude vyžadovat trochu trpělivosti. Po kastraci, která je u samiček vždy náročnějším zákrokem, jsme jí několik dní museli aplikovat injekce do kožíšku a tak si zase zpět získává důvěru. I při těchto procesech byla vždy statečná a nikdy po nás nevyjela. Myslím si, že když jí někdo dá prostor a investuje čas do toho si ji vymazlit - bude to úžasná společnice. K odběru bude dle individuální domluvy. Auri měla původně zůstat v našem chovu, avšak se ukázalo, že není vhodná pro chov a tak jsme ji nechali rovnou vykastrovat. O to bude mít zájemce jednodušší, že dostane rovnou vykastrovanou samičku a dobudoucna mu tak odpadá případný problém s falešnými říjemi a náročnější kastrací. Na poslední koláži fotek je Auri jako mláďátko. Na našich facebookových stránkách ( a instagramu najdete aktuální videa s Auri. Kontaktujte mne prosím emailem. Neodpovídám na emaily typu "cena" atp - zajímá mne, kam by Auri šla a něco o vás. Kontakt: spokojenykralik@
Zakrslý kralicek
Dobrý den, nabízíme milující domov jakémukoli zakrslému králíčkovi, který ji teď hledá, není plachý a je zvyklý na děti. Dcera bude mít 12 let a přeje si již delší dobu králíčka k narozeninám. Nabízí mu lásku, věčně hlazení, dodatek dobrutek k papání a veškerou další péči, plus dostatečný výběh, který má zajištěny i zahradou. Nechceme jít formou koupě, jelikož si myslíme, že se určitě najde nějaký, co by takový domov nyní potřeboval. Pokud půjde s klecí, na kterou je zvyklý, bude to bráno jako vyhoda...Krom dcery máme ještě další tři děti, které se a ním rády pomazlí a dopřejou mu čerstvé listy pampelišek....V případě nabídky, mě prosím kontaktujte klidně SMS...