inzerce, prodej, prodám, bazar

Nový dámský šátek

Kategorie: Doplňky

Nový dámský šátek s krásným vzorem.
Nový dámský šátek
Podobné inzeráty
Desigual dámský značkový šátek foul galaxy modrý lesklý nový
Úplně nový! Nenošeny, ještě s visačkou. Běžná cena je 999 Kč na diferentu. Typ foul galaxy. Světlé modrý batikovany podklad zdobený lesklými prvky. Příjemný dámský šátek Galaxy s potiskem květin od značky Desigual. Lehký šátek pro nošení celý rok. . Ozdobte se tímto dokonalým šátkem, vhodný v létě i jako pareo. Kód zboží: 20SAWA44/2024 Posílám poštou za 65 Kč doporučené psaní. Neměním!
Desigual dámský značkový šátek i pareo s tygrem
Prodam tento nový nenoseny dámský značkový šátek Desigual s motivem tygra. Elegantní černo šedé a vínové barvy. Vhodný i na léto jako pareo. Rozměry 190 X 110 Kč Příjemný materiál směs bavlny a polyesteru Posílám poštou za 65 Kč doporučené psaní nebo za 79 Kč zásilkovna.
Dámský šátek, šála s třásněmi
Dámský šátek, šála s třásněmi černo-bílý se vzorem. O rozměru cca 110x115. Zasílám přes Balíkovnu, Zásilkovnu, PPL, Českou poštu. Zasílání je možné i do zahraničí. Cena dopravy bude upřesněna dle váhy a velikosti balíčku. Při zasílání preferuji platbu předem, děkuji za pochopení.
Dámský kruhový šátek černo-šedo-bílý
Prodám dámský kruhový šátek černo-šedo-bílý, bavlna s viskózou, téměř nenošený.
Multifunkční šátek Swedteam Ridge - nové, výprodej skladu
2ks zelené 1ks oranžový je vyroben z lehkého příjemného materiálu. Šátek poskytne ochranu při nepřízni počasí, zároveň najde své uplatnění jako bezpečnostní prvek na společných loveckých akcích. Charakteristika: multifunkční šátek prodyšný rychleschnoucí materiál unikátní kamuflážní vzor DESOLVE® Fire™ maximálně viditelný pro lidi, ale pro zvěř ne lze použít jako nákrčník, čelenku, čepici či masku reflexní prvek pro bezpečný lov ochrana proti slunci, chladu, větru i prachu celoroční využití univerzální velikost
Versace hedvábný šátek
Dárek který potěší. Luxusní šátek Versace s gepardem. Šátky od Versace představují luxusní mistrovské dílo a vynikají jedinečnými motivy. Inspirováno šelmami, barvami přírody, a stylovým zkloubením uměním dobových stylů. Šátek je stylovým kouskem outfitu. 100% hedvábí, ručně zpracované okraje šátku. Rozměr: 90x90 cm. Barva luxusní béžová v odstínu gold. Made in Italy. Původní cena 7990 Kč, nabízím za 2790 Kč. V případě zájmu volejte.